HahahahaBurningLegion je napisao/la:Dobro Kocerinjanin. :p
Salim se,na njega sam skroz zaboravio,a Kvesic je zasluzio poziv,jako dobar ove sezone,da nije bilo one ruzne ozljede igrao bi u nekoj mnogo jacoj ligi...
HahahahaBurningLegion je napisao/la:Dobro Kocerinjanin. :p
Ja bih rekao u odlicnoj,vrhunski je odigrao i protiv Veleza i protiv Sarajeva.samoposmatram je napisao/la:U kakvoj je Pandza formi? Nisam ga uspio gledati od kako se vratio.
Ne bih rekao da je jos u fizickoj formi, pati mu pozicioniranje zbog toga, mada treba se i uigravati, ali apsolutno ne gubi duel u zraku, doduse, ili cvrsci kontakt.Android je napisao/la:Ja bih rekao u odlicnoj,vrhunski je odigrao i protiv Veleza i protiv Sarajeva.samoposmatram je napisao/la:U kakvoj je Pandza formi? Nisam ga uspio gledati od kako se vratio.
...
Jel se ovo osniva i ŽNK Široki Brijeg
Nemoguce da 0 0 zavrsi, mi cemo dat gol sto posto, a po svemu sudeci iz zadnjih utakmica moramo i primiti bar, ja ocekujem 3+ golaAndroid je napisao/la:Danas kup,vrijeme je prelijepo,jest malo zayeban termin ali vjerujem da ce i danas biti dosta gledatelja,volio bih da ne primimo gol,pa makar i 0-0 zavrsilo
http://www.hercegovina..live.com/index.php?option=com_eventlist&view=details&id=227%3Ank-iroki-brijeg-fk-eljezniar-18-kup-bih-1-ut&Itemid=100018&lang=hr" onclick="window.open(this.href);return false;Toronto je napisao/la:moze li stream ?
Onda je Olimpic pocinio monstruozan zlocin.KenoRob je napisao/la:nije humano sta radite Sarajevu i Zelji
![]()
![]()
svaka cast Olimpicu za danasnju utakmicu, bolji suSabinho je napisao/la:Onda je Olimpic pocinio monstruozan zlocin.KenoRob je napisao/la:nije humano sta radite Sarajevu i Zelji
![]()
![]()