Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ovo je jedini gaf, gaf gospodina iz Dubrovnika...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba imat karizmu,sposobnost,zananje samo TO !!!
Puno gafova, loše , kritika samo treba modernizirat repku
Puno gafova, loše , kritika samo treba modernizirat repku

Opravdavaš ovo?dilajla je napisao/la:Čovjek je trenerska maskota, jašta će narod raditi drugo nego ga ismijavati.
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Susicu sa majkom odnose im'o odlazi!!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
dilajla je napisao/la:Čovjek je trenerska maskota, jašta će narod raditi drugo nego ga ismijavati. Da ima imalo morala dao bi ostavku jer NE ZNA raditi ovaj posao. Sigurno bi bio bolji domar, odžačar ili stolar nego trener. I to su časni poslovi pa nek ih se prihvati kad se ovdje gubi.
Pa samo ko je danas pogledao utakmicu vidio je da je 5 igrača stavio na pozicije na kojima se gube, i koje nisu njihove prirodne pozicije. Odlučujuća utakmica protiv Portugala, gubi 2 razlike i pojačava odbranu. Ostale gafove nije ni vrijedno spominjati.
RESPECT!!!
RAHIMIC FOSIL HAHAHAHA
- skyisthelimit
dilajla je napisao/la: Pa samo ko je danas pogledao utakmicu vidio je da je 5 igrača stavio na pozicije na kojima se gube, i koje nisu njihove prirodne pozicije. Odlučujuća utakmica protiv Portugala, gubi 2 razlike i pojačava odbranu. Ostale gafove nije ni vrijedno spominjati.
normalno da nije vrijedno spominjati "ostale gafove" kad ih nemas, kad su i ti izmisljeni..
Tacno, sam je kriv sto nije pozvao neke stopere, ali s obzirom da ih nije pozvao morao se krpiti igracima koji se "gube".. Sta reci za Dzeku onda ?? Jel se on gubio..I neka se gube u prijateljskim utakmicama. Uvijek sam za opciju da sve prijateljske utakmice izgubimo..
U kvalifikacijama ce biti druga prica na terenu, ali naravno pljuvaci ostaju
15.10 - 15.06 ...
Safet Sušić je sposoban za vođenje naše reprezentacije isto kao ono troglavo predsjedništvo za vođenje države. Zato nikada i nećemo imati napretka, jer se svak petlja gdje mu nije mjesto i gleda samo svoj lični interes.Virtu4l je napisao/la:Opravdavaš ovo?dilajla je napisao/la:Čovjek je trenerska maskota, jašta će narod raditi drugo nego ga ismijavati.
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Susicu sa majkom odnose im'o odlazi!!!
Nisam zagovornik spominjanja bližnjih, pogotovo kada se to radi anonimno (mada ih i ja znam spomenuti ovim prvim navedenim, al meni na dušu). Kad nekog yebeš u mozak stalno i ne daš mu napretka, svakom će kapa preliti jednom.
Ti care ne vidiš dalje od nosa jer si zaluđen Safetom, i jer je on, tobože, bio igrač kluba za koji ti navijaš. I to je jedini razlog da ga podržavaš. A da znaš koliko Papeta zaboli za tim tvojim klubom, davno bi se samobanirao.skyisthelimit je napisao/la:dilajla je napisao/la: Pa samo ko je danas pogledao utakmicu vidio je da je 5 igrača stavio na pozicije na kojima se gube, i koje nisu njihove prirodne pozicije. Odlučujuća utakmica protiv Portugala, gubi 2 razlike i pojačava odbranu. Ostale gafove nije ni vrijedno spominjati.
normalno da nije vrijedno spominjati "ostale gafove" kad ih nemas, kad su i ti izmisljeni..
Tacno, sam je kriv sto nije pozvao neke stopere, ali s obzirom da ih nije pozvao morao se krpiti igracima koji se "gube".. Sta reci za Dzeku onda ?? Jel se on gubio..I neka se gube u prijateljskim utakmicama. Uvijek sam za opciju da sve prijateljske utakmice izgubimo..
U kvalifikacijama ce biti druga prica na terenu, ali naravno pljuvaci ostaju
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Pape,aj papa!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Kako vas samo nije stid ovako vrijeđati Safeta?
Fuj!!!
Fuj!!!
Daj ne izvodite više i vi što ga beskompromisno podržavate, ko Boga vas molim. Činjenica je da je čovjek imao toliko fula, da je to smiješno i vi još uvijek kao telad ponavljate jedno te isto. Čovjek je fudbalska legenda i to je činjenica. Kao trener nije pokazao NIŠTA. Jesu li potrebne još jedne kvalifikacije da odu u helač, da biste vi sve to shvatili?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
O kakvom se vrijeđanju priča?
Pape će ostati zapamćen kao igračina,kao jedna ako ne i najveća legenda Yu nogometa.Strašan igrač u svoje vrijeme.
Tu niko nema prigovora.
O drugim razlozima se sada priča...i ne bez povoda.
Pape će ostati zapamćen kao igračina,kao jedna ako ne i najveća legenda Yu nogometa.Strašan igrač u svoje vrijeme.
Tu niko nema prigovora.
O drugim razlozima se sada priča...i ne bez povoda.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
+ kao prvi čovjek što je odveo igrače Bosne i Hercegovine na svjetsku scenu!tepsija je napisao/la: Pape će ostati zapamćen kao igračina,kao jedna ako ne i najveća legenda Yu nogometa.Strašan igrač u svoje vrijeme.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
možda odemo na eurosongBaDa12 je napisao/la:+ kao prvi čovjek što je odveo igrače Bosne i Hercegovine na svjetsku scenu!tepsija je napisao/la: Pape će ostati zapamćen kao igračina,kao jedna ako ne i najveća legenda Yu nogometa.Strašan igrač u svoje vrijeme.
DRUG NEBI TI PUNCA
ne kaki mali..bagrcavi je napisao/la:možda odemo na eurosongBaDa12 je napisao/la:+ kao prvi čovjek što je odveo igrače Bosne i Hercegovine na svjetsku scenu!tepsija je napisao/la: Pape će ostati zapamćen kao igračina,kao jedna ako ne i najveća legenda Yu nogometa.Strašan igrač u svoje vrijeme.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako odemo na svjetsko ja ću istetovirati Papetov lik preko čitavih leđa.Ali brate treba biti realan, ne zove igrače na pozicije koje su nam deficitarne, već zove igrače gdje ih imamo najviše.Pape ti si naša legenda, ali dozovi se malo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ova igra bi trebala da otvori oči Safetu a i stručnom štabu, gdje ide, gdje ne ide.. za to valjda i služe prijateljske utakmice.. bolje da sad gubimo ''bez posljedica'' nego lkad nam najviše bude trebalo.
Nije onaj jučerašnji poraz toliko grozan rezultatski koliko je bila igra, valjda će to biti okidač i pokazatelj kako i šta dalje...
Za nadati je se
Nije onaj jučerašnji poraz toliko grozan rezultatski koliko je bila igra, valjda će to biti okidač i pokazatelj kako i šta dalje...
Za nadati je se
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
trebao je probati Cocalića ili Zukanovića, Jahić nam igra štopera a tu poziciju nije igro dvije-tri godine, i na kraju je pogriješio kod gola
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
nego sta to on igra u svojoj ekipi???emir_ je napisao/la:trebao je probati Cocalića ili Zukanovića, Jahić nam igra štopera a tu poziciju nije igro dvije-tri godine, i na kraju je pogriješio kod gola
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mora da je centarforjasko_juve je napisao/la:nego sta to on igra u svojoj ekipi???emir_ je napisao/la:trebao je probati Cocalića ili Zukanovića, Jahić nam igra štopera a tu poziciju nije igro dvije-tri godine, i na kraju je pogriješio kod gola

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- scootyTM87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.