FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

begiii
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la begiii » 20 feb 2015, 00:29

Pozdrav drugovi!ko da vam je diple ponestalo pa se ufatili ko,kad i sta je potpisao sa TA?! Pa majku mu to je gotova stvar burbery je to sve lijepo rekao!uprava kapa do poda!nego kako razmisljate,hocemol zvijezdu klepit momacki ili...?
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 feb 2015, 00:33

Bit ce gusto ali sumnjam da cemo ispustiti bodove tamo...0:1 dovoljno za havariju protiv Borca :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 20 feb 2015, 00:43

Uhh mortem brate mene to na jedan razlike ubi!mi smo uvijek igrali za gol vise,mislim da ce Mehaga protiv zvijezde izvesti postavu koju niko nije ni sanjao od nas?to ce biti po meni teska paljba po golu zvijezde jer i sam Mehaga je rekao da je ta tekma najbitnija.misljenja sam da Krste i Benko idu od prve kao dvije devetke a to bi bila RAPSODIJA!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 20 feb 2015, 00:46

koliko sam skontao bilbija ce vjerovatno igrati u prvih 11 ako ne u prvih 11 bit ce 12. igrač, tj prva zamjena
Meho je oduševljen njegovom igrom na pripremama i po njemu je jedan od najpolivalentnijih igraca FKS :thumbup:

alispahic... svi u struci nemaju rijeci za njega, jednostavno Majstor

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 feb 2015, 00:47

I mene brate ali pobjeda dolazi prije svega,znaci kako god,u bilo kojoj minuti pa na guzove ali da se pobijede makar ove utakmice na strani a dok je kuci vec malo lakse i tu se mogu kombinovati neke stvari..nijedan klub ti nece dozvoliti da 90 minuta konstantno napadas na njihov gol,pogotovo ako su oni domacini pa ne ocekujem neke pretjerano dobre igre u gostima a ni tereni nam nece dozvoljavati nesto bolje ali eto...danas 2 prijateljske protiv Leotara i Slobode :salut:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 feb 2015, 00:50

Tacno je da smo sa prijateljima iz Istanbula pregovarali oko njihovog ulaska u nas klub,
znatno ranije nego se znalo uopste za g. Tana, medjutim pregovori su, necu reci propali,
nego zamrznuti... u medjuvremenu pojavio se Amidza i to je ispostavice se kasnije,
bio pun pogodak. Kako nismo htjeli zadrzati se na tome, jer zelimo puno vise, obnovili
smo pregovore sa bracom iz Galate i to ce se na kraju ispostaviti kao pravim potezom,
sto je i rezultiralo da dobijemo mega generalnog sponzora.

Dokazat cemo zasto smo jedan od najvecih evropskih klubova. Mene slobodno ismijavajte
zbog ovakvog preoptimisticnog misljenja, ali znajte da tako mislim 35 godina i nikada to
misljenje nisam mijenjao niti cu.
Kako za koga, al za mene je FK Sarajevo najveci klub !
F.K.SARAJEVO

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 20 feb 2015, 00:58

Sve si ti meni objasnio Benko kad si napisao da su oni nama ponudili sponzorstvo a ne mi od njih isto trazili!

Da ne duzimo dalje pametnjakovicu, i znaj da cu na svaku tvoju insajdersku ovako glupu da ti odgovorim, nebi li te izveo na pravi put i malo sevapa zaradio, a ima vremena sazrit ces!!!

Sve sto je vezano za moj klub i netacno nedozvoljavam da se neko igra sa imenom kluba i da u nepromisljenim postovima vrijedja upravu koja je meni toliko srece donijela i i mnogima drugim!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 feb 2015, 01:04

Previse bezze rasprave. Uzivajte... Ja uzivam, uskoro pocinje liga, potpisujemo sa TA, vratio se brat Raminjo iz dalekih Banovica, gdje ces vise :thumbup:
Kad smo kod Rame, ima li sta za golmana? I da, dobrodosao nazad...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 20 feb 2015, 01:04

Ako ce nam zvijezda dozvoljavat ili ne onda mi titulu i nezasluzujemo?!neke tekme tipa zvijezda,travnik,obarska itd treba dobiti sto se kaze na misice i to u prvom poluvremenu!mi smo ti koji moramo protivnika prisiljavati da se brani i da primi sto manje golova!ako hocemo titulu tako mora da bude!mene vise brinu domace utakmice i razloga sto smo prosipali bobe ko rizu u jesenjem djelu?svi ajd nazovimo ih favoiriti dolaze na AF tu je odma i veci pritisak?!samo hrabro i drsko protiv svih!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 20 feb 2015, 01:05

Benko je napisao/la:koliko sam skontao bilbija ce vjerovatno igrati u prvih 11 ako ne u prvih 11 bit ce 12. igrač, tj prva zamjena
Meho je oduševljen njegovom igrom na pripremama i po njemu je jedan od najpolivalentnijih igraca FKS :thumbup:

alispahic... svi u struci nemaju rijeci za njega, jednostavno Majstor
Mislim da se ni @MorthemHz, a ni @amidzaTan ne bi složili ni sa tobom, ni sa Kodrom, ni sa 90% foruma. Mislim na ovo u vezi Bilbijom hahahahahahhahahaha
Zadnja izmjena: miden, dana/u 20 feb 2015, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 feb 2015, 01:07

Hahahahah :hmmmm: :hmmmm: jbg :beba:

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 20 feb 2015, 01:08

Tako je Benko,,,nisu htjeli uloge zbog velikih dugova al se tad dogovorila i potpisala suradnja i djelovanje sa GRUPACIJOM koja je sad na ovim pregovorima i na svom UO odlucila da sponzor bude TA .
Medjutim, jel znas zasto spominjem Ulker (da vidim koliko znas i jel moj nazovi to izvor tacan). Pisat cu ti na PP al nemoj trazit da ti kazem ko mi to prica jer direktor ce ga karati.

Ljudi moji ako je istina ovo sto mi je receno nas ce turci vinut u sama nebesa a spremni su, izgleda.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 20 feb 2015, 01:10

MortemHz je napisao/la:Hahahahah :hmmmm: :hmmmm: jbg :beba:
Prisjeti se šta si pricao za Bilbiju, prije 2 dana. :D
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 feb 2015, 01:11

Ma znam,i nastavit cu pricati dok mi ne dokaze suprotno kao i svakom na stadionu koji mu prijete :urnebes:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 20 feb 2015, 01:13

MortemHz je napisao/la:Ma znam,i nastavit cu pricati dok mi ne dokaze suprotno kao i svakom na stadionu koji mu prijete :urnebes:
Bitno je da se on dokazao onome kome treba, a to je Meho Kordo.
Das Ist Walter

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 feb 2015, 01:14

amidzaTan je napisao/la:Sve si ti meni objasnio Benko kad si napisao da su oni nama ponudili sponzorstvo a ne mi od njih isto trazili!

Da ne duzimo dalje pametnjakovicu, i znaj da cu na svaku tvoju insajdersku ovako glupu da ti odgovorim, nebi li te izveo na pravi put i malo sevapa zaradio, a ima vremena sazrit ces!!!

Sve sto je vezano za moj klub i netacno nedozvoljavam da se neko igra sa imenom kluba i da u nepromisljenim postovima vrijedja upravu koja je meni toliko srece donijela i i mnogima drugim!!!
Nesto sto mi najvise smeta i sto me iritira na ovoj temi, su medjusobna prepucavanja
nas navijaca FCS. Ako dozvoljavas, zamolio bih te da pokusas presutiti i ne komentarisati
postove koji vode u tom pravcu. Shvatam ja tebe, ali isti tako shvatam i Benku.
Decko jest brzoplet i cesto puta, siguran sam nesvjesno, kaze nesto sto ne bi trebao,
ali je u sustini ok i zanimljiv forumas.
Uzivajte...
F.K.SARAJEVO

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 20 feb 2015, 01:14

miden je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Hahahahah :hmmmm: :hmmmm: jbg :beba:
Prisjeti se šta si pricao za Bilbiju, prije 2 dana. :D

Ja sam istog misljenja, i danas sto se tice Bilbije sve dok me suprotno ne uvjeri cemu se nadam ali i nevjerujem!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 feb 2015, 01:17

miden je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma znam,i nastavit cu pricati dok mi ne dokaze suprotno kao i svakom na stadionu koji mu prijete :urnebes:
Bitno je da se on dokazao onome kome treba, a to je Meho Kordo.
Na drugoj poziciji i to su samo spekulacije da ce on biti u nasem najjacem sastavu,po meni je realnije da nas zeljo uzme ove godine nego da ce on biti u najjacem sastavu ali ako se njemu dokazao na pripremama za startera dobro i jeste,jos samo da pokaze to :thumbup:

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 20 feb 2015, 01:18

molotovljev je napisao/la:
amidzaTan je napisao/la:Sve si ti meni objasnio Benko kad si napisao da su oni nama ponudili sponzorstvo a ne mi od njih isto trazili!

Nesto sto mi najvise smeta i sto me iritira na ovoj temi, su medjusobna prepucavanja
nas navijaca FCS. Ako dozvoljavas, zamolio bih te da pokusas presutiti i ne komentarisati
postove koji vode u tom pravcu. Shvatam ja tebe, ali isti tako shvatam i Benku.
Decko jest brzoplet i cesto puta, siguran sam nesvjesno, kaze nesto sto ne bi trebao,
ali je u sustini ok i zanimljiv forumas.
Uzivajte...

Upravo cu da nadjem tu opciju famoznu i blokiram ga, jer meni vjeruj mi nije interesantan nikako!!!
Koliko ko ima ljubavi prema svom klubu to zna samo on, a meni moja ljubav nedozvoljava da citam njegove postove a pogotove ne da ih odobravam!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 feb 2015, 01:20

U doba najvecih podviga nase uprave navijaci nam se zavadjaju na nasoj temi. :thumbdown:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado i 44 gosta.