Mislim da za oproštajnu utakmicu (tamo negdje za 5-6 godina) dovede se neki veliki klub iz lige petice ,naći nekog sponzora napravit feštu kakav grad još nije vidio

Široki- Velikani EX-YU 5:0
E da je Tito živ ,a Wagner u Brazilu

Opet bi se pekli janjci kad Velež dolazifelix123 je napisao/la:Meni stvarno neće biti jasno šta covjek radi u 37. ,kako sa ovakvom lakoćom probija momke od 23,25 godina koji su u punoj snazi
Mislim da za oproštajnu utakmicu (tamo negdje za 5-6 godina) dovede se neki veliki klub iz lige petice ,naći nekog sponzora napravit feštu kakav grad još nije vidio![]()
![]()
Široki- Velikani EX-YU 4:0
E da je Tito živ ,a Wagner u Brazilu![]()
![]()
Android je napisao/la:WAGNER SANTOS LAGO!!!
Zasto nije protiv Sarajeva on igrao ? Jel povreda ili kartoni u pitanju bilo ?Galion je napisao/la:Android je napisao/la:WAGNER SANTOS LAGO!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Profesor
ma zezam se , znam da je igrao, nego nije se naigrao koliko ga samo hvale ovdje, ko da sam igra protiv svih ekipa.crnov je napisao/la:Igrao je Wagner ,jel asistirao za pogodak!?
Ne moze uvijek. Protiv Sarajeva se naigrao dečko iz juniora, takva razine ekipe sa kojom smo igrali.Najmlađi na terenu ili jedan od dva najmlađa.aS_Roma je napisao/la:ma zezam se , znam da je igrao, nego nije se naigrao koliko ga samo hvale ovdje, ko da sam igra protiv svih ekipa.crnov je napisao/la:Igrao je Wagner ,jel asistirao za pogodak!?
Nafaka i sreca. al nema veze bilo proslomaxmore je napisao/la:Ne moze uvijek. Protiv Sarajeva se naigrao dečko iz juniora, takva razine ekipe sa kojom smo igrali.Najmlađi na terenu ili jedan od dva najmlađa.aS_Roma je napisao/la:ma zezam se , znam da je igrao, nego nije se naigrao koliko ga samo hvale ovdje, ko da sam igra protiv svih ekipa.crnov je napisao/la:Igrao je Wagner ,jel asistirao za pogodak!?
RezervniGolman je napisao/la:Opet bi se pekli janjci kad Velež dolazifelix123 je napisao/la:Meni stvarno neće biti jasno šta covjek radi u 37. ,kako sa ovakvom lakoćom probija momke od 23,25 godina koji su u punoj snazi
Mislim da za oproštajnu utakmicu (tamo negdje za 5-6 godina) dovede se neki veliki klub iz lige petice ,naći nekog sponzora napravit feštu kakav grad još nije vidio![]()
![]()
Široki- Velikani EX-YU 4:0
E da je Tito živ ,a Wagner u Brazilu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.