Cinjenice su jedno Arsenal izdominirao i demolirao Barcelonu u prvoj sudije demolirale Arsenal u drugoj i Arsenal ispao i mi tu nema sta vise da pricamo toliko o snazi tih spanskih klovnova. Cuj ti njih molim te neki Thiago talenat

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
nastelili su bili Arsenalu da ne igra protiv engleze, nego protiv slabasne Barce, ali eto niste uspjeli ni sutnuti barem 10 metara pored gola-Paja je napisao/la:Liga Prvaka bi bila mjerilo kad bi najbolji tim istu osvajao, svake godine neki sudijski skandali svake godine nastelaju dva engleska kluba u cetvrtfinalu kako u polufinalu bilo sto vise ekipa iz razlicitih zemaljasmijesno takmicenje sudije izbace 1 od 3 najbolja engleska kluba a druga dva namjeste da se sastanu medjusobno i onaj najlosiji jedini dobije kako tako konkurentan klub. I onda kad dodje polufinale i Engleska ostane na samo jednom ili samo dva predstavnika oni ce da nam pricaju kako nije tolika razlika kako je i spanska i italijanska liga konkurentne a objektivno obje su iza njemacke.
Cinjenice su jedno Arsenal izdominirao i demolirao Barcelonu u prvoj sudije demolirale Arsenal u drugoj i Arsenal ispao i mi tu nema sta vise da pricamo toliko o snazi tih spanskih klovnova. Cuj ti njih molim te neki Thiago talenat
van persie nije iskljucen u prvom minutu utakmice, skoro sat vremena bilo je isto igraca na terenu, al suta po glu ni za lijeka heh-Paja je napisao/la:Kad si sa 10 igraca i protiv Newcastla tesko mozes sutati na gol sto potvrdjuje moju tezu da je Barcelona ekipa u rangu Premierligasa iz donjeg dijela tabele koji se bore za opstanak i protiv dominacije mogu samo uz pomoc sudija napraviti pozitivan rezultat.
Djeco, djeco.Romariooo je napisao/la:Pajo liga prvaka je i izmisljena da se vidi ko je najbolji u evropi, jer ta tvoja logika je smijesna, tako bi i prvak uzbekistanske lige po toj logici mogao preseravati se da je taj uzbekistanski sampion najjaci na svijetu, snaga engleskih klubova se pokazuje, u zadnjih 20 godina samo tri titule lige prvaka, a ove sezone recimo drugoplasirana ekipa arsenal protiv prave i istinske hegemonije nije u uputila ni udarac prema ili pored gola sto je najsramniji rekord otkad se broje sutevi ti, a treceplasirani city recimo biva doslovno pregazen od drugoplasirane ekipe iz ukrajinske lige.
ta logika engleza je cista smijurija, to je logika ona da se zatvoris u svoju avliju i predstavljas se sam sebi ko najbolji na svijetu, a avlijskog praga nisi presao heh
to je ono sto amateri ne znaju, koliko je samo to unazadilo fudbal u engleskoj ali toliko je liga dobra i kvalitetna da su i nakon toga ponovo uspostavili dominaciju a nisu titule mjerilo, tj. jesu ali ne toliko jer i jedan Porto je osvajao titulu a Monaco bio u finalu a svi znamo kakva je Portugalska liga, sranje obicno. Mjerilo su broj ucesnika u grupnoj fazi, osmini finala, cetvrtfinalu pa onda i i polufinalu. Prosle godine italijanski klub osvojio a liga im je takav odron da ce izgubiti jednog predstavnika u Ligi PrvakaRizah je napisao/la:Djeco, djeco.Romariooo je napisao/la:Pajo liga prvaka je i izmisljena da se vidi ko je najbolji u evropi, jer ta tvoja logika je smijesna, tako bi i prvak uzbekistanske lige po toj logici mogao preseravati se da je taj uzbekistanski sampion najjaci na svijetu, snaga engleskih klubova se pokazuje, u zadnjih 20 godina samo tri titule lige prvaka, a ove sezone recimo drugoplasirana ekipa arsenal protiv prave i istinske hegemonije nije u uputila ni udarac prema ili pored gola sto je najsramniji rekord otkad se broje sutevi ti, a treceplasirani city recimo biva doslovno pregazen od drugoplasirane ekipe iz ukrajinske lige.
ta logika engleza je cista smijurija, to je logika ona da se zatvoris u svoju avliju i predstavljas se sam sebi ko najbolji na svijetu, a avlijskog praga nisi presao heh
Koliko puta trebam objašnjavati, ali ova postdejtonska djeca to nikako ne shvate.
Engleski klubovu su dobili zabranu učešća u evropskim takmičenjima na šest godina od 87 do 93, a u periodu od 1980. do 1987. toga, Nottingham Forest osvoji 2 titule, Liverpool dvije, Aston Villa jednu.
Prema tome djeco ne možete računati period kada englezo nisu učestovali
i u tih skoro sat vremena utakmice koji je bio ukupni rezultat de me podsjeti? i ko je ima prolaz? Vidim hvatas se za to?Romariooo je napisao/la:van persie nije iskljucen u prvom minutu utakmice, skoro sat vremena bilo je isto igraca na terenu, al suta po glu ni za lijeka heh-Paja je napisao/la:Kad si sa 10 igraca i protiv Newcastla tesko mozes sutati na gol sto potvrdjuje moju tezu da je Barcelona ekipa u rangu Premierligasa iz donjeg dijela tabele koji se bore za opstanak i protiv dominacije mogu samo uz pomoc sudija napraviti pozitivan rezultat.
zrijeb u ligi prvaka spasio je cast engleza, s obzirom da bi i united i celzi trehnuli o ledinu da su izvukli barcu i real, ovako united ili celzi su sigurno u finalu, jer i u polufinalu su im "nastimane" dvije slabasne ekipe za protivnika, ostarjeli inter i zalutali salke. Ali bice opet lijepo gledati kako barca gazi engleze na wembliju, neprocjenjivo
dobro prijedejtonski Rizaše, kad vec glumis da si tako pametan i cinjenica znalac, objasbni nam ovdje ove svoje glupostiRizah je napisao/la:Djeco, djeco.Romariooo je napisao/la:Pajo liga prvaka je i izmisljena da se vidi ko je najbolji u evropi, jer ta tvoja logika je smijesna, tako bi i prvak uzbekistanske lige po toj logici mogao preseravati se da je taj uzbekistanski sampion najjaci na svijetu, snaga engleskih klubova se pokazuje, u zadnjih 20 godina samo tri titule lige prvaka, a ove sezone recimo drugoplasirana ekipa arsenal protiv prave i istinske hegemonije nije u uputila ni udarac prema ili pored gola sto je najsramniji rekord otkad se broje sutevi ti, a treceplasirani city recimo biva doslovno pregazen od drugoplasirane ekipe iz ukrajinske lige.
Koliko puta trebam objašnjavati, ali ova postdejtonska djeca to nikako ne shvate.
Engleski klubovu su dobili zabranu učešća u evropskim takmičenjima na šest godina od 87 do 93, a u periodu od 1980. do 1987. toga, Nottingham Forest osvoji 2 titule, Liverpool dvije, Aston Villa jednu.
Prema tome djeco ne možete računati period kada englezo nisu učestovali
Pa vidio je i Bog i narod da je oteto , sto dzaba pricas kad znas i sam.izzo je napisao/la:Opet Paja i njegov vjerni kmet AllGuns o tim prokletim sudijama![]()
...šta im uradi sudija lopove, evo i dan danas pricaju o tim kosmickim nepravdama
.
Vazda su sudije krive francuskim dominatorima sa arapskog pašnjaka.
Pusti suzudefacto je napisao/la:Pa vidio je i Bog i narod da je oteto , sto dzaba pricas kad znas i sam.izzo je napisao/la:Opet Paja i njegov vjerni kmet AllGuns o tim prokletim sudijama![]()
...šta im uradi sudija lopove, evo i dan danas pricaju o tim kosmickim nepravdama
.
Vazda su sudije krive francuskim dominatorima sa arapskog pašnjaka.
Koliko se sjecam i Chelsea su izbacili na isti nacin, kad god se primijeti nemoc barce sudije uskacu, nemam za sta da pustim suzu, ponosan sam na Arsenal.izzo je napisao/la:Pusti suzudefacto je napisao/la:Pa vidio je i Bog i narod da je oteto , sto dzaba pricas kad znas i sam.izzo je napisao/la:Opet Paja i njegov vjerni kmet AllGuns o tim prokletim sudijama![]()
.
Vazda su sudije krive francuskim dominatorima sa arapskog pašnjaka.![]()
nemoj kukati po forumima o sudijskim nepravdama, vec pusti suzu ko prava žena
![]()
naravno da su englezi imali svoj period dominacije, al istorija je istorija, a danasnji fudbal ne poznaje nikakvu dominaciju engleza, ili cak i ako se vracamo u istoriju dvadesetak godina vidimo da je tako, a ti se na smijesan nacin pravis pametak, isto kao i Paja, nekoga prozivas djetetom, a ocigledno da nemas pojma ni o cemu, pa cak ni o matemaci, ili nemas pojma o vremenu pa ne kontas da je od te suspenzije proteklo dvadesetak godinaRizah je napisao/la:Paja pa gdje neće dati englezima zabranu![]()
Liverpool 1977.
Liverpool 1978.
Nottingham Forest 1979.
Nottingham Forest 1980.
Liverpool 1981.
Aston Villa 1982.
Liverpool 1984.
Jest bilo zanimljivo igrati LP![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.