Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Super onda, ova pojacanja i Mirza na klupi daje mi neki optimizam da se mozede docepati Evrope. Nije Varesanovic osoba koja ce se nekom naguziti, jak karakter pije svega. Samo da presidente ne bude gdje
i evropa ima da bude.

1946
Ma nama se nista ne zna.Ako budemo pravi ne bojimo se nikoga a znamo usrati do grla.Takvi smo kakvi smo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Opet vi sa strancima kao prije par godina
Ako jedan bude kao Tiago Carico iz tog perioda, bit ce odlicno.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Komentar sefa je hoce strance i gotovo.Tu se sva prica zavrsila a Mirza je izgleda pravi posao odradio.Njemu je otici do Liverpula kao meni do Ilidze.Valja dovesti dijete Arsenala u PL BIH. 

Bice dobro,,,,,,kamp,stranci,očekuje se jedan sponzor iz Emirata no,treba sačekat još malo..BRAVO ZA g.NIJAZA GRACIĆA.lupus je napisao/la:Komentar sefa je hoce strance i gotovo.Tu se sva prica zavrsila a Mirza je izgleda pravi posao odradio.Njemu je otici do Liverpula kao meni do Ilidze.Valja dovesti dijete Arsenala u PL BIH.
Stefan je jako dobar igrac, mislim da Boateng ima sta je potrebno da bude jako dobar samo od ovoga sto sam vidio na snimcima fali mu u glavi. Kad promijeni mentalitet, onda ce biti sve i svasta.
Mislim da bas od Cristiana ima mnogo toga da nauci, bice pravo zanimljivo! 
EDIT:
Gdje su nam Arhimed i Suhi?
(tek primjetio, on Suhi a ja Mokri
suha krpa, mokra guza)

EDIT:
Gdje su nam Arhimed i Suhi?

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
aS_Roma je napisao/la:Sanogo vidjen danas u BBI centru vjerovatno dosao da potpiselupus je napisao/la:Kako sam cuo novo pojacanje nam dolazi iz Arsenala Lodon.
Izgleda da se nece stati na ovome.![]()
Bio bi to najveci transfer na ovim prostorima

ublehas je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Sanogo vidjen danas u BBI centru vjerovatno dosao da potpiselupus je napisao/la:Kako sam cuo novo pojacanje nam dolazi iz Arsenala Lodon.
Izgleda da se nece stati na ovome.![]()
Bio bi to najveci transfer na ovim prostorima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sanogo potpisao za Cyrstal palace, a vama je dosao Boateng
Interesuje me od ovih ljudi bliskih Gracicu. A par njih pise na forumu. Sta je sa tim kampom u Hadzicima. To Gracic otkupio ona dva terena ili? Koji su planovi dalje
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Prema Portalima nije jos zavrsen prelazni rok za Olimpik
Jel to mozda planirate jos dovesti kojeg stranca?
Jel to mozda planirate jos dovesti kojeg stranca?
Vidis da je nas mentalitet cudo.Mene licno raduje svaki iole pomak u fudbalu i dovodjenje kvalitetnih igraca u PL BIH predstavlja neku nadu da cemo gledati bolje tekme.Uspjeh komsija je i moj uspjeh,tako gledam i nemam problema ni zavisti.
A meni dovodjenje Benke i Alispahica kao dovodjenje Zebe i Rascica 

Ja cekam prvu utakmicu Olimpica na grbavici pa da procjenim da li su ovaj put zreli za evrope ili ce se ponovo ponoviti do sada puno puta viđena prica... Nema nikakve zavisti od mene kao navijaca FKS, vise bih volio da se Olimpic bori sa nama za titulu nego Siroki, Zrinjski i sl.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pvo,mi cemo ukakiti na pocetku,drugo,ne znam sta treba da se desi a da FKS ne osvoji titulu. 

Moze neko da odgovori na ovo pitanje u mom postu iznad. Hvala
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Piše o tome na jednoj od prethodnih stranica.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Radi se o koncesionom ugovoru tri strane Olimpic-Opština Hadjici-Radnik.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/osmanagi ... ica/150643" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo Olimpice, evropa ima da bude.

Bravo Olimpice, evropa ima da bude.

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.