moze,al kad se bas dobro zagrijeKevin je napisao/la:može li ovaj Ahmad Sharbini igrat za BiH?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
zagrijat će njega katalinićdentist je napisao/la:moze,al kad se bas dobro zagrijeKevin je napisao/la:može li ovaj Ahmad Sharbini igrat za BiH?

al ozbiljno, Džeko nije u formi nikako..treb tražit još jednog napadača sličnog stila, možda Krešo Kordić?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Ma bolje Mirka Marića,elegantniji je od Krese.
nije to taj tip igrača..Kordić je pravi stasiti dečko, kao Džeko..forma im je tu negdje, možda je Krešo dao nešto više golova u zadnje vrijeme..imperator10 je napisao/la:Ma bolje Mirka Marića,elegantniji je od Krese.
a Mirko je jedan od najboljih igrača U19 i njegovo vrijeme tek dolazi

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Svršajević je odigro protiv treceg tima Intera i to se velica u nebesa. U prvoj tekmi je Inter razbuco taj isti ajduk 3-0 u Splitu a u revansu opusteni umalo napravili veresiju.samson je napisao/la:. Svrsajevic je protiv Intera odigrao ono sto Cocalic za zivota nece. Sta sad? I imas hrabrosti govoriti koliko ko moze u zivotu, a druge optuzujes laprdanja ... Svasta ..
Do sada u karijeri su igraci koje sam nabrojao gledali europa ligu na tv-u i vjerovatno ce tako biti u buducnosti.
A svoj komentar prisloni decku koji kaze da Coca dominira nakon 2 primljena gola.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.at/de/inter-ma ... 46604.htmlbhsport je napisao/la:Svršajević je odigro protiv treceg tima Intera i to se velica u nebesa. U prvoj tekmi je Inter razbuco taj isti ajduk 3-0 u Splitu a u revansu opusteni umalo napravili veresiju.samson je napisao/la:. Svrsajevic je protiv Intera odigrao ono sto Cocalic za zivota nece. Sta sad? I imas hrabrosti govoriti koliko ko moze u zivotu, a druge optuzujes laprdanja ... Svasta ..
Do sada u karijeri su igraci koje sam nabrojao gledali europa ligu na tv-u i vjerovatno ce tako biti u buducnosti.
A svoj komentar prisloni decku koji kaze da Coca dominira nakon 2 primljena gola.
Milito, Sneijder, Coutinho, Cambiasso, Zanetti, Guarin, Samuel, Rannochia 3. tim ?

Evo sinoc nakon povrede se vratio i Denni Avdic,koji je u sudackoj nadoknadi usao u sastav AZ protiv Paoka 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nije mi jasno da neki forumasi i dalje nisu za tu opciju da se pozove Cocalic umjesto Sunjica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
a tek Bešić Muhamed, 21 godina momku
zato sto on jednostavno nema kvalitet za reprezentacijuSabinho je napisao/la:Nije mi jasno da neki forumasi i dalje nisu za tu opciju da se pozove Cocalic umjesto Sunjica.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
realno ni jedan nije za rep. Ali prije bi pozvao Cocalica jer je Sunjic najsporiji stoper kojeg sam vidio u zivotu.giannini je napisao/la:zato sto on jednostavno nema kvalitet za reprezentacijuSabinho je napisao/la:Nije mi jasno da neki forumasi i dalje nisu za tu opciju da se pozove Cocalic umjesto Sunjica.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Najbolje bi bilo da se pozove Arslanagic ili Besic jer bi od tih igraca mogli imati koristi u buducnosti, od Cocalica ili Sunjica nemamo nista.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Spahic,Bicakcic,Zukanovic,Pandza,Vranjes. Zasto pozivati Cocalica? Sunjic je bezveze upao, sad dok se vrati Vranjes i Pandza nema mjesta ni za njeg.
Celik!3,2,2.
Zato sto je lik univerzalac za raliku od Sunje, jel jasnije sad?Sabinho je napisao/la:Nije mi jasno da neki forumasi i dalje nisu za tu opciju da se pozove Cocalic umjesto Sunjica.
@goalgetter peti je to tim

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Kontakt:
Stefan Simić , odnedavno član Milana , kapiten kadetske reprezentacije Češke ?
Njegovi su iz Prijedora ali su početkom rata izbjegli u Prag. Evo Stefanov otac, Radoja , nudi se da plati malom Hajrudinu put u Pariz da bi upoznao Ibrahimovića .
Njegovi su iz Prijedora ali su početkom rata izbjegli u Prag. Evo Stefanov otac, Radoja , nudi se da plati malom Hajrudinu put u Pariz da bi upoznao Ibrahimovića .

Ja ne znam kako svaki bozji igrac koji je rodjen u bih a da imalo valja u inostranstvu ima to neko drzavljanstvo gdje se nalazi (njemacka,svedska i sl) a drugo uvijeek ili hrvatsko ili srbijansko. Pa nemaju nista sa njima a opet tako, u pm.
Ako se ravnas i gledas prema transfermarktu oni nisu pouzdani po tom pitanju kada su ovi mladji igraci u pitanju.I Kolasincu je dugo vremena pisalo da pored Njemackog ima i Hrvatsko drzavljanstvo,pa su Hrvati digli bili halabuku da ima jedan Hrvat u Schalke-u.dadnan je napisao/la:Ja ne znam kako svaki bozji igrac koji je rodjen u bih a da imalo valja u inostranstvu ima to neko drzavljanstvo gdje se nalazi (njemacka,svedska i sl) a drugo uvijeek ili hrvatsko ili srbijansko. Pa nemaju nista sa njima a opet tako, u pm.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ma znam ja da oni nemaju sportsko drzavljanstvo njihovo ali sam pretpostavljao da je tacno to za civilno drzavljanstvo. A eto nisam znao da prave tako cesto kardinalne greske.
-
- Kontakt:
Ma ja,samo je razlika sto je u punom naponu svoje karijere Kordic u slovackoj ligi u dvije godine dao 3 gola, i onda kao zadnja rupa dosao u nasu ligu gdje je opet jedan od boljih igraca.Kevin je napisao/la:nije to taj tip igrača..Kordić je pravi stasiti dečko, kao Džeko..forma im je tu negdje, možda je Krešo dao nešto više golova u zadnje vrijeme..imperator10 je napisao/la:Ma bolje Mirka Marića,elegantniji je od Krese.
a Mirko je jedan od najboljih igrača U19 i njegovo vrijeme tek dolazi