FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da je nama sutra uzeti 3 boda pa nek pitari predaju slucaj u Hag ako hoce 

-
- Kontakt:
Ublehe su bile i vaši smiješni penali protiv Zvijezde i OlimpiCa. Nepostojeći faul na derbiju nad seljakom nakon kojeg je pao gol, neisključenje Suljića i Torlaka pa se nešto nisi plaho sekirao. Ne kontam što se sada sekiraš.samosarajvo je napisao/la:a što li boze...3r0X je napisao/la:bas me zanima sto jedino leotar-zeljo nema u ponudi za ovo kolo... xD
I nemojte matere vam prica "bice teska utakmica" ... ublehe su to.DA ima na kladionici i da se moze singlirat kucu bi prodo i stavio na dvicu.
A jos mi ludje nema od ovih kvazi novinara koji sad kao zele unjet neizvjesnost u utakmicui iako se rezultat iste zna ima po godine
LP
Krepajte od muke glodari

Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Bice gusto, bice 0:5. 

bagrcavi je napisao/la:barbarez je napisao/la:
Za sami kraj,pitali smo gospodina Osima,šta misli o jucerašnjoj izjavi izvjesnog Aziza ,da Željezničar ne bi trebao dobiti u Trebinju,i da bi bilo pošteno prema Tuzlacima i navijacima Sarajeva da izgubi.
"Ma ja se ne bih puno osvrtao na Azizove izjave,jer je ocito da momak ima problema sa Saidovim sindromom,lupa gluposti do besvijesti"-kratko je prokomentarisao Amar Osim.![]()
![]()
![]()
Azize javi se !
" onclick="window.open(this.href);return false;
bolje je da se ne zayebavamo sa Azizom

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- champions1921
KosevskoHill je napisao/la:Biće sutra i na Moja WEB TV, napravio bi ja stream,ali pojma nemam kako i šta
Ako neko zna proceduru neka mi javi,nije mi mrsko da i ostali mogu gledati
Pustite se Aziza velicanstvenogFredPerry123 je napisao/la:Raja, napraviću ja stream nije frka samo nek neko kaže pomoću čega je najbolje.

Evo ovdje dosta jednostavan nacin ako neko ima web kameru i adsl:
http://www.ucionica.net/internet/kako-d ... ing-a-937/
BUDI ŽELJO !!!
Par: Leotar - Zeljeznicar je na svim kladionicama BLOKIRAN !
Utakmica je namjestena da zavrsi rezultataom 0-2
To su provjerene informacije, zalosno je da nasa liga nikad nece biti normalna.Zeman je napisao/la:Što baš 0-2?
Ponekad i sam nisam mislio da je to tako, dok sam nisam licno pricao sa nekim od bivsih sudija pa i stariji igraca, i na pitanje moje ŠITMAJU LI SE UTAKMICE ... Ono reakcije su bile smijeh, kao naravno !!
Prvak se zna odmah na pocetku sezone, a kad se stimaju tekme, to ne zna citava ekipa, nego 4-5 igraca onih najiskisniji i to tako inace zavrsi.
Ajde torpedas razguli sa teme i prekini sa svojim dezinformacijama. Vi i vas Irfan reketas ste primjer postenjaaS_Roma je napisao/la:Par: Leotar - Zeljeznicar je na svim kladionicama BLOKIRAN !

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
superaS_Roma je napisao/la:Par: Leotar - Zeljeznicar je na svim kladionicama BLOKIRAN !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa dobro, nisam rekao da nisu tačne informacije, zanima me zašto baš 0-2? Tačan rezultat se ionako ne može igrati na našu ligu, osim možda u bhlutriji (ne kladim se u lutriji pa ne znam)... Ako nije zbog kladionice, ne vidim razlog zašto bi štimali tačan rezultat...aS_Roma je napisao/la:To su provjerene informacije, zalosno je da nasa liga nikad nece biti normalna.Zeman je napisao/la:Što baš 0-2?
Ponekad i sam nisam mislio da je to tako, dok sam nisam licno pricao sa nekim od bivsih sudija pa i stariji igraca, i na pitanje moje ŠITMAJU LI SE UTAKMICE ... Ono reakcije su bile smijeh, kao naravno !!
Prvak se zna odmah na pocetku sezone, a kad se stimaju tekme, to ne zna citava ekipa, nego 4-5 igraca onih najiskisniji i to tako inace zavrsi.
NAPRIJED NARODE!
- bistrikboy
- Kontakt:
E neka je tako bas super necu se sikirati danas onda nikako.Svaka cast Leotaru sto je vazda korektan prema nama bio.Kakav je vakat dosao ne smijes ni pobjediti vise...aS_Roma je napisao/la:Par: Leotar - Zeljeznicar je na svim kladionicama BLOKIRAN !
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Praščiću provjeri jeli Leotar-Željo blokiran par?
http://www.derby-games.com/kladjenje.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Stara priča,ukoliko Željo pobjedi odmah je to namještanje,sudijska farsa,ukoliko loše krene onda je to pravo stanje stvari!ajde ne serite više!
Niste bajramski turnir osvojili od 2007god,pa ovdje liječite komplekse!
http://www.derby-games.com/kladjenje.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Stara priča,ukoliko Željo pobjedi odmah je to namještanje,sudijska farsa,ukoliko loše krene onda je to pravo stanje stvari!ajde ne serite više!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahah, strah od Zelje...
Vec su se pripremili kakav god ishod bio.. Ako izgubimo reci ce da je previse ljudi znalo, ovo ono, ali da zato sljedece 2 godine imamo tamo bodove.. Takvi su oni, ne mogu psihicki podnijeti da navijaju za manji, rezimski, i klub sa manje titula, za razliku od nas.. Ali da se ne lazemo ne bih volio da sam u njihovoj kozi, zamisli da svaki dan moras nekome da se isplaces, kako su njihove sudije, Osim, stimanje, itd.
Uzivajte momci, pustite se njihove propagande, nas ce Zeljo prvi biti ponovo...

Uzivajte momci, pustite se njihove propagande, nas ce Zeljo prvi biti ponovo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ima nesto u vezi ove utakmice htio ti to priznat ili ne. Evo i na online kladionicama je blokiran.bistrikboy je napisao/la:E neka je tako bas super necu se sikirati danas onda nikako.Svaka cast Leotaru sto je vazda korektan prema nama bio.Kakav je vakat dosao ne smijes ni pobjediti vise...aS_Roma je napisao/la:Par: Leotar - Zeljeznicar je na svim kladionicama BLOKIRAN !
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. rezultati .com/utakmica/fJVF6erB/#tecajevi;1x2-oklade;kraj-utakmice
samo spoji
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Kakve veze ima ponuda, jel par blokiran ???Fidelito je napisao/la:Praščiću provjeri jeli Leotar-Željo blokiran par?
Bio je u ponudi na svim klaidnocama odes da upaltis i kaze blokiran

Sjećam se dobro sezone kada se Modriča borila za titulu. Tada smo ih izbacili iz Kupa a priča je bila oni nam prolaz u Kupu a mi njima 3 boda na Grbavici. Par blokiran. Dolazi utakmica, oni idu kući sa 5 golova u svojoj mreži. Bilo je ljudi i na Jugu (
) koji su cijepali listiće taj dan.
**** NAMJEŠTEN DERBI!
Toliko o kladionicama.
Što se tekme danas tiče, bit će gusto bit će 0:2. Spontano. Rutinski.

**** NAMJEŠTEN DERBI!

Toliko o kladionicama.
Što se tekme danas tiče, bit će gusto bit će 0:2. Spontano. Rutinski.

Jer su nam platili i naši su prijatelji, a za Fukare, Tuzlu i Slobodu nas zaboli ****.CARSON je napisao/la:Eto izgubiti cemo ovu utakmicu radi Fukara ja svakakvih budala na ovom forumu da covjek ne vjeruje mozda im je Zeljo kriv sto gube i u prvoj ligiZZtop10 je napisao/la:nisi vala ni sad trebao dolaziti...azizmpj je napisao/la:skoro nikad ne dolazim na ovu temu, niti provociram niti se prepucajem, ali sada moram istaci jednu cinjenicu!
Pobjeditel u Trebinju sada, Vi ste najlicemjerniji i najbjedniji klub na svijetu, zajedno sa upravom, igracima i navijacima! A Vas poraz bi konacno zacepio gubicu Fukarama iz Tuzle, u protivnom imali su pravo sve sto su pricali na Vas racun!!!

-
- Kontakt:
Pa i moja nana Rahima zna da je dogovoreno tri za tri i zato ste svi bili i kivni na svoje, pa vratite se samo nekoliko stranica unazad i pročitajte. Pa pogledajte ima li iko živ na prognozama (druga stranica) da je napisao X u trebinju ( da ne govorimo o pobjedi Leotara) Bogami koda je Radnik iz Mionice a ne Leotar.
Otkud znate da je tri za tri mozda je tad zeljo prodao utakmicu za pare,ili za nesto deseto a mozda je pustio na lijepe oci a mozda i nije mogao pobijediti ipak je proslava titule bila prije te utakmice kako se sjecam. Nemate pojma pitari samo lupate i trazite alibi ustvari sta vas briga za ovu utakmicu vi igrajte svoje i pobjedjujte nece biti problema za vas
..