FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nekad smo sarajlijama razbijali glave ciglama sa Batve, a sad njihovim igracima lomimo kicmu fintama na terenu.
Lamse i pozdrav Slobodasi moji.
Lamse i pozdrav Slobodasi moji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
oo evo i pustinjaka..kaš u tz?
- Beduin
- Kontakt:
Neksteci mjesec sam dole. Javljam se cim spustim sidro.Sariel je napisao/la:oo evo i pustinjaka..kaš u tz?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad igramo sa Cibalijom...Jel' danas...U Koliko sati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- RollingPaper
- Kontakt:
Danas u 15:00h.staragarda je napisao/la:Kad igramo sa Cibalijom...Jel' danas...U Koliko sati
Imal ikakvih info o toj prijateljskoj makar osnovno nešto ???

Izgubili smo 4:1 za nas go dao KalezicMustafa10 je napisao/la:Imal ikakvih info o toj prijateljskoj makar osnovno nešto ???![]()
Jbg, haj nek makar dođu zdravi da se ne otruju ko željiniSARS je napisao/la:Izgubili smo 4:1 za nas go dao KalezicMustafa10 je napisao/la:Imal ikakvih info o toj prijateljskoj makar osnovno nešto ???![]()

- NedostatakZnanja
- Kontakt:
Samo da pitam, moze i se braco kukati? 

STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda
#SamoSloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Definisi kukanje... tebi je predpostavljam kukanje kad se argumentima ukazuje na katastrofalne poteze uprave.... Cestitam, hajde da ti cika Veljo da bombonuNedostatakZnanja je napisao/la:Samo da pitam, moze i se braco kukati?
- NedostatakZnanja
- Kontakt:
Tebi je pretpostavljam kukanje jer .... Ma samo da se kuka 

STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda
#SamoSloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Lazevski izgleda teze povrijeđen j e b o ga led i prijateljska...ccccc
- zlatnakoka
- Kontakt:
Evo ovo sa Osmanhodžićem je po meni dobar potez.
Samo kako od Cibalije da primimo 4 komada, nadam se da ja igrala kombinovana postava. Mislim ljudi su uvjerljivo zadnji, da ne pričamo onda koliko su Rijeka i Dinamo ispred nas.
Samo kako od Cibalije da primimo 4 komada, nadam se da ja igrala kombinovana postava. Mislim ljudi su uvjerljivo zadnji, da ne pričamo onda koliko su Rijeka i Dinamo ispred nas.
- RollingPaper
- Kontakt:
Svi igrači su dobili priliku za igru, ali nisu se trudili. Vlado izjavio da je razočaran pristupom igrača.zlatnakoka je napisao/la:Evo ovo sa Osmanhodžićem je po meni dobar potez.
Ne znam kakav je sastav igrao, ali to je prijateljska utakmica gdje je i pristup igri totalno drugaciji. Nemojte prosipati negativu, vidjeli ssmo svi kakvu igru imamo protiv Radnika i Sarajeva. Nase vrijeme dolazi sigurno. Protivnik nije bio nesto atraktivan, da je bio Dinamo ili Rijeka vidjeli bi' kako momci ginu na terenuzlatnakoka je napisao/la:Evo ovo sa Osmanhodžićem je po meni dobar potez.

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Pa to i jest naš problem, "da je bio Dinamo ili Rijeka".. šta fali ginuti na terenu i protiv manjih ekipa, nek' ne igraju onda ni protiv ovih jačih punom snagom, samo nam svima živce vade tokom cijele sezone jer ne žele da igraju kako znaju, nego igraju jer moraju.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Bila je Cibalia i katastrofa, usput ostali smo bez Lazevskog i Muminovica do daljnjeg,a mozda i do kraja sezone. A zbog netacnih info na pdf-u, Zilkic/Ziljkic ,il kako vec se zove, ima ugovor na 2 godine.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ma bezveze se ista raspravljati na svim nasim grupama na drustvenim mrezama i ovdje ih ima imas ljude koji brane trenutni "poredak"a i sam kriminal,pod izgovorom dosta negative.
Mene su blokirali i na "staragarda"jer sam postavio sliku i pitanje sta rade Ditini trofeji na pressu OKK kluba osnovanog prije otprilike desetak godina na sta je stigao odgovor jednog "Dita -Bosna 85-80" i naravno blok lista.
Ponekada me sramota sa kakvim sugradjanima zivim.
Njima je i u klubu dobro samo neka su oni "neko i nesto"..
Buci se zeli povratak u njegov klub.
Je li OFK Sloboda njegov ili je to FK Sloboda Tuzla.
Je li moguce da se mirimo sa paralelnim klubom,sa tim da jos 100 god nema titule. ....
Postali smo privatna prcija Imamovica i par njegovih probranim ljudi.
Haram im bilo,spora je pravda ali bice je...
Umiraces u mukama Jasmine Imamovicu Allah je najveci ima pravde.
Mene su blokirali i na "staragarda"jer sam postavio sliku i pitanje sta rade Ditini trofeji na pressu OKK kluba osnovanog prije otprilike desetak godina na sta je stigao odgovor jednog "Dita -Bosna 85-80" i naravno blok lista.
Ponekada me sramota sa kakvim sugradjanima zivim.
Njima je i u klubu dobro samo neka su oni "neko i nesto"..
Buci se zeli povratak u njegov klub.
Je li OFK Sloboda njegov ili je to FK Sloboda Tuzla.
Je li moguce da se mirimo sa paralelnim klubom,sa tim da jos 100 god nema titule. ....
Postali smo privatna prcija Imamovica i par njegovih probranim ljudi.
Haram im bilo,spora je pravda ali bice je...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
E sad kad te opletu da si zeleni i da si Kukin jal' te Arapi financiraju da uništiš tuzlansku multikulturu koje niđe nema i sojeničko naselje staro 7000 godina.solinas je napisao/la: Haram im bilo,spora je pravda ali bice je...
Solinas ti si zeleni i kukin.jal te arapi financiraju da unistis tuzlansku multikulturu koje nidje nema i sojenicko naselje staro 7000 godina.
Costacurta je vidovit decko

Costacurta je vidovit decko

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.