Naravno, tweet odma obrisan.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Irci su jedini u tom dijelu Europe koji ih ne mogu organski i koji podržavaju Palestinu od početka. Isto tako i irski političari jedini koji su javno popljuvali zapadne se.ronje. Nadam se da će protjerat gov.no iz države.
Vidit ćeš nekad inšallah šta se dobija. Bog je iznad svega i Najjači.Robust je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:42Sta dobijate sa tim Amin, vase zelje ce biti ukabuljene il sta jbt kad cete skontati da na svijetu vlada zakon jacega, a ne dove i ostale imaginarne stvariPensioner26 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:13Cionistima želim najgore muke. Svaki metak i raketa se im vraćali na njihovu djecu. Amin!
Pa i ovo se desava jer ih je sav tah ummet ostavio da se samo nadaju u dove i insallah sta Allah da, dok im zivoti prolaze nema Allaha kad te strefi ovako nesto niti ce ga kada biti, ovakvi poznaju samo zakon sile i jednaku reakciju da te postuju sve dok se nadas u dove nista od tog naroda nemaPensioner26 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:57Vidit ćeš nekad inšallah šta se dobija. Bog je iznad svega i Najjači.Robust je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:42Sta dobijate sa tim Amin, vase zelje ce biti ukabuljene il sta jbt kad cete skontati da na svijetu vlada zakon jacega, a ne dove i ostale imaginarne stvariPensioner26 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:13Cionistima želim najgore muke. Svaki metak i raketa se im vraćali na njihovu djecu. Amin!
Ide židovska propaganda kako Palestinci sami ubijaju svoju djecu majku im yebem židovsku lažljivu.Netanyahu: Cijeli svijet ovo mora znati. Barbarski teroristi sad ubijaju svoju djecu
Sve je moguce ali nikad nisam vjerovo da je neko sam sebi nesto uradio, bez obzira o kome je rijec. Da se civili koriste u vojne svrhe to nije strano (da im nedaju otic ili nesto) , ali da sam sebi gadjas bolnicu ne vjerujem. Ali moze se dokazati
Desila se slicna situacija u ovom ratu u Ukrajini prije par mjeseci samo sa mnogo manje zrtava, mislim da je u pitanju bila raketa pvo koja je zakazala i otisla u pogresnom smjeru. Ne kazem da je to ovdje slucaj.
I ako su oni pogodili nisu svjesno gadjali nego je raketa imala neki kvar il neki problem pri lansiranju. Izasao je neki video rakete koja je ispaljena i onda skrece u stranu i eksplodira po udaru na tlo no ne vidi se gdje udara. Tanke su te sve teorije poprilicno po dosad vidjenom, skoro sigurno je ovo bio udar IDFa.
Pa šta ti to govori u prijevodu? Čija je ISIL organizacija? Sve ti se samo kazuje.let3 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:10Mozemo mi doviti narednih mjesec dana, ali okolne muslimanske zemlje (Egipat, Jordan, Sirija i Libanon) ne micu qrcem da pomognu svojoj navodnoj braci muslimanima.
Ne moraju vojno napasti Izrael, ali mogu diplomatskim putem, politikom, sankcijama, lobiranjem po svijetu.
Sta radi taj Egipat ? ovo sad Gazom se desava na njihovoj granici.
I gdje je sad taj qrcevi Isil,ha...izivljavaju se po Iraku i Siriji, odjescaju glave ljudima, selfiraju se, prijete svima, lupaju druge muslimane, a kad treba udariti na na Izrael na cioniste nigdje ih mapi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.