Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
bojim se da ce nas safet kostati neodlaska na sp.imamo ekipu za pozeliti neko bi od nje napravio velesilu.danas nisam vidio nimalo zelje kod igraca nimalo patriotizma kao da igraju neku nevaznu utakmicu ili trening a ne utakmicu za svoju domovinu.a to treba selektor da napravi nasi igraci nisu svjesni sta je zastava drzava reprezentacija al sta cemo kad u ovakvoj drzavi zivimo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- adriano_leite
- Kontakt:
Ni Ferguson, ni Mourinho, ni Wenger, ni Lippi, ni Del Bosque, niti bilo koji drugi veliki strucnjak, ne bi od ove ekipe mogao napraviti velesilu. Samo to nama u BiH nije jasno.astra1922 je napisao/la:bojim se da ce nas safet kostati neodlaska na sp.imamo ekipu za pozeliti neko bi od nje napravio velesilu.danas nisam vidio nimalo zelje kod igraca nimalo patriotizma kao da igraju neku nevaznu utakmicu ili trening a ne utakmicu za svoju domovinu.a to treba selektor da napravi nasi igraci nisu svjesni sta je zastava drzava reprezentacija al sta cemo kad u ovakvoj drzavi zivimo
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
cinjenica je da oni igraju na pozicijama na kojima imamo igrace koji su po trzisnoj vrijednosti daleko ispred njih... samo ako te igrace budemo tretirali kao svete krave dobicemo setace koje ce trcat' i igrat kako znaju i mogu samo kad im se k.... digne, jer su ionako nezamjenjivi... bez konkurencije nema napretka ni na jednoj poziciji...skyisthelimit je napisao/la:znaci umjesto Pjanica, Lulica, Misimovica u reprezentaciju treba pozvati Stilica, Zebru, Viscu i sl. njima..Gomilati nepotrebne igrace na pozicijama koje su odlicno pokrivene igracima Rome, Lazija i Dinamo Moskve.
Ono sto nama treba su dva NOVA stopera koja bi nadomjestila nedostatak Spahica i Papca..Takodjer nam treba zamjena za Rahimica jer evidentno je da covjek nece moci izdrzati kvalifikacije
Zebe, Visce, Stilici i sl su NEPOTREBNI fudbaleri. A zato su sami krivi jer igraju na pozicijama svjetskih velemajstora vrijednih desetine miliona Eura
za ovo sa stoperima i na defenzivnom veznom si 100% upravu...
nadam se da nam neće uništiti šansu za plasman na Svjetsko (mislim da nikad nećemo imati lakšu grupu). Da u savezo imaju m.u.d.a angažovali bi nekog Rehagela, Trapatonija... i sl. jer mislim da ako sad ne budemo prvi i ne plasiramo se direktno (ukoliko budemo drugi izvućemo Portugal), nećemo nikad. Mene Sušić nije uvjerio da je neki ober stručnjak... i ako se plasiramo to neće biti zbog njegovih nekih odluka, taktike... nego je samo do igrača, on ne može puno donijezti, ali može puno pokvariti. moje mišljenje!
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa nije rekreacija da trener ne uzima zasluge, ne moze Susic samo da trpi kritike zbog poraza, a samo igraci da dobijaju pohvale za pobjede, de probudi se ziv biobablaz je napisao/la:nadam se da nam neće uništiti šansu za plasman na Svjetsko (mislim da nikad nećemo imati lakšu grupu). Da u savezo imaju m.u.d.a angažovali bi nekog Rehagela, Trapatonija... i sl. jer mislim da ako sad ne budemo prvi i ne plasiramo se direktno (ukoliko budemo drugi izvućemo Portugal), nećemo nikad. Mene Sušić nije uvjerio da je neki ober stručnjak... i ako se plasiramo to neće biti zbog njegovih nekih odluka, taktike... nego je samo do igrača, on ne može puno donijezti, ali može puno pokvariti. moje mišljenje!

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pa da Pjanić je imao nezaboravnu sezonu u Romi, Lulić proglašen za najbolje pojačanje sezone u Italiji što dovoljno govori o samoj ligi a Misimović nakon sjedenja na klupi uspio je upisati nekoliko utakmica i 2-3 penala.skyisthelimit je napisao/la:znaci umjesto Pjanica, Lulica, Misimovica u reprezentaciju treba pozvati Stilica, Zebru, Viscu i sl. njima..Gomilati nepotrebne igrace na pozicijama koje su odlicno pokrivene igracima Rome, Lazija i Dinamo Moskve.
Ono sto nama treba su dva NOVA stopera koja bi nadomjestila nedostatak Spahica i Papca..Takodjer nam treba zamjena za Rahimica jer evidentno je da covjek nece moci izdrzati kvalifikacije
Zebe, Visce, Stilici i sl su NEPOTREBNI fudbaleri. A zato su sami krivi jer igraju na pozicijama svjetskih velemajstora vrijednih desetine miliona Eura
1974---1975---1976---2001---2013---2020
upravu si ti 100%... samo sto je ovu ekipu i sastavio safet... jasno je to nama u BiH, zato i kritikujemo safeta... ovi treneri sto si ih nabrojao ne bi zvali ni polovicu ovih igraca koje je safet pozvao.. u tom grmu i lezi zecadriano_leite je napisao/la:Ni Ferguson, ni Mourinho, ni Wenger, ni Lippi, ni Del Bosque, niti bilo koji drugi veliki strucnjak, ne bi od ove ekipe mogao napraviti velesilu. Samo to nama u BiH nije jasno.astra1922 je napisao/la:bojim se da ce nas safet kostati neodlaska na sp.imamo ekipu za pozeliti neko bi od nje napravio velesilu.danas nisam vidio nimalo zelje kod igraca nimalo patriotizma kao da igraju neku nevaznu utakmicu ili trening a ne utakmicu za svoju domovinu.a to treba selektor da napravi nasi igraci nisu svjesni sta je zastava drzava reprezentacija al sta cemo kad u ovakvoj drzavi zivimo

Nismo velesila, ali solidna ekipa, ekipe s mnogo slabijim igracima su bile na prvenstvima. Uz dobrog trenera i zalaganje igraca ova rep. može biti uspjesnaadriano_leite je napisao/la:Ni Ferguson, ni Mourinho, ni Wenger, ni Lippi, ni Del Bosque, niti bilo koji drugi veliki strucnjak, ne bi od ove ekipe mogao napraviti velesilu. Samo to nama u BiH nije jasno.astra1922 je napisao/la:bojim se da ce nas safet kostati neodlaska na sp.imamo ekipu za pozeliti neko bi od nje napravio velesilu.danas nisam vidio nimalo zelje kod igraca nimalo patriotizma kao da igraju neku nevaznu utakmicu ili trening a ne utakmicu za svoju domovinu.a to treba selektor da napravi nasi igraci nisu svjesni sta je zastava drzava reprezentacija al sta cemo kad u ovakvoj drzavi zivimo
Uvijek iste gluposti nakon prijateljskih utakmica. Samo da je nekako izdržati do septembra, pa da se ovi nemirni duhovi malo primire i opet pobjegnu u rupe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nema šanse da njemu Ivica kroji sastav
možda mu da poneki savjet, al sam uvjeren da mu se ne mješa u posao.
Počelo i kod nas ko u Srbiji, ma jbo reprezentaciju bitno je da je Zvezda prvak
Sarajlije su za Safeta,Manijaci za Amara.
Jedni brane Safeta i ismijavaju Amara , drugi obrnuto.
Safet je dobio šansu i nije se bogzna kako pokazao, što to Amar ne bi mogo obavljati posao, i šta je Safet bolji stručnjak od njega, ništa sve to u pet deka
Ovdje se ismijava Amar, bogami kao da je Safet= Ferguson, a znamo da nije

Počelo i kod nas ko u Srbiji, ma jbo reprezentaciju bitno je da je Zvezda prvak

Sarajlije su za Safeta,Manijaci za Amara.
Jedni brane Safeta i ismijavaju Amara , drugi obrnuto.
Safet je dobio šansu i nije se bogzna kako pokazao, što to Amar ne bi mogo obavljati posao, i šta je Safet bolji stručnjak od njega, ništa sve to u pet deka

Ovdje se ismijava Amar, bogami kao da je Safet= Ferguson, a znamo da nije

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- adriano_leite
- Kontakt:
Da ti treneri pozovu svakoga ko ima pravo igrati za BiH, opet bi rezultat ostao isti, nismo mi neka fudbalska nacija koja obiluje talentima i dobrim igracima. To sto mi mislimo da su talenti, okaci macku o rep, ebo talenat dok se igrac ne dokaze. Za nas prosjecni igraci su talenti jer nismo navikli na bolje. Sve sto Safet nije pozvao, tesko da bi i u jednoj reprezentaciji koja je u top 40, imalo mjesta. To je nasa realnost, ali mi mislimo da smo velesila. Taj Stilic kojeg se toliko spominje, seli ga se po BL i ostalim ligama, a on ostaje u mjestu i nigdje ne odlazi, plus kada je dobio poziv i igrao, bio je u najmanju ruku smijesan na terenu. Najveci problem nase repke je odbrana, a ruku na srce, nemamo mi igraca za odbranu, nebitno i od ovih sto ih Safet nije pozvao, nema tu kvalitete i ne mogu se izmisliti. Ne moze ni Mourinho, ni svi nabrojani strucnjaci, pronaci nesto sto nema, mozda ce nekada biti, ali sada nema, na nasu zalost.amho je napisao/la:upravu si ti 100%... samo sto je ovu ekipu i sastavio safet... jasno je to nama u BiH, zato i kritikujemo safeta... ovi treneri sto si ih nabrojao ne bi zvali ni polovicu ovih igraca koje je safet pozvao.. u tom grmu i lezi zecadriano_leite je napisao/la:Ni Ferguson, ni Mourinho, ni Wenger, ni Lippi, ni Del Bosque, niti bilo koji drugi veliki strucnjak, ne bi od ove ekipe mogao napraviti velesilu. Samo to nama u BiH nije jasno.astra1922 je napisao/la:bojim se da ce nas safet kostati neodlaska na sp.imamo ekipu za pozeliti neko bi od nje napravio velesilu.danas nisam vidio nimalo zelje kod igraca nimalo patriotizma kao da igraju neku nevaznu utakmicu ili trening a ne utakmicu za svoju domovinu.a to treba selektor da napravi nasi igraci nisu svjesni sta je zastava drzava reprezentacija al sta cemo kad u ovakvoj drzavi zivimo
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- skyisthelimit
Ne znam sta hoces da kazes, ali pretpostavljam to da je bolje zvati igrace nase lige ili Poljske koji je btw pravio gluposti nego igrace TOP 3-4 lige Svijeta, ali i igrace koji igraju u top timovima..Saurman je napisao/la:
Pa da Pjanić je imao nezaboravnu sezonu u Romi, Lulić proglašen za najbolje pojačanje sezone u Italiji što dovoljno govori o samoj ligi a Misimović nakon sjedenja na klupi uspio je upisati nekoliko utakmica i 2-3 penala.
To sto je vecina odigrala lose, da ne kazem svi nista ne znaci sad, vazno je sta ce se desavati u kvalifikacija..
Ponovljam jos jednom trebaju nam najmanje 2 kvalitetna stopera i zadnji vezni..Ostale pozicije su manje vise pokrivene i nepotrebno je zvati neke igrace koji su TRENUTNO mnogo losiji od ovih..
15.10 - 15.06 ...
Dječica ismijavaju legendo, nekulturna djeca koju su tako odgojili još nekulturniji roditelji...
Ponavljam po stoti put. Safet je selektor i to niko od nas ne može promijeniti. Ista atmosfera je vladala nakon prijateljskih utakmica sa Švedskom, Njemačkom i Katarom. Oni neodgojeni su pljuvali, vrijeđali, psovali... a onda su krenule kvalifikacije i nije ih bilo mjesecima na forumu. Tako će biti i ovaj put, samo se treba malo strpiti.
Ne mogu klinci da shvate da je to veoma nekulturno, na stranu fudbal i rezultat, ali vrijeđanje? psovanje? kakav je to odgoj... fuj...
Ponavljam po stoti put. Safet je selektor i to niko od nas ne može promijeniti. Ista atmosfera je vladala nakon prijateljskih utakmica sa Švedskom, Njemačkom i Katarom. Oni neodgojeni su pljuvali, vrijeđali, psovali... a onda su krenule kvalifikacije i nije ih bilo mjesecima na forumu. Tako će biti i ovaj put, samo se treba malo strpiti.
Ne mogu klinci da shvate da je to veoma nekulturno, na stranu fudbal i rezultat, ali vrijeđanje? psovanje? kakav je to odgoj... fuj...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Treba nam i jedan napadač bogami, Džeko ako se ovako nastavi šetkatiskyisthelimit je napisao/la:
Ponovljam jos jednom trebaju nam najmanje 2 kvalitetna stopera i zadnji vezni..Ostale pozicije su manje vise pokrivene i nepotrebno je zvati neke igrace koji su TRENUTNO mnogo losiji od ovih..

Al realno ostali smo samo na dva napadača, kad krene nešto po zlu mi na klupi nemamo igrača koji će pojačati ofanzivu nego izmišljamo neke pozicije igračima.
Sad je pozvao 4 nova igrača u vezi, jedan je zadovoljio za ubuduće.
Za slijedeću akciju nek pozove dva u napad i dva u odbrani i da više niko ne priča ništa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dok je bilo snage bili smo bolji (prvih pola sata). Isto kao prije 2 godine protiv Njemacke i Svedske. Poslije toga jedna velika patnja. Strah me pomalo utakmice protiv Meksika, ako budemo ovako igrali oni nece imati milosti noseni euforijom svojih navijaca.
Igrali smo sa skoro istom postavom protiv Brazila i bili maltene ravnopravni, tako to izgleda kada smo u punoj snazi. Pouka za ubuduce, ne trebaju nam vise ove utakmice u maju i junu. Pustite igrace neka se odmaraju.

Igrali smo sa skoro istom postavom protiv Brazila i bili maltene ravnopravni, tako to izgleda kada smo u punoj snazi. Pouka za ubuduce, ne trebaju nam vise ove utakmice u maju i junu. Pustite igrace neka se odmaraju.

A pametar, nisi li ti na početku Safetovog mandata bio jedan od serača dotičnog. Hoćeš da tražimo postove, ili???Virtu4l je napisao/la:Dječica ismijavaju legendo, nekulturna djeca koju su tako odgojili još nekulturniji roditelji...
A što se tiče Papeta kao trenera, njega može želiti samo veliki neprijatelj naše drage BiH. Pape kao igrač na jednu stranu, Pape kao trener na drugu stranu(u jarak).
Sa Meksikom će biti gadno i Pape mora malo popričati sa ovom veselom družinom. Meksiko zna nabiti opasan tempo, bojim se da ne uđe voda u uši pa da doživimo neku katastrofu. Najbolje bi bilo zabiti gol, mada ne znam kako, jer ovih 15 igrača sredine terena koje je pozvao nisu uradili baš sjajan posao....
I danas sam protiv njega, nimalo mi se ne sviđa ovo što radi, ali vrijeđanje mi ne pada na pamet.dilajla je napisao/la: A pametar, nisi li ti na početku Safetovog mandata bio jedan od serača dotičnog. Hoćeš da tražimo postove, ili???
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam za selektora koji će nas napokon odvesti na neko od takmičenja a to Sušić nije u ovom trenutku, imao je šansu i nije uspio je li sad treba čekati i ove kvalifikacije da upropasti pa onda sve opet iznova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Čovjek je trenerska maskota, jašta će narod raditi drugo nego ga ismijavati. Da ima imalo morala dao bi ostavku jer NE ZNA raditi ovaj posao. Sigurno bi bio bolji domar, odžačar ili stolar nego trener. I to su časni poslovi pa nek ih se prihvati kad se ovdje gubi.
Pa samo ko je danas pogledao utakmicu vidio je da je 5 igrača stavio na pozicije na kojima se gube, i koje nisu njihove prirodne pozicije. Odlučujuća utakmica protiv Portugala, gubi 2 razlike i pojačava odbranu. Ostale gafove nije ni vrijedno spominjati.
Pa samo ko je danas pogledao utakmicu vidio je da je 5 igrača stavio na pozicije na kojima se gube, i koje nisu njihove prirodne pozicije. Odlučujuća utakmica protiv Portugala, gubi 2 razlike i pojačava odbranu. Ostale gafove nije ni vrijedno spominjati.
Nije imao koga uvesti umjesto Mujdze, a Zahirovic je jednom igrao na beku i vrlo dobro zamjenio Mujdzu koji je bio povrijedjen, pa Pape mozda zeli da bude siguran da li ovaj moze igrati beka i odgovoriti zadacima na beku. Imali smo i danas previse izmjena, a kada se uvede previse novih igraca, to je rasulo, to nas je i kostalo rezultata danas, ali ekipa se mora nekako uigrati, a za uigravanje su prijateljske utakmice, jer on nema priprema jer ovo nije klub, nego repka!
Mi jedemo svoja muda na forumu pljujuci repku i Safeta? Bolje da ne jedemo muda i da vjerujemo reprezentaciji, da im damo svima podrsku, a ne da mislimo da smo najpametniji na svijetu. Miske je mnogo puta igrao lijevo i kada sa te pozicije dadne dobru loptu, zabije neki gol, onda je on igracina, majstor, Pele, amidza iz Njemacke 95. godine, a ako odigra lose onda je kriv Pape jer mu nije nasao mjesto
. Maneken iz Rima, kako ga ti nazivas, je bio medju boljim igracima i sigurno je spremniji od Misketa, iako je Miske u mnogo boljoj formi nego ranije, sto je svakako za pohvaliti. Ovi novi igraci su solidni, a onaj mali Stevanovic je buducnost reprezentacije i izmislio je fudbal za Stilica kojeg toliko raje voli i brani i pljuje Safeta jer ga ne poziva. Nije Pape kriv sto je nas fond igraca mizeran i ne zna se ko je gori pa od dva zla mora traziti manje zlo. Eto Jahic je kao neki dobar igrac, a danas se pogubio, veze nema ni jel pos'o il' dos'o.
Nema Safet carobni stapic pa da od prosjecnih igraca pravi reprezentativnu velesilu, mada mi mislimo da su nasi igraci najbolji, to je su neku ruku dobro, ali i mnogo lose, jer imamo preveliko misljenje o nasim igracima. Nema trenera koji bi sa ovom skupinom igraca, odnosno nasom repkom, mogao garantovati da mi mozemo negdje proci i napraviti neki dobar rezultat. Jednostavno precjenjujemo nase igrace, a za igrace protiv kojih igra nasa repka mislimo da su amateri. Pa McGeady je bolji igrac od svih nasih reprezentativaca osim od Edina, a da nam on igra u ekipi, mi bismo mislili da je on bolji od Messija i Ronalda, to smo mi.
Neko spominje Amara Osima da bude selektor
eto kakvi smo mi hahahahaha. Trenerska velesila, nema sta
.[/quote]
Samo da se razumijemo jedno,nadam se da se slazes,selektor je taj koji pravi spisak i on je taj koji treba da nadje zamjenu tj da je predpotstavi,pripremi,kako god hoces.On mora da misli ko ce da zamijeni Mujdzu.Sta da se isti povrijedi,valjda trebas imati logicnu zamjenu.Selektor daje izjavu za tv poslije utakmice i jedini,ponavljam jedini argument mu je cinjenica da igraci nisu u treningu desetak dana.Cak je i to stavio pod upitnik, veli mozda je zbog toga.Ko je lud.Covjek je selektor i odgovara za izbor i za rezultat.Plan priprema i utakmica je takodjer zona odgovornosti selektora i to je svuda svijetu.I Pandji je prvenstvo zavrseno prije desetak dana pa se covjek borio casno i do kraja .Ma drag je meni Pjanic ali njega nema u defanzivi,nema ga da presjece,ne mogu svi biti umjetnici.Mora neko i vodu donijeti.On je samo kolateralna steta u pominjanju igraca a njega sam spomenuo jer od njega ocekujemo svi vise.tu si u pravu nije samo on maneken svi su a najveci na klupi.Odmah se vidjelo da ta prica sa stoperima ne ide.brukamo se.Ispade da su Irci sila,slazem se,kako su nasi igrali i jesu.I na kraju ovim nasim nekakav City,Lacio,Stutgart,Stoke,Antratraht,Roma da ne nabrajam dalje daju dobru lovu.Sigurno ne na lijepe oci pa ti vidi u kom grmu zajc lezi.I jos jedno mladi Osim ima da zavrsi posao u svom klubu a o repki otom potom.Jednog dana ce vjerovatno i to doci na red a i logicno je
Mi jedemo svoja muda na forumu pljujuci repku i Safeta? Bolje da ne jedemo muda i da vjerujemo reprezentaciji, da im damo svima podrsku, a ne da mislimo da smo najpametniji na svijetu. Miske je mnogo puta igrao lijevo i kada sa te pozicije dadne dobru loptu, zabije neki gol, onda je on igracina, majstor, Pele, amidza iz Njemacke 95. godine, a ako odigra lose onda je kriv Pape jer mu nije nasao mjesto

Nema Safet carobni stapic pa da od prosjecnih igraca pravi reprezentativnu velesilu, mada mi mislimo da su nasi igraci najbolji, to je su neku ruku dobro, ali i mnogo lose, jer imamo preveliko misljenje o nasim igracima. Nema trenera koji bi sa ovom skupinom igraca, odnosno nasom repkom, mogao garantovati da mi mozemo negdje proci i napraviti neki dobar rezultat. Jednostavno precjenjujemo nase igrace, a za igrace protiv kojih igra nasa repka mislimo da su amateri. Pa McGeady je bolji igrac od svih nasih reprezentativaca osim od Edina, a da nam on igra u ekipi, mi bismo mislili da je on bolji od Messija i Ronalda, to smo mi.
Neko spominje Amara Osima da bude selektor

Samo da se razumijemo jedno,nadam se da se slazes,selektor je taj koji pravi spisak i on je taj koji treba da nadje zamjenu tj da je predpotstavi,pripremi,kako god hoces.On mora da misli ko ce da zamijeni Mujdzu.Sta da se isti povrijedi,valjda trebas imati logicnu zamjenu.Selektor daje izjavu za tv poslije utakmice i jedini,ponavljam jedini argument mu je cinjenica da igraci nisu u treningu desetak dana.Cak je i to stavio pod upitnik, veli mozda je zbog toga.Ko je lud.Covjek je selektor i odgovara za izbor i za rezultat.Plan priprema i utakmica je takodjer zona odgovornosti selektora i to je svuda svijetu.I Pandji je prvenstvo zavrseno prije desetak dana pa se covjek borio casno i do kraja .Ma drag je meni Pjanic ali njega nema u defanzivi,nema ga da presjece,ne mogu svi biti umjetnici.Mora neko i vodu donijeti.On je samo kolateralna steta u pominjanju igraca a njega sam spomenuo jer od njega ocekujemo svi vise.tu si u pravu nije samo on maneken svi su a najveci na klupi.Odmah se vidjelo da ta prica sa stoperima ne ide.brukamo se.Ispade da su Irci sila,slazem se,kako su nasi igrali i jesu.I na kraju ovim nasim nekakav City,Lacio,Stutgart,Stoke,Antratraht,Roma da ne nabrajam dalje daju dobru lovu.Sigurno ne na lijepe oci pa ti vidi u kom grmu zajc lezi.I jos jedno mladi Osim ima da zavrsi posao u svom klubu a o repki otom potom.Jednog dana ce vjerovatno i to doci na red a i logicno je
Zadnja izmjena: reks, dana/u 26 maj 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.