FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 13 nov 2012, 17:23

nime_tm87 je napisao/la:Ekstra rasplet na kraju sezone/zimi bi bio da prodamo Adila, Svraku, Zebu i Jamaka (usput se rijesimo nekih igraca i propalih talenata)... a na njihova mjesta dovedemo neke druge mladje igrace. Amar zna! Ostaviti Bekrica i dati mu jos pola Zebine plate jer iskreno ako cemo Bekric je bolji od Zebe... ovaj prvi ima mnogo vise nego ovaj drugi... Bekric je igrac koji ima tehniku, znanje, trci, bori se dok od Zebe ne mozemo ocekivati da trci ulijece, bori se...al mozemo ocekivati neke individualne poteze i tako to... al konkretno sada pricam za europu gdje bi nam Bekric bio pa najmanje 30% korisniji od Zebe ako ne i vise...
Svraka ide haman 100%,ova mu familija vec sigurna u to.Bice tesko naci nekoga da mu uvalimo Adila ali nije nista nemoguce,ostalo ce sve ostati vjerovatno do kraja,osim ako Bayern ne ponudi nesto :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 13 nov 2012, 17:28

Sta je sa lovom od Mersina za Sehu? Koliko sam upoznat UEFA je presudila u nasu korist, tako da nam turci sada jos dodju i veliki iznos kamata.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 nov 2012, 17:31

Minhi je napisao/la:Sta je sa lovom od Mersina za Sehu? Koliko sam upoznat UEFA je presudila u nasu korist, tako da nam turci sada jos dodju i veliki iznos kamata.
bljesak na kraju tunela,bice para!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 13 nov 2012, 17:50

Evo nas i na tumbleru

http://zeljeznicar.tumblr.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 13 nov 2012, 18:10

DzoleZeljo je napisao/la:
Choks je napisao/la:Evo sada sam čitao izjavu šefa Amara u Avazovom Sportu . Kaže da su svi igrači na prodaju i da je to naša realnost . Sutra ide gledati mladu reprezentaciju protiv Poljske da vidi imali kvalitetnih mladi igrača za Želju . :D
To je zapravo to. Ne treba bjezati od toga, vec to treba prihvati kao
kvo jeste. Uspijeh je ostaviti ekipu na ukopu tri godine, to je zapravo veliki uspijeh kji smo jedini mi napravi, ovo ostalo je sve pokusaj kopiranje naseg sistema rada. Sada lagano, prodati ove koji su ostali najduze, zahvaliti im se za sve, i zaraditi koliko god je moguce. Onda neka krene proces iznova. Tako je to, to je surovi nogomet, bez veliki ulaganja, pomoci moras tako, pa se moliti hoce li se bar jedan od ovih momaka prodati za veliki pare i otici u klub liga petice, (tj, probiti standard transfera u nasoj zemlji). Ja mislim da sa Zoloticem, Kvesom kao i Svrakom(bar za sada) mozemo jednu tribinu napravi, tocnije treba teziti ka tome. ;)
Slažem se . Pozz ;)
Brkica

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 nov 2012, 18:46

Svaka cast momku/momcima koji su uradili intervju sa Mulalicem! Fantastican intervju i svaka cast covjeku kako prica odusevijo me je. Stvarno steta sto nam juniori kosto Edis kaze radi "kokosara" odu po drugim klubovima umjesto da ih gledamo na svetoj Grbavici..

Jos jednom, svaka cast svima uvezi intervjua!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 13 nov 2012, 20:03

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 3907_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 nov 2012, 20:06

:lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 nov 2012, 20:09

ne vjerujem :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 13 nov 2012, 20:13

Ma džaba dat nekom, čuj prodat :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 nov 2012, 20:21

Sto se ovoga tice u zivotnoj su formi :? .. Dobro pa oni hodati mogu uopste a ne igrati.. Vopi hajde i nekako ali cigare i profesionalni sport ne idu nikako.. Treba ovo Amar pajserom udarati..

I neko kaze da nam je kvalitet igre los jer su igraci "ograniceni" :lol: .. Jesu ali u mozak.. Ogranicavaju oni sami sebe..
BUDI ŽELJO !!!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 13 nov 2012, 20:33

I kazu strucnjaci neko za ovog davao 600.000 eura, a transfer propao zato sto su Izraelci zeljeli superveznjaka vidjeti koji dan na probi. Dobro neko gore rece, djaba ovo dati :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 nov 2012, 20:35

Budemo vidjeli dragi momci, pa i oni su ljudi, ajde razumijem Svraku, ponekad, ali Jamaka treba palijom dobro istuci da se okani kafane i cigara... Svraka ce biti masno prodan, minimum 400.000 eura, reprezentativac, igra za najbolju ekipu u BiH, iza sebe ima brojke, godine, preporuke, tako da on ide siguran sam za minimalno 400 milki evra...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 nov 2012, 20:39

Baja_Zvjerka je napisao/la:Budemo vidjeli dragi momci, pa i oni su ljudi, ajde razumijem Svraku, ponekad, ali Jamaka treba palijom dobro istuci da se okani kafane i cigara... Svraka ce biti masno prodan, minimum 400.000 eura, reprezentativac, igra za najbolju ekipu u BiH, iza sebe ima brojke, godine, preporuke, tako da on ide siguran sam za minimalno 400 milki evra...
E drug kada bi im bilo stalo pa da lovu koju trose na cugu i cigare uloze u kvalitetniju ishranu mozda nebi bili "ograniceni" kao sada i kostali bi duplo a ne da se udaramo nogom u guzicu kada prodamo A reprezentativca za 400.000.. Ovakvima platu skroz treba ukinuti..

@kralj je mrtav
Prije nekih dva mjeseca postavljana je vijest kako je uefa presudila u nasu korist u slucaju Sehica.. Medjutim nisu se pominjali rokovi placanja..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 13 nov 2012, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 nov 2012, 20:43

champions1921 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Budemo vidjeli dragi momci, pa i oni su ljudi, ajde razumijem Svraku, ponekad, ali Jamaka treba palijom dobro istuci da se okani kafane i cigara... Svraka ce biti masno prodan, minimum 400.000 eura, reprezentativac, igra za najbolju ekipu u BiH, iza sebe ima brojke, godine, preporuke, tako da on ide siguran sam za minimalno 400 milki evra...
E drug kada bi im bilo stalo pa da lovu koju trose na cugu i cigare uloze u kvalitetniju ishranu mozda nebi bili "ograniceni" kao sada i kostali bi duplo a ne da se udaramo nogom u guzicu kada prodamo A reprezentativca za 400.000.. Ovakvima platu skroz treba ukinuti..
Potpuno se slazem, imao je mogucnost da sada vrijedi 1.000.000 da je uradio stvari kako treba.. Jbga, nije uradio, al' opet vrijedi makar 400.000 eura, ali vrlo vazna je cinjenica da on mora kao A reprezentativac, i nesto "najbolje" sto Zeljo pruza, vrijediti makar trostruko vise, a to je greska Muamera, Osima, Zuje, ovog, onog i time se svakako treba pozabaviti... Kud ces dalje kad i jedan Colic koji je tek izasao iz odlicne mlade repke, ode na kartanje, dere pivu, cigare sa Jamakom... Kod nas apsolutno vrijedi cinjenica da se ozbiljnim fudbalom bave samo djeca koja nisu uspjela skolu staviti na prvo mjesto...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 13 nov 2012, 20:52

E ovaj put si pogriješio ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 nov 2012, 20:56

Baja_Zvjerka je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
Potpuno se slazem, imao je mogucnost da sada vrijedi 1.000.000 da je uradio stvari kako treba.. Jbga, nije uradio, al' opet vrijedi makar 400.000 eura, ali vrlo vazna je cinjenica da on mora kao A reprezentativac, i nesto "najbolje" sto Zeljo pruza, vrijediti makar trostruko vise, a to je greska Muamera, Osima, Zuje, ovog, onog i time se svakako treba pozabaviti... Kud ces dalje kad i jedan Colic koji je tek izasao iz odlicne mlade repke, ode na kartanje, dere pivu, cigare sa Jamakom... Kod nas apsolutno vrijedi cinjenica da se ozbiljnim fudbalom bave samo djeca koja nisu uspjela skolu staviti na prvo mjesto...
Mozda grijesim, da me neko pogresno ne shvati, ali imam osjecaj da Amar uvjek tjera svoj inat na pogresnim igracima.. Mozda je sada Cola bio na klupi zbog neke gluposti koju je napravio.. Ne znam.. Ovakvi slucajevi su za suspenzije posto se precesto desavaju.. Jamak nije lose odigrao polusezonu ali bi ga hladno izbacio iz ekipe nekih pet utakmica kao primjer ostalima a pogotovo ovim mladjim.. Svi igraci se, meni se cini, povezuju sa Jamakom kada je cuga u pitanju :?
BUDI ŽELJO !!!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 13 nov 2012, 20:58

kralj_je_mrtav je napisao/la:
domorocki je napisao/la:E ovaj put si pogriješio ;)
Zadovoljan kao i ti radi te cinjenice ;)
Apsolutno 8-)
Einigkeit und Recht und Freiheit

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 13 nov 2012, 20:59

nije mesi nije kaka to je nas muamer svraka
ako treba otic ispod 400 milja nece garant
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 13 nov 2012, 21:38

Ja kad sam prija nekih 2 mjeseca vidio Stanića,znači iznose ga iz poznate diskoteke nemoze covjek na noge,nemože o sebi,sigurno bi napumpao barem 3 promila.
Nama stvarno ne trebaju Stanić i Jamak to je definitivno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.