To je nas jihad ratnik the dado.skoroalen je napisao/la:Ddado stara komunjara. :mrgreen;Ddado je napisao/la:Vidi selamdzija jbt. Udjoh u prepucavanja, ko da sam u mekteb uso.
Samo stidi se sad

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
To je nas jihad ratnik the dado.skoroalen je napisao/la:Ddado stara komunjara. :mrgreen;Ddado je napisao/la:Vidi selamdzija jbt. Udjoh u prepucavanja, ko da sam u mekteb uso.
Ma kak'a komunjara, dobri moj Skoro. Imam averziju prema svim vrstama diktature, bilo ovozemaljske bilo nadnaravne.skoroalen je napisao/la:Ddado stara komunjara.Ddado je napisao/la:Vidi selamdzija jbt. Udjoh u prepucavanja, ko da sam u mekteb uso.
JokRokoko87 je napisao/la:A, mislio sam da si kavalir...
Nisam u Sarajevu trenutno.MocMahale444 je napisao/la:
Selam lutko.
Stipu to, šo te nea? **** hatalantu. Neka si ti ziva i zdrava.
Samo uzivaj, ko ce noge u lavorrasavoje je napisao/la:Nisam u Sarajevu trenutno.MocMahale444 je napisao/la:
Selam lutko.
Stipu to, šo te nea? **** hatalantu. Neka si ti ziva i zdrava.
Ne provociraj, eruptirat cu k'o Etna.MocMahale444 je napisao/la:
Samo uzivaj, ko ce noge u lavorsamo ih umoci u moru.
Hvala na ispravci kolegaDdado je napisao/la:Sariel govedo.
Ne provociraj, samo zato sto ti rekoH uzivajrasavoje je napisao/la:Ne provociraj, eruptirat cu k'o Etna.MocMahale444 je napisao/la:
Samo uzivaj, ko ce noge u lavorsamo ih umoci u moru.
Aza, Slobodanku gasiAzinKamikaza je napisao/la:Sloga nije iz Tz,iz Simin Hana je..ali Tuzla city jest i pogledaj adresu na kojoj je registovan klub posto se meni neda traziti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.