probaemir_dj je napisao/la:jesu potpisali ili probaastra1922 je napisao/la:josip duvnjak i muhamed plakalo igrao za nacional u portugalu
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bas me zanima taj muhamed je nakada vazio za velikog talenta...
ma necu vise da pisem mnogi su me popljuvali za ove igrace nase i bili su upravu u vecini slucaja.ja stojim da ti igraci imaju kvalitet ali trenutno su skroz van forme svi ne samo pojedinci.muhamed je danas igrao na zadnjem veznom za drugu ekipu i djelovao je dosta dobro medutim kako ce to izgledati kada dode jaci protivnik to nemam pojma.momak ima dobar pregled igre i dobar pas ali protiv juniora modrice 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
a ovaj josipastra1922 je napisao/la:ma necu vise da pisem mnogi su me popljuvali za ove igrace nase i bili su upravu u vecini slucaja.ja stojim da ti igraci imaju kvalitet ali trenutno su skroz van forme svi ne samo pojedinci.muhamed je danas igrao na zadnjem veznom za drugu ekipu i djelovao je dosta dobro medutim kako ce to izgledati kada dode jaci protivnik to nemam pojma.momak ima dobar pregled igre i dobar pas ali protiv juniora modrice
Meni je Masic sasvim solidan za nase lige, momak je stvarno srcan i vidi se da hoce..... al samo ga hebe sto nezna dodat... on prvom do sebe pa makar to bio i protivnicki igrac

nako visok momak on i jusa nissu imali dvije lopte danass nisu imali posla uopste, nasi ih ubili trebalo biti bar 8-0
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
uhhhh hajde sastavi jedan tim posto si bio tako koji bi ti izveo protiv slavije
mirkovic...jusic...moranjkic....jakovljevic....husic(jahic)....husic...mujo.....savic....pilavdzic....emir h.(a.halil) pandza
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sjecate se onog @redwhite sto je pametovo u dane Ramazana, reko ja vama da covjeku fali sex-a vidite sad kad je i bajram proso nigdje ga ni za lijeka... jadna njegova zena ili djevojka podrobi je covjek sad

znas onu izrekuTkanton je napisao/la:Sjecate se onog @redwhite sto je pametovo u dane Ramazana, reko ja vama da covjeku fali sex-a vidite sad kad je i bajram proso nigdje ga ni za lijeka... jadna njegova zena ili djevojka podrobi je covjek sad![]()
![]()
"daj boze da ne sjase s mene sve dok ne crknem"

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Satra cojk a mi se po forumu zajebajemobondich je napisao/la:znas onu izrekuTkanton je napisao/la:Sjecate se onog @redwhite sto je pametovo u dane Ramazana, reko ja vama da covjeku fali sex-a vidite sad kad je i bajram proso nigdje ga ni za lijeka... jadna njegova zena ili djevojka podrobi je covjek sad![]()
![]()
"daj boze da ne sjase s mene sve dok ne crknem"
![]()
![]()
![]()
![]()
ma ubi se od alkoholaTkanton je napisao/la:Sjecate se onog @redwhite sto je pametovo u dane Ramazana, reko ja vama da covjeku fali sex-a vidite sad kad je i bajram proso nigdje ga ni za lijeka... jadna njegova zena ili djevojka podrobi je covjek sad![]()
![]()

Moze bit i toKvota je napisao/la:ma ubi se od alkoholaTkanton je napisao/la:Sjecate se onog @redwhite sto je pametovo u dane Ramazana, reko ja vama da covjeku fali sex-a vidite sad kad je i bajram proso nigdje ga ni za lijeka... jadna njegova zena ili djevojka podrobi je covjek sad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

a da ga vidi babooo,da se opijaaaa...Kvota je napisao/la:ma ubi se od alkoholaTkanton je napisao/la:Sjecate se onog @redwhite sto je pametovo u dane Ramazana, reko ja vama da covjeku fali sex-a vidite sad kad je i bajram proso nigdje ga ni za lijeka... jadna njegova zena ili djevojka podrobi je covjek sad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to be jarabi al nasi stvarno uvijek igraju lose za ramazan.daj boze da je tako pa da ssada pocnu bar igrati kako treba 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa dok ne piju treninzi budu samo u dani a sad ce pojacat do jutarnjih satiastra1922 je napisao/la:to be jarabi al nasi stvarno uvijek igraju lose za ramazan.daj boze da je tako pa da ssada pocnu bar igrati kako treba

i da se ne opijaju....astra1922 je napisao/la:to be jarabi al nasi stvarno uvijek igraju lose za ramazan.daj boze da je tako pa da ssada pocnu bar igrati kako treba

ma astra neznam sta da vise mislim o ekipi,sve je moguce i dobro i lose...
valda krene bolje
-
- Kontakt:

Rezervisti ostavili preveliki zaostatak
MODRIČA - Kontrolni meč Modriča Maxime i Zvijezde iz Gradačca pripao je gostima, koji su slavili rezultatom 4:1. U prvom poluvremenu, u kojem su nastupili „šareni“ sastavi, gosti su stigli do nenadoknadive prednosti, da bi u drugom na teren istrčale najjače postave.
Mladi fudbaleri modričkog prvoligaša nisu se najbolje snašli u prvih 45 minuta protiv daleko iskusnije ekipe iz Gradačca. U svega 15 minuta, gostujući igrači čak četiri puta zatresli su mrežu Modričana. Prvi pogodak postignut je u 21. minutu. Mladi Eldin Fačić centrirao je sa desne strane, Rusmir Jusić glavom je spustio loptu za Edina Husića, koji neodbranjivo pogađa za 0:1. Samo šest minuta kasnije „crveno-bijeli“ dolaze i do drugog gola. Slobodan Milanović, prošlogodišnji igrač Modriča Maxime, bio je u prodoru, a u šesnaestercu domaćeg tima srušio ga je novajlija Predrag Latković. Siguran sa 11 metara bio je ponovo E. Husić i postigao svoj drugi gol na utakmici. U periodu od 34. do 36. gosti postižu dva brza gola. Prvo je raspoloženi Milanović pogodio za 0:3, a ubrzo zatim Ermin Vehabović stavlja tačku na izvrsno poluvrijeme svog tima.
U drugom poluvremenu Modričani dolaze do daha. Daleko bolja igra nego u prvom dijelu dala je rezultat u 66. minutu. Jovan Vujanić dugom loptom pronašao je kapitena Đorđa Savića, koji iz voleja pogađa gol Zvijezde i smanjuje na 1:4. Ipak, domaći nisu imali snage da do kraja postignu još neki pogodak i još više ublaže poraz. Ipak, igra iz drugih 45 minuta može da hrabri trenera Nikolu Nikića, koji će u narednom prvenstvenom meču, u subotu protiv Drine HE iz Višegrada, imati na raspolaganju sve igrače.
MODRIČA MAXIMA - ZVIJEZDA GRADAČAC 1:4 (0:4)
Strijelci: Savić u 66. minutu (Modriča Maxima); E. Husić u 21. i 27. iz jedanaesterca, Milanović u 34. i Vehabović u 36. minutu (Zvijezda Gradačac).
Stadion: "Doktor Milan Jelić" u Modriči.
Gledalaca: oko 50.
Sudija: Nikola Ješanović (Modriča).
Pomoćnici: Dejan Radić (Modriča) i Boban Miladinović (Modriča).
Žuti karton: Kostadinović (Modriča Maxima).
MODRIČA MAXIMA: Milkanović, Đaković, Koprivica, Bajramović, Cvijić, Despotović, Hasanbašić, Latković, Kuzmanović, Radić, Asanović. Još su igrali: Milojević, Petrović, D. Vidaković, Kostadinović, Vujanić, R. Prljeta, Jolović, Milaković, Savić, Tomić, Savkić. Trener: Nikola Nikić.
ZVIJEZDA GRADAČAC: Mirković, Fačić, Jusić, Duvnjak, Delić, Plakalo, Bijelić, A. Halilović, Milanović, E. Halilović, E. Husić. Još su igrali: Vehabović, Kurbašić, Jakovljević, Bogdanović, Moranjkić, S. Husić, Mašić, Ristanić,Savić, Jahić, Pandža, Kojić, Pilavdžić, Stojanac. Trener: Zoran Kuntić.
-
- Kontakt:
MUHAMED PLAKALO
http://www.transfermarkt.de/de/muhamed- ... 98844.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
JOSIP DUVNJAK
http://www.transfermarkt.de/de/josip-du ... 47251.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/muhamed- ... 98844.html" onclick="window.open(this.href);return false;
JOSIP DUVNJAK
http://www.transfermarkt.de/de/josip-du ... 47251.html" onclick="window.open(this.href);return false;
male im cijene na transfermarketuBosanski zmaj je napisao/la:MUHAMED PLAKALO
JOSIP DUVNJAK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.