Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 25 mar 2011, 16:15

Liga Prvaka bi bila mjerilo kad bi najbolji tim istu osvajao, svake godine neki sudijski skandali svake godine nastelaju dva engleska kluba u cetvrtfinalu kako u polufinalu bilo sto vise ekipa iz razlicitih zemalja :lol: smijesno takmicenje sudije izbace 1 od 3 najbolja engleska kluba a druga dva namjeste da se sastanu medjusobno i onaj najlosiji jedini dobije kako tako konkurentan klub. I onda kad dodje polufinale i Engleska ostane na samo jednom ili samo dva predstavnika oni ce da nam pricaju kako nije tolika razlika kako je i spanska i italijanska liga konkurentne a objektivno obje su iza njemacke.

Cinjenice su jedno Arsenal izdominirao i demolirao Barcelonu u prvoj sudije demolirale Arsenal u drugoj i Arsenal ispao i mi tu nema sta vise da pricamo toliko o snazi tih spanskih klovnova. Cuj ti njih molim te neki Thiago talenat :lol:
Dio Arsenala

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 mar 2011, 16:17

-Paja je napisao/la:Liga Prvaka bi bila mjerilo kad bi najbolji tim istu osvajao, svake godine neki sudijski skandali svake godine nastelaju dva engleska kluba u cetvrtfinalu kako u polufinalu bilo sto vise ekipa iz razlicitih zemalja :lol: smijesno takmicenje sudije izbace 1 od 3 najbolja engleska kluba a druga dva namjeste da se sastanu medjusobno i onaj najlosiji jedini dobije kako tako konkurentan klub. I onda kad dodje polufinale i Engleska ostane na samo jednom ili samo dva predstavnika oni ce da nam pricaju kako nije tolika razlika kako je i spanska i italijanska liga konkurentne a objektivno obje su iza njemacke.

Cinjenice su jedno Arsenal izdominirao i demolirao Barcelonu u prvoj sudije demolirale Arsenal u drugoj i Arsenal ispao i mi tu nema sta vise da pricamo toliko o snazi tih spanskih klovnova. Cuj ti njih molim te neki Thiago talenat :lol:
nastelili su bili Arsenalu da ne igra protiv engleze, nego protiv slabasne Barce, ali eto niste uspjeli ni sutnuti barem 10 metara pored gola
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 mar 2011, 16:21

Kad si sa 10 igraca i protiv Newcastla tesko mozes sutati na gol sto potvrdjuje moju tezu da je Barcelona ekipa u rangu Premierligasa iz donjeg dijela tabele koji se bore za opstanak i protiv dominacije mogu samo uz pomoc sudija napraviti pozitivan rezultat.
Dio Arsenala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 mar 2011, 16:22

Nisu bitni sutevi bitna je pomoc sudija, Barca je smijesan mali i kompleksaski klub, pa ljudi bi dusu dali da budu real :lol: :lol: Cuj vise od kluba, pa onda se nazivaju najvecim klubom svih vremena, a svi zaboravljaju pomoci sudija iz utakmice u utakmicu :lol: :lol: Barca nikad nije posteno osvojila ligu prvaka, za prvu titulu ne znam, mada me ne bi cudilo, ali ostalo sve uz pomoc sudija..
Celik!3,2,2.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 mar 2011, 16:26

-Paja je napisao/la:Kad si sa 10 igraca i protiv Newcastla tesko mozes sutati na gol sto potvrdjuje moju tezu da je Barcelona ekipa u rangu Premierligasa iz donjeg dijela tabele koji se bore za opstanak i protiv dominacije mogu samo uz pomoc sudija napraviti pozitivan rezultat.
van persie nije iskljucen u prvom minutu utakmice, skoro sat vremena bilo je isto igraca na terenu, al suta po glu ni za lijeka heh

zrijeb u ligi prvaka spasio je cast engleza, s obzirom da bi i united i celzi trehnuli o ledinu da su izvukli barcu i real, ovako united ili celzi su sigurno u finalu, jer i u polufinalu su im "nastimane" dvije slabasne ekipe za protivnika, ostarjeli inter i zalutali salke. Ali bice opet lijepo gledati kako barca gazi engleze na wembliju, neprocjenjivo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 25 mar 2011, 16:32

Romariooo je napisao/la:Pajo liga prvaka je i izmisljena da se vidi ko je najbolji u evropi, jer ta tvoja logika je smijesna, tako bi i prvak uzbekistanske lige po toj logici mogao preseravati se da je taj uzbekistanski sampion najjaci na svijetu, snaga engleskih klubova se pokazuje, u zadnjih 20 godina samo tri titule lige prvaka, a ove sezone recimo drugoplasirana ekipa arsenal protiv prave i istinske hegemonije nije u uputila ni udarac prema ili pored gola sto je najsramniji rekord otkad se broje sutevi ti, a treceplasirani city recimo biva doslovno pregazen od drugoplasirane ekipe iz ukrajinske lige.

ta logika engleza je cista smijurija, to je logika ona da se zatvoris u svoju avliju i predstavljas se sam sebi ko najbolji na svijetu, a avlijskog praga nisi presao heh
Djeco, djeco.
Koliko puta trebam objašnjavati, ali ova postdejtonska djeca to nikako ne shvate.
Engleski klubovu su dobili zabranu učešća u evropskim takmičenjima na šest godina od 87 do 93, a u periodu od 1980. do 1987. toga, Nottingham Forest osvoji 2 titule, Liverpool dvije, Aston Villa jednu.
Prema tome djeco ne možete računati period kada englezo nisu učestovali :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 mar 2011, 16:37

Rizah je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Pajo liga prvaka je i izmisljena da se vidi ko je najbolji u evropi, jer ta tvoja logika je smijesna, tako bi i prvak uzbekistanske lige po toj logici mogao preseravati se da je taj uzbekistanski sampion najjaci na svijetu, snaga engleskih klubova se pokazuje, u zadnjih 20 godina samo tri titule lige prvaka, a ove sezone recimo drugoplasirana ekipa arsenal protiv prave i istinske hegemonije nije u uputila ni udarac prema ili pored gola sto je najsramniji rekord otkad se broje sutevi ti, a treceplasirani city recimo biva doslovno pregazen od drugoplasirane ekipe iz ukrajinske lige.

ta logika engleza je cista smijurija, to je logika ona da se zatvoris u svoju avliju i predstavljas se sam sebi ko najbolji na svijetu, a avlijskog praga nisi presao heh
Djeco, djeco.
Koliko puta trebam objašnjavati, ali ova postdejtonska djeca to nikako ne shvate.
Engleski klubovu su dobili zabranu učešća u evropskim takmičenjima na šest godina od 87 do 93, a u periodu od 1980. do 1987. toga, Nottingham Forest osvoji 2 titule, Liverpool dvije, Aston Villa jednu.
to je ono sto amateri ne znaju, koliko je samo to unazadilo fudbal u engleskoj ali toliko je liga dobra i kvalitetna da su i nakon toga ponovo uspostavili dominaciju a nisu titule mjerilo, tj. jesu ali ne toliko jer i jedan Porto je osvajao titulu a Monaco bio u finalu a svi znamo kakva je Portugalska liga, sranje obicno. Mjerilo su broj ucesnika u grupnoj fazi, osmini finala, cetvrtfinalu pa onda i i polufinalu. Prosle godine italijanski klub osvojio a liga im je takav odron da ce izgubiti jednog predstavnika u Ligi Prvaka :lol:
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 mar 2011, 16:39

Romariooo je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Kad si sa 10 igraca i protiv Newcastla tesko mozes sutati na gol sto potvrdjuje moju tezu da je Barcelona ekipa u rangu Premierligasa iz donjeg dijela tabele koji se bore za opstanak i protiv dominacije mogu samo uz pomoc sudija napraviti pozitivan rezultat.
van persie nije iskljucen u prvom minutu utakmice, skoro sat vremena bilo je isto igraca na terenu, al suta po glu ni za lijeka heh

zrijeb u ligi prvaka spasio je cast engleza, s obzirom da bi i united i celzi trehnuli o ledinu da su izvukli barcu i real, ovako united ili celzi su sigurno u finalu, jer i u polufinalu su im "nastimane" dvije slabasne ekipe za protivnika, ostarjeli inter i zalutali salke. Ali bice opet lijepo gledati kako barca gazi engleze na wembliju, neprocjenjivo
i u tih skoro sat vremena utakmice koji je bio ukupni rezultat de me podsjeti? i ko je ima prolaz? Vidim hvatas se za to?

:lol: Chelsea i United realno samljece Barcelonu a pogotovo smijesni Real zamislite kad Arsenal i Chelsea razvale Barcelonu sta bi tek uradili klubicu koji od iste primi 5 komada :lol:
Dio Arsenala

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 25 mar 2011, 16:40

Eto i nas je zezno sudija protiv Dynamo Kiew.Ljudi ja ne volim ni Barcelonu ni Arsenal ali po nekima izgleda Arsenal cijelu utakmicu igrao bez igraca pa nisu mogli sut uputit na gol.Drugo nije bio crveni karton za RWP ali svejedno bi ljudi dobili Arsenal.Nema nista gore nego se izvlacit na sudije.Od sveg srca vam zelim da osvojite EPL.Ali niste konzistentni prosipate bodove kuci previse dok one periferci dobijaju kuci svakog.Ali drzim vam fige a ligu prvaka nemojte gledati nije to za vas......Barem za sada........
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 mar 2011, 16:42

Rizah je napisao/la:

Djeco, djeco.
dobro prijedejtonski Rizaše, kad vec glumis da si tako pametan i cinjenica znalac, objasbni nam ovdje ove svoje gluposti

ja sam rekao fino u zadnjih 20 godina, sad je 2011 godina, dakle govorio sam o periodu od 1991. godine pa nadalje, dakle to je dvadesetak godina vise manje otkad imaju pravo da nastupaju englezi, naravno da sam znao za suspenziju, a veci dio ovog vremenskog intervala koji sam naveo englezi su ucestvovali
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 mar 2011, 16:42

A evo i mandrak, onaj sto tvrdi da su Ashburton grove(iako ne zna ni sta je to) napravili arapi, pa sta su onda i Barcu oni napravili ??? :lol: :lol: :lol: Vise Barca dobija od Arapa nego Arsenal :lol: :lol:
3 crvena :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

defacto
Kontakt:

Post Postao/la defacto » 25 mar 2011, 16:43

izzo je napisao/la:Opet Paja i njegov vjerni kmet AllGuns o tim prokletim sudijama :lol: :lol: ...šta im uradi sudija lopove, evo i dan danas pricaju o tim kosmickim nepravdama :lol: .
Vazda su sudije krive francuskim dominatorima sa arapskog pašnjaka.
Pa vidio je i Bog i narod da je oteto , sto dzaba pricas kad znas i sam.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 25 mar 2011, 16:43

Paja pa gdje neće dati englezima zabranu :lol:
Liverpool 1977.
Liverpool 1978.
Nottingham Forest 1979.
Nottingham Forest 1980.
Liverpool 1981.
Aston Villa 1982.
Liverpool 1984.

Jest bilo zanimljivo igrati LP :lol: :lol: :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 25 mar 2011, 16:44

defacto je napisao/la:
izzo je napisao/la:Opet Paja i njegov vjerni kmet AllGuns o tim prokletim sudijama :lol: :lol: ...šta im uradi sudija lopove, evo i dan danas pricaju o tim kosmickim nepravdama :lol: .
Pusti suzu :lol: :lol: nemoj kukati po forumima o sudijskim nepravdama, vec pusti suzu ko prava žena :mrgreen: :D

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 mar 2011, 16:44

Najjaci su ovi sto znaju da ekipa koja nije napravila sanse 11 na 11 i dala gol poslije greske bi pobjedila Arsenal i da nije bilo crvenog :lol:

A jos jedna cinjenica snage Premierliga je broj razlicitih osvajaca, smijesni spanci imaju cak dva kluba koji su osvajali :mrgreen:

Izo Gegaj: mislis pusti suzu ko navijac Barcelone?
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 25 mar 2011, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 mar 2011, 16:45

E pa znate zasto Romario prica od 1991 pa nadalje, pa Barce nije bilo ni na mapi do te godine, u ligi sranje, u LP jos vece :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

defacto
Kontakt:

Post Postao/la defacto » 25 mar 2011, 16:47

izzo je napisao/la:
defacto je napisao/la:
Pusti suzu :lol: :lol: nemoj kukati po forumima o sudijskim nepravdama, vec pusti suzu ko prava žena :mrgreen: :D
Koliko se sjecam i Chelsea su izbacili na isti nacin, kad god se primijeti nemoc barce sudije uskacu, nemam za sta da pustim suzu, ponosan sam na Arsenal.

Obrati paznju ko kuka po forumu,imas 444 posta za manje od pola godine, ja visestruko manje od tebe a visestruko duze sam tu.
Pozdrav.
Zadnja izmjena: defacto, dana/u 25 mar 2011, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 25 mar 2011, 16:47

Placite wengerovci, pedofil neka vas tješi sa pricama o sudijama, nedostatku srece ili iskustva...ali najbolje bi bilo da vas utješi kakvim finansijski izvještajem :lol: :lol: a do tad uživajmo u velicanstvenom prizoru dominatora sa arapskog pašnjaka 8-)

slika

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 mar 2011, 16:52

Rizah je napisao/la:Paja pa gdje neće dati englezima zabranu :lol:
Liverpool 1977.
Liverpool 1978.
Nottingham Forest 1979.
Nottingham Forest 1980.
Liverpool 1981.
Aston Villa 1982.
Liverpool 1984.

Jest bilo zanimljivo igrati LP :lol: :lol: :lol:
naravno da su englezi imali svoj period dominacije, al istorija je istorija, a danasnji fudbal ne poznaje nikakvu dominaciju engleza, ili cak i ako se vracamo u istoriju dvadesetak godina vidimo da je tako, a ti se na smijesan nacin pravis pametak, isto kao i Paja, nekoga prozivas djetetom, a ocigledno da nemas pojma ni o cemu, pa cak ni o matemaci, ili nemas pojma o vremenu pa ne kontas da je od te suspenzije proteklo dvadesetak godina
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 mar 2011, 16:55

Smijesni kataloncici bolje da i nemamo trofeje nego da kad za 10 godina pogledas utakmicu gdje ti sudija donosi prolaz protiv Chelsea, Arsenala onaj kloc simulira crveni protiv Intera :lol: Blistava historija :lol:
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.