Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim da ako ne uspiju dogovoriti Delaca, da nece nikog ni dovoditi.pitarlOOk je napisao/la:Šta je ba sa golmanom, ja sam mu se majke mi danas nadao, kontam istrčaće u Čitluku,a ono još ništa![]()
![]()
Tebra moj ja mislim da dolazi sigurno, vidićemoZip je napisao/la:Ama kakav golman ce doci 7 dana prije pocetka polusezone...
Cisto sumnjam da ce doci prije ljeta
Ne možeš ti ući u sezonu ako nisi poklopio sva mjesta, fino reće Meho neki dan da svaki ozbiljan klub mora imati tri golmana, te veli da je to jako osjetljiva pozicija, treba dovesti nekog pa en mora ni biti odmah prvi golman. Ja mislim da se još malo čeka rasplet sa Delačom i da ima opcija B, barem bi trebala biti. Nije to sad neka pozicija koju treba strašno uigravati, kvalitetan golman odmah sve skonta, bilo je tih slučajeva puno.franklampard8 je napisao/la:Mislim da ako ne uspiju dogovoriti Delaca, da nece nikog ni dovoditi.pitarlOOk je napisao/la:Šta je ba sa golmanom, ja sam mu se majke mi danas nadao, kontam istrčaće u Čitluku,a ono još ništa![]()
![]()
slažem seNantess je napisao/la:Dzaba se raspravljate, zna se ko je prvi objavio i uzeo mustuluk za TAneka Benko brat potvrdi
![]()
@Sarajevo22
Javni se na pp.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako je bivsi, a kvalitetan onda to moze biti Delac samoBenko je napisao/la:slažem seNantess je napisao/la:Dzaba se raspravljate, zna se ko je prvi objavio i uzeo mustuluk za TAneka Benko brat potvrdi
![]()
@Sarajevo22
Javni se na pp.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.i istina je
![]()
nego sto se golmana tice, dvojica su kontaktirana, jedan bivsi, jedan zamalo od ljetos... ovaj prvi bi bio bas pojacanje, ovaj drugi bi bio konkurencija bandovicu
Mene zanima tvoje misljenje.. Plakalo? Da li bi ga ti gurnuo u vatru ovu polusezonu?Benko je napisao/la:zip![]()
al je to sve na dugom štapu koliko ja vidim![]()
nije stvark o je prvi bla bla nego ovo je zajebancija za ove sto pljuckaju![]()
dnas dvije tekme, taman da nista ne radi se
Zar prelazni rok nije zavrsen za nase klubove ? Koliko znam traje do 15.02.franklampard8 je napisao/la:Mislim da ako ne uspiju dogovoriti Delaca, da nece nikog ni dovoditi.pitarlOOk je napisao/la:Šta je ba sa golmanom, ja sam mu se majke mi danas nadao, kontam istrčaće u Čitluku,a ono još ništa![]()
![]()
Ja koliko znam pocinje u februaru ...YNWA je napisao/la:Zar prelazni rok nije zavrsen za nase klubove ? Koliko znam traje do 15.02.franklampard8 je napisao/la:Mislim da ako ne uspiju dogovoriti Delaca, da nece nikog ni dovoditi.pitarlOOk je napisao/la:Šta je ba sa golmanom, ja sam mu se majke mi danas nadao, kontam istrčaće u Čitluku,a ono još ništa![]()
![]()
zbog Delaca sam i pitao, jer znam da se nece moci registrovati ako je zavrsen...a nasao sam, zavrsava 27 februaraBenko je napisao/la:kod nas prelazni rok pocinje 2.2. a kada zavrsava ne znam![]()
ali kada potpisujes igraca sa slobodnim papirima nije ni bitno,.. dakle delac moze doci dok traje prelazni rok kod nas na posudbu
sto se plakala tice, pored bandovica ja bih smio i drvo staviti![]()
ma dobar je malac, bit ce nesto od njega ali 19 godina i njegova visina nisu bas za tog rizika jos uvijek
Zar nije spomenuto vraćanje onoga Ivkića sa posudbe ako ne nađemo golmana?! Makar da bude 3. opcija?! Ili sam ja nešto pomiješao?!pitarlOOk je napisao/la:Ne možeš ti ući u sezonu ako nisi poklopio sva mjesta, fino reće Meho neki dan da svaki ozbiljan klub mora imati tri golmana, te veli da je to jako osjetljiva pozicija, treba dovesti nekog pa en mora ni biti odmah prvi golman. Ja mislim da se još malo čeka rasplet sa Delačom i da ima opcija B, barem bi trebala biti. Nije to sad neka pozicija koju treba strašno uigravati, kvalitetan golman odmah sve skonta, bilo je tih slučajeva puno.franklampard8 je napisao/la:Mislim da ako ne uspiju dogovoriti Delaca, da nece nikog ni dovoditi.pitarlOOk je napisao/la:Šta je ba sa golmanom, ja sam mu se majke mi danas nadao, kontam istrčaće u Čitluku,a ono još ništa![]()
![]()