Gledam danas predizbornu pjesmu sdp a jos uz to ni manje ni vise koriste FKS u kampanji, sto se jasno vidi u spotu poziranje u dresu i maji ti si meni sve... Boze sacuvaj sve u svemu.
 Gledam danas predizbornu pjesmu sdp a jos uz to ni manje ni vise koriste FKS u kampanji, sto se jasno vidi u spotu poziranje u dresu i maji ti si meni sve... Boze sacuvaj sve u svemu.Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Gledam danas predizbornu pjesmu sdp a jos uz to ni manje ni vise koriste FKS u kampanji, sto se jasno vidi u spotu poziranje u dresu i maji ti si meni sve... Boze sacuvaj sve u svemu.
 Gledam danas predizbornu pjesmu sdp a jos uz to ni manje ni vise koriste FKS u kampanji, sto se jasno vidi u spotu poziranje u dresu i maji ti si meni sve... Boze sacuvaj sve u svemu.Bio je i onaj momak neki u salu Zelje u spotu. Gitarista je majicu nosio ako se ne varamBitiSrcemVezan je napisao/la:Al ja vazda oplacem na ove predizborne pjesme i himne stranaka

Dobro je pa si danas, da si sutra ostao bi bez feslijeHZ_ilidzaa je napisao/la:Sjednem u tramvaj nakon 3 godine i olaksam se za 26,60 KM

jos france nije ni blizu zemalja poput Luxembourga, Svice, Norveske, Svedske, Njemackerio_Ferdy88 je napisao/la:Barem je besplatno, ne bukvalno, što je Amerima nezamislivoTribalian je napisao/la:U kompletnoj Evropi obrazovanje vise ne lici ni na sta.
[youtube][/youtube]

Tek sad video ovorio_Ferdy88 je napisao/la:Barem je besplatno, ne bukvalno, što je Amerima nezamislivoTribalian je napisao/la:U kompletnoj Evropi obrazovanje vise ne lici ni na sta.
[youtube][/youtube]
 Svasta je Amerima nezamislivo.
  Svasta je Amerima nezamislivo.  
ima naredna dva dana su najavili kisu,ali posto je to vjerovatno prognoza od Majstorovica onda ja ocekujem sunce.Donnie Darko je napisao/la:Ima li ikakvih naznaka da će uskoro ljepše vrijeme jbt??

bjazi baNe bih ni ja u Danskoj, ali sta ces... tako je.
Jeste vreme cudno , pa cak i ako zanemarimo kisu , ides ulicom u majici ti hladno u duxu vrucina, pa vidi sta ces.samo_lijevo je napisao/la:ima naredna dva dana su najavili kisu,ali posto je to vjerovatno prognoza od Majstorovica onda ja ocekujem sunce.Donnie Darko je napisao/la:Ima li ikakvih naznaka da će uskoro ljepše vrijeme jbt??

samo_lijevo je napisao/la:ima naredna dva dana su najavili kisu,ali posto je to vjerovatno prognoza od Majstorovica onda ja ocekujem sunce.Donnie Darko je napisao/la:Ima li ikakvih naznaka da će uskoro ljepše vrijeme jbt??

BurningLegion je napisao/la:Belgrade, vidimo se iduci mjesec.

LAV moze uvek, ali hit leta ovde kod mene je...BurningLegion je napisao/la:Niije problem, javni gdje si, ima Lavova, Jelena i inih za ispiti.
 ali neki se sabrali sami sa sobom , videli koliko sati i krenuli da prave pivo kao sto se pravilo i pre 50 godina, e to vec moze da prodje.
  ali neki se sabrali sami sa sobom , videli koliko sati i krenuli da prave pivo kao sto se pravilo i pre 50 godina, e to vec moze da prodje.