HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- storm_raider
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Ne znam sto ste ga i trpili do sada. Nije ni Karacic neka kradja, ali barem zna sta radi.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 03 apr 2013, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Pa dobro Bagrcavi čestitam.Razumijem ja vašu radost jer ste napokon dobili ovaj "strašni" Zrinjski nakon skoro dvije godinebagrcavi je napisao/la:@acovic1 i @bekicamir ja vam rekoh da niste imali sreće prilikom izvlačenja parova, a vi meni ne priče počeli pričati![]()
Čestitke Zrinjskom na borbi, ali Željo je danas bio bolja ekipa.

Rezultat realan.Mi smo svoje šanse prokockali na grbavici.Ne mogu reći da sam razočaran nastupom Zrinjskog.Bar je ovaj put bilo više zalaganja i želje.Kad malo bolje razmislim u prvom poluvremenu , ako izuzmemo gol u produžetku, smo bili bolji i opasniji.Siguran sam da je ovo početak jednog boljeg perioda za Zrinjski i mislim da ćemo nakon ovoga početi se dizati.
Moje razmišljanje je da kostur ekipe moraju biti Melher (bez obzira za današnji kiks),Sesar,Stojkić, Marković,Aničić,Radeljić,Šćepanović,Miličević,Žuržinov i Bekić.Imamo mi još potencijala ali neka se dokažu, neka na treningu zasluže da igraju.Ovu ekipu treba uigravati ispočetka.Recimo ja sam sada definitivno uvjeren da nam je Bekić najbolji napadač bez konkurencije.Imam povjerenja u Karačića, Maku i Dabu i uvjeren sam da će ovo znati preokrenuti i gurnuti Zrinju na pravi kolosjek.
Ništa,idemo dalje a u nedjelju protiv Zvijezde ponovno na mučenje i sekiranje ali nadam se tj. uvjeren sam sa drugim ishodom tj napokon pobjedom nakon 4 tekme.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
meni samo nije jasno kako su pojedini igraci zrinjskog opstali u svojim karijeram.ja da ovako nakaradno obavljam svoj posao davno bi dobio otkaz.potjerati na ljeto:zurzinova mumina sesara radeljica poredskog milicevica bekica pehara
tuzna utakmica, jednostavno kvalitete nema, totalno bezopasni, sterilni, pod hitno remont ekipe raditi, vec sada, ne treba cekati kraj sezone, ostali smo u ligi, ne mozemo gore, ne mozemo dole, forsirati nase mlade igrace koji su dosad manje igrali, poput Vasilja golmana, cilica malog, ferenca, pa i lisicu, momak nije dobio prilike jos, te Graovca gurati da se vidi do kraja sezone koliko vrijedi, i koliko god tuzno to zvucalo, Bekic je najbolji napadac kojeg mi imamo, i to daleko najbolji i on treba igrati puno vise u ovoj ekipi, pa dat priliku i pokojem junioru, da osjete seniorski nogomet, napadaču Klaricu i krilnom veznom Vlahi, jer tesko da mogu gore od ovih zvijezda sto igraju. Takodjer bi vratio u 1. sastav lazara, da se vidi do kraja sezone je li se moze vratiti i zeli se vratiti u formu i da se bude nacisto sta s njim na kraju sezone. Jedine svijetle tocke ove ekipe Anicic i Milicevic, na kojeg je pao veliki teret, nositi ovu losu ekipu na svojim ledjima, sto momak u neku ruku dosta dobro radi, ali nema podrske, dok je Anicic konstanta, jedan od boljih stopera lige. I pod hitno Peru vratiti na beka, jer je to njegova prava pozicija. A zahvaliti se treba velikoj vecini, nekima odmah, kao sto je poredski, pa cak i vucina scepanovic uz duzno postovanje prema njegovom nogometnom znanju, ali se u ovakvim utakmicama vidi da on ne mzoe vise, nema snage, jednostavno, zeljini igraci su prespremni u odnosu na nase, tek se sad vidi koliko je bivsi "strucni" stozer zapravo "strucan" i koliko je spremio ekipu, koja se doduse sastoji od puno fizickih limitranih igraca, koji su trkacki losi, kao Arezina (najbolji bi bio da imaju letece izmjene, za prekide)... I na ljeto pod hitno traziti ovog Tomica iz Zelje koji nema veliku minutazu u zelji a zasluzuje je, kao i Jusufbasica koji trune u GOSK-u...
- SarajlijaTM
Na pocetku ove godine ja sam se smio zakleti da ce te vi biti medju prva tri mjesta u ligi sigurno,utakmice protiv vas su nam vazda najteze bile.Nakon 0:0 na Grbavici nisam nista vise ocekivao,doduse nadao sam se prolazu,ko i svaki navijac,al skepticno priznajem.Ovo juce sto sam vidio od vase ekipe je cirkus,osim par momaka,ja bih izdvojio Arezinu,on mi je nekako zapao za oko.S druge strane,Željo je odigrao dosta dobro i raduje me to sto hvatamo formu kad je najpotrebnije,nije jos to to,ali bice
A Tomicu se ne nadajte,on je doveden kao Svrakina zamjena,a Svraka ide na ljeto 99%,tako da ce Toma dobiti svoju pravu priliku,a svi vide kakav je igrac
pozz Mostarci
A Tomicu se ne nadajte,on je doveden kao Svrakina zamjena,a Svraka ide na ljeto 99%,tako da ce Toma dobiti svoju pravu priliku,a svi vide kakav je igrac
pozz Mostarci
Čestitke Želji na pobjedi, bolji su bili naravno.
U nas je totalni kolaps cijele sezone, i u prvom dijelu smo igrali loše samo nas je pratila relativna sreca. Branko Karacic je odlican trener i više sam nego zadovoljan izborom, plus drago mi je da se Maka vratio. Svim ovim tzv. "pojacanjima" se treba zahvaliti na suradnji i vratit ih odakle su došli, onaj Poredski je ocajan igrac. Trebaju se poceti gurati mladi u prvu ekipu (Klaric, Vlaho, Vasilj ...) jer oni ce barem ginuti za sveti dres. Od ovih trenutnih igraca mnogo mi se svidja Milicevic koji ce sigurno biti strašan igrac za par godina, isto tako i Arezina ne znam zasto ga drze na klupi kad je prvi dio sezoni bio jedan od najboljih igraca, i Mara Anicic. Ovo ostalo je vecina lakrdija. I ono što je bilo uredu u prvom dijelu sezone a to je obrana, je sada palo u vodu i ocajno je. Jbt u zadnjih 5 utakmica primili 13 golova. Trebat će dugo Karacicu da ovo vrati na svoje mjesto i mi moramo biti strpljivi, i naravno bodriti ih do kraja sezone, jer ipak idalje imamo šanse za europu makar one bile minimalne.
U nas je totalni kolaps cijele sezone, i u prvom dijelu smo igrali loše samo nas je pratila relativna sreca. Branko Karacic je odlican trener i više sam nego zadovoljan izborom, plus drago mi je da se Maka vratio. Svim ovim tzv. "pojacanjima" se treba zahvaliti na suradnji i vratit ih odakle su došli, onaj Poredski je ocajan igrac. Trebaju se poceti gurati mladi u prvu ekipu (Klaric, Vlaho, Vasilj ...) jer oni ce barem ginuti za sveti dres. Od ovih trenutnih igraca mnogo mi se svidja Milicevic koji ce sigurno biti strašan igrac za par godina, isto tako i Arezina ne znam zasto ga drze na klupi kad je prvi dio sezoni bio jedan od najboljih igraca, i Mara Anicic. Ovo ostalo je vecina lakrdija. I ono što je bilo uredu u prvom dijelu sezone a to je obrana, je sada palo u vodu i ocajno je. Jbt u zadnjih 5 utakmica primili 13 golova. Trebat će dugo Karacicu da ovo vrati na svoje mjesto i mi moramo biti strpljivi, i naravno bodriti ih do kraja sezone, jer ipak idalje imamo šanse za europu makar one bile minimalne.
Nije da sam razocaran, vec vise tuzan. Jucer sam stvarno zelio to finale i pobjedu, ali losi smo. Bilo je zelje, ali niceg vise od toga. Neke igrace en bih ni komentirao. Ova sezone se mora zavrsit i nadam se da ce Karacic barem uskladit prvih 11 i malo bolju igru da imamo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mnogi od vas su govorili da bi bili zadovoljni da izgubite uz zalaganje. Onda morate biti zadovoljni. Moram pohvaliti da su vam stolice cisce nego na Grbavici i da bilo fantasticno kada bi se onaj stadion renovirao. Podsjetio me na stare dane. Pokusao sam naci "svoje" prijeratno mijesto na tribini.
Igra ko igra nije losa. Igraci vam ne obecavaju puno. Ne sto ne znaju nego sto nemaju volje. Borbre je bilo od strane 4 igraca ostali kao da se ne bore za prolaz u finale. Zurzinov se mora vise iskoristiti, Ancic vam sjedi na klupi koliko sam ja skontao, a to nije dobro. Onaj Muminovic ja mislim da se tako zove je kanta od igraca. Sesar se borio ali ne moze sam. Arezinu ne znate iskoristiti.
Nece vam ovaj trener donijeti velike promjene. Pobjedit ce te par zanimljivih utakmica ali nije ovo trener za vas. On je sa boljim igracima imao lose rezultate. Na krilima gubite utakmice. Tu vas je i borac pojeo. Jednostavno je tu propuh.
Na poluvremenu sam se pozdravio sa par ljudi iz prijasnjih uprava. Pa smo se malo nasalili na ono **** Bosne. Neko od drustva rece naljutise oni golgetera svojim navijanjem. Sto se njih tice Zrinjski je u trenutnom padu forme. Standardno kukaju na trenutnu upravu i nalaze joj mane a ja nisam upucen da bih znao o cemu pricaju. Uglavno su na poluvremenu vec bili uvjereni da ce Zeljo slaviti i protiv SB. Ili je to samo da meni usi dignu ili da opravdaju los Zrinjski.
Volio bih da sam cuo misljenje nakon utakmice za bakljadu. Ono vam nije bilo potrebno. Izgleda ono lijepo mozda i nije ni opasno koliko savez i fifa i uefa seru ali onim cinom se izbijaju pare iz dzepa kluba. A ne obiluju nasi klubovi novcem.
Normalno da mi je drago sto smo vas pobjedili ali draze mi jer ste nas poredili sa komsijama koji 100 godina kupa nisu osvojili a mi 100 nismo u kupu izgubili i vi kazete ako ste mogli njih proci mozete i nas. I ne samo vi nego i vasa struka. Slabu ste analizu napravili kad ste nas uporedili sa timom koji u zadnjih 15 godina ima manje titula od Celika.
Ne vidim vas u vrhu bh fudbala ni naredne sezone. Nije ovo provokacija nego jednostavno ste godinama u silaznoj putanji.
Igra ko igra nije losa. Igraci vam ne obecavaju puno. Ne sto ne znaju nego sto nemaju volje. Borbre je bilo od strane 4 igraca ostali kao da se ne bore za prolaz u finale. Zurzinov se mora vise iskoristiti, Ancic vam sjedi na klupi koliko sam ja skontao, a to nije dobro. Onaj Muminovic ja mislim da se tako zove je kanta od igraca. Sesar se borio ali ne moze sam. Arezinu ne znate iskoristiti.
Nece vam ovaj trener donijeti velike promjene. Pobjedit ce te par zanimljivih utakmica ali nije ovo trener za vas. On je sa boljim igracima imao lose rezultate. Na krilima gubite utakmice. Tu vas je i borac pojeo. Jednostavno je tu propuh.
Na poluvremenu sam se pozdravio sa par ljudi iz prijasnjih uprava. Pa smo se malo nasalili na ono **** Bosne. Neko od drustva rece naljutise oni golgetera svojim navijanjem. Sto se njih tice Zrinjski je u trenutnom padu forme. Standardno kukaju na trenutnu upravu i nalaze joj mane a ja nisam upucen da bih znao o cemu pricaju. Uglavno su na poluvremenu vec bili uvjereni da ce Zeljo slaviti i protiv SB. Ili je to samo da meni usi dignu ili da opravdaju los Zrinjski.
Volio bih da sam cuo misljenje nakon utakmice za bakljadu. Ono vam nije bilo potrebno. Izgleda ono lijepo mozda i nije ni opasno koliko savez i fifa i uefa seru ali onim cinom se izbijaju pare iz dzepa kluba. A ne obiluju nasi klubovi novcem.
Normalno da mi je drago sto smo vas pobjedili ali draze mi jer ste nas poredili sa komsijama koji 100 godina kupa nisu osvojili a mi 100 nismo u kupu izgubili i vi kazete ako ste mogli njih proci mozete i nas. I ne samo vi nego i vasa struka. Slabu ste analizu napravili kad ste nas uporedili sa timom koji u zadnjih 15 godina ima manje titula od Celika.
Ne vidim vas u vrhu bh fudbala ni naredne sezone. Nije ovo provokacija nego jednostavno ste godinama u silaznoj putanji.
Inace moj dobar prijatelj Karacic je razocaran sinoc mi je plakao na ramenu
Sve mi moze biti jasno forum je da iznosimo svoja misljenja, cinjenice ali mi nikad nece biti jasno par likova koji na svakoj temi pokusavaju da pokazu da su oni nesto. Ja bio sa ovim, sjedio s onim
Pricali mi o ovome, ja sam licnost.
Kao da se to pise na forumu, ali valjda u stvarno svijetu kompleks nize vrijednosti pa moras na forumu vrijedati druge, prozivati ih, pravit se pametan, lagati i pokusavati pokazati imaginarnog sebe
Izvinite ali morao sam ovo napisati iako nije vezano za temu, ali ovo su one dobricine i veliki poznavaoci ..privali u sali.
Eto sigurno ce na tekmu doci stara uprava koju je otjerala nova. Mislim gdje prestaje logika tu pocinje ...
Na ovaj post ocekujte jednog lika sa 5 nikova bice svega
Volim Mostar cesto sam dole i tako.
Nadam se da cete izboriti evropu.

Eto sigurno ce na tekmu doci stara uprava koju je otjerala nova. Mislim gdje prestaje logika tu pocinje ...

Na ovaj post ocekujte jednog lika sa 5 nikova bice svega

Volim Mostar cesto sam dole i tako.

Zadnja izmjena: Svrki, dana/u 04 apr 2013, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Kako je to moguce papak u vuneno bijelim carapam kad uopste ne znas ko sam imenom i prezimenom. Kakvu meni sadisfakciju moze predstavljati to sto ces ti misliti da sam ja neko. Ja kad sam sjedio pod bijelim brijegom ti se jos u mudima nisi muckao.Svrki je napisao/la:Inace moj dobar prijatelj Karacic je razocaran sinoc mi je plakao na ramenuSve mi moze biti jasno forum je da iznosimo svoja misljenja, cinjenice ali mi nikad nece biti jasno par likova koji na svakoj temi pokusavaju da pokazu da su oni nesto. Ja bio sa ovim, sjedio s onim
Kao da se to pise na forumu, ali valjda u stvarno svijetu kompleks nize vrijednosti pa moras na forumu vrijedati druge, prozivati ih, pravit se pametan, lagati i pokusavati pokazati imaginarnog sebe
Izvinite ali morao sam ovo napisati iako nije vezano za temu, ali ovo su one dobricine i veliki poznavaoci ..privali u sali.
Hrvatsko finale nasmij se na to. To ste prizivali.

Ne moze sa vama fino. Fino vam covjek napise vi se uskurcite. Evo onda na vas nacin. Nismo vam pobjedili nego smo vam mater je.b.a.li na terenu

PL bih 1 nista nam ti nisi napisao sto mi vec ne znamo,Zrinjski jeste u nekakvoj silaznoj putanji sto se tice i kupa i prvenstva ovo ce nam biti treca sezona da cemo zavrsiti od 6. mjesta na nize ,po meni je to katastrofa pogotovo posto je premijer liga svake godine sve gora i gora,Zeljeznicar jeste jucer pobjedio i cestitao sam ali nemojte se niti vi zanositi da imate neku ekipu,europa je pokazatelj kvalitete a kvalitetu trenutno niti jedna momcad u BIH ne posjeduje mozda je Borac slozio solidan kadar ali njih ce izgleda bivsi dugovi prema igracima dokusuriti,daj Boze da se spase ,oni su sa ovim novim sastavom do sada unistili i Zelju i Zrinjskog bez pola muke!
Zrinjski jeste trenutno los igracki ali ako ostane ova uprava mozda sa jos par pojacanja mozda se nesto moze u doglednoj buducnosti i ocekivati,meni je samo krivo sto nam je godinu dana prosla u srozavanju nekih igraca sto se tice forme najvise mislim na Lazara,Arezinu,Zurzinova,Scepanovica,Muminovica ,te ne dovodjenje napadaca koji moze postici vise od 4 gola u sezoni,no nemam ti sto pisati o nasoj igri jucer se sve vidjelo na terenu!
Mi cekamo bolje dane ,valjda cemo ih docekati ako ne mi smo opet na tribinama onih 2000 ludjaka sto im je Zrinjski u krvi i mi cemo ici i kad gube i kada tuku!
Zrinjski jeste trenutno los igracki ali ako ostane ova uprava mozda sa jos par pojacanja mozda se nesto moze u doglednoj buducnosti i ocekivati,meni je samo krivo sto nam je godinu dana prosla u srozavanju nekih igraca sto se tice forme najvise mislim na Lazara,Arezinu,Zurzinova,Scepanovica,Muminovica ,te ne dovodjenje napadaca koji moze postici vise od 4 gola u sezoni,no nemam ti sto pisati o nasoj igri jucer se sve vidjelo na terenu!
Mi cekamo bolje dane ,valjda cemo ih docekati ako ne mi smo opet na tribinama onih 2000 ludjaka sto im je Zrinjski u krvi i mi cemo ici i kad gube i kada tuku!

Proradio odmah kompleks. Pravi si primitivac. Prvi post je naravno sve maska i laz, vec kad te neko prozove napises ono sto mislis i pokazes svoje pravo lice.PL BiH -1 je napisao/la:Kako je to moguce papak u vuneno bijelim carapam kad uopste ne znas ko sam imenom i prezimenom. Kakvu meni sadisfakciju moze predstavljati to sto ces ti misliti da sam ja neko. Ja kad sam sjedio pod bijelim brijegom ti se jos u mudima nisi muckao.Svrki je napisao/la:Inace moj dobar prijatelj Karacic je razocaran sinoc mi je plakao na ramenuSve mi moze biti jasno forum je da iznosimo svoja misljenja, cinjenice ali mi nikad nece biti jasno par likova koji na svakoj temi pokusavaju da pokazu da su oni nesto. Ja bio sa ovim, sjedio s onim
Hrvatsko finale nasmij se na to. To ste prizivali.
Ne moze sa vama fino. Fino vam covjek napise vi se uskurcite. Evo onda na vas nacin. Nismo vam pobjedili nego smo vam mater je.b.a.li na terenu
PL BiH-1 ,jesu čiste su nam stolice , i ne bile čiste kad ih je prala kiša mjesec dana
.
Ma sve je jasno i da smo u silaznoj putanji i da smo loši u napadu ali ja sam po prirodi optimista i sad se uzdam u novog trenera i eventualno neke njegove zamisli kako da unaprijedi igru mada je vremena vrlo malo a kadar je limitiran.Iako ako pogledamo zadnje 3-4 utakmice jasno je da nije Željo puno bolji od nas ali su očito uigraniji i tjelesno spremniji.Borac je najbolja ekipa trenutno ali moje osobno mišljenje je da će Sarajevo biti prvak.Nije ovo zbog sinošnjeg poraza od Želje jer sam i ranije pisao da će pitari najvjerojatnije biti prvaci tj da će njihov derbi odlučiti prvaka.Mi se ne trebamo predavati nego igrati i pokušati nešto napraviti jer nije nemoguće da 4 mjesto vodi u europu.Prva tri će biti Sarajevo,Željo i Borac a mi trebamo pokušati nešto napraviti.Šanse su nam jako male ali dok postoje mora se pokušavati iako izlazak u europu izuzev novčane satisfakcije sa ovakvom ekipom bi nam samo mogao donijeti neki težak poraz ali ipak nema predaje do kraja.I slažem se za mlađe igrače sigurno im treba davati šansu.Netko gore napisa da treba otjerati Milićevića i Sesara.Tako su nekad ovdje pisali da treba otjerati Šunjića i Maru Aničića.Treba davati šansu ali biti spreman istrpiti njihove greške.U nedjelju protiv zvjezde ponovo i ispočetka.Bit će bolje,gore valjda ne može
.

Ma sve je jasno i da smo u silaznoj putanji i da smo loši u napadu ali ja sam po prirodi optimista i sad se uzdam u novog trenera i eventualno neke njegove zamisli kako da unaprijedi igru mada je vremena vrlo malo a kadar je limitiran.Iako ako pogledamo zadnje 3-4 utakmice jasno je da nije Željo puno bolji od nas ali su očito uigraniji i tjelesno spremniji.Borac je najbolja ekipa trenutno ali moje osobno mišljenje je da će Sarajevo biti prvak.Nije ovo zbog sinošnjeg poraza od Želje jer sam i ranije pisao da će pitari najvjerojatnije biti prvaci tj da će njihov derbi odlučiti prvaka.Mi se ne trebamo predavati nego igrati i pokušati nešto napraviti jer nije nemoguće da 4 mjesto vodi u europu.Prva tri će biti Sarajevo,Željo i Borac a mi trebamo pokušati nešto napraviti.Šanse su nam jako male ali dok postoje mora se pokušavati iako izlazak u europu izuzev novčane satisfakcije sa ovakvom ekipom bi nam samo mogao donijeti neki težak poraz ali ipak nema predaje do kraja.I slažem se za mlađe igrače sigurno im treba davati šansu.Netko gore napisa da treba otjerati Milićevića i Sesara.Tako su nekad ovdje pisali da treba otjerati Šunjića i Maru Aničića.Treba davati šansu ali biti spreman istrpiti njihove greške.U nedjelju protiv zvjezde ponovo i ispočetka.Bit će bolje,gore valjda ne može

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Proradio onaj inat bosanski sto je i jucer proradio na one psovke. Yeba vas juce i Sarajevo i Zeljo i Velez i Bosna cijela
I da ovo je samo prema tebi onaj prvi komentar je za prave navijace a oni ce se naci u njemu.
Ti da si bio na stadionu mozda bi i vidio neke od tih ljudi. Uostalom majorizacija izvrsena svega milja ljudi na stadionu. I to ne od strane bosnjackih politicara nego od strane Zeljeznicara samo da se zna da ne idem u politiku.

Ti da si bio na stadionu mozda bi i vidio neke od tih ljudi. Uostalom majorizacija izvrsena svega milja ljudi na stadionu. I to ne od strane bosnjackih politicara nego od strane Zeljeznicara samo da se zna da ne idem u politiku.
PL BiH -1 je napisao/la:Proradio onaj inat bosanski sto je i jucer proradio na one psovke. Yeba vas juce i Sarajevo i Zeljo i Velez i Bosna cijelaI da ovo je samo prema tebi onaj prvi komentar je za prave navijace a oni ce se naci u njemu.
Nema potrebe za vrijedanjem i provociranjem,navijaci u citavoj BiH pjevaju pjesme pune mrznje i provokacija no ako mislite da to i Englezi i Njemci ne rade grdno se varate,mase je tesko verbalno kontrolirati tj. nemoguce,a i Zeljo je bivo kaznjavan praznim stadionom zbog tih stvari tako da nemojte nam soliti pamet o navijacima !
Takodjer ne treba nit ponizavati suparnika koji je pobjedjen jer koliko sam upoznat sport u sarajevu opada i pitanje je samo vremena kada ce i nogomet otici u p.m jer grad koji je bio poznat po rukometu i kosarci je vec par godina u krizi,stoga ako i naplate podju da stizu mogao bi vrlo lako i nogomet da upadne u probleme,stoga svoje voli postuj tudje!

sve misli covjek lijepo ce, ali ne smiej nitko progovorit odma se vrijeđa...
ostavite nama temu, ne moraju ovdje navracat likovi koji bi kao sve lijepo, a vec u drugom postu nam j.e.b.a.v.a.l.i majke na terenu.
ostavite nama temu, ne moraju ovdje navracat likovi koji bi kao sve lijepo, a vec u drugom postu nam j.e.b.a.v.a.l.i majke na terenu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne znam zašto po Milicevicu serete, po meni naš najbolji igrac ove sezone. Previše toga je stavljeno na njegova leđa a momak ima samo 19 godina.
Danijel Culum Sve je to tako... Juce je bilo lijepo gledati Ultrase, ali sta vredi kad na terenu nije to, to ... Jedno je sigurno, spas naseg Zrinjskog je u Zdeni Dzidicu, jer kad je gospodin bio u klubu, Zrinski je imao ekipu da se covek najezi... Vratite Zdenu !
Bivsi igrac HSKZ!
Bivsi igrac HSKZ!

Jasno da je upravu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.