Virtu4l je napisao/la:Problemi s' pritiskom iliti tlakom. Donjim.MocMahale444 je napisao/la:rasavoje je napisao/la:
svi se pojavise poslije 0-8 samo ti ne.

Pritisak znaci

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Virtu4l je napisao/la:Problemi s' pritiskom iliti tlakom. Donjim.MocMahale444 je napisao/la:rasavoje je napisao/la:
svi se pojavise poslije 0-8 samo ti ne.
S tobom više ni klikera ne igram.MocMahale444 je napisao/la:O pitari hoce ko u Havatar? Zviznemo zvijezdu 09 pa onda malene 08.
Istina Bog me voli jer sam dobre duse sad sto se tice klađenja druzeskoroalen je napisao/la:S tobom više ni klikera ne igram.MocMahale444 je napisao/la:O pitari hoce ko u Havatar? Zviznemo zvijezdu 09 pa onda malene 08.
Ti si uklet za klađenje, Bog te voli, ne da ti da izgubiš.
Samo 2 pitara se uvijek plase, ostali su velikog srca.uNbx je napisao/la:Tu sam vazda za okladu, Muhoni.
Deal!MocMahale444 je napisao/la:Samo 2 pitara se uvijek plase, ostali su velikog srca.uNbx je napisao/la:Tu sam vazda za okladu, Muhoni.
Moze vala 2 sedmice? Bez potpisa.
Odgođen let na hadždž, čekali MuhuMocMahale444 je napisao/la:Istina Bog me voli jer sam dobre duse sad sto se tice klađenja druzeskoroalen je napisao/la:S tobom više ni klikera ne igram.MocMahale444 je napisao/la:O pitari hoce ko u Havatar? Zviznemo zvijezdu 09 pa onda malene 08.
Ti si uklet za klađenje, Bog te voli, ne da ti da izgubiš.tu znam caku kad da se kladim.
Ovi tuzlaci se plase, zenicanida se kladimo cija ce trava izdrzati duze jedino.
vi pitari niste misevi (osim tobetija, free tobe).
Odlicna vijest.SarajevoJeBordo je napisao/la: Odgođen let na hadždž, čekali Muhu
vaznonije je napisao/la:Odlicna vijest.SarajevoJeBordo je napisao/la: Odgođen let na hadždž, čekali Muhu
Dosta je nama jedan hadzija
SarajevoJeBordo je napisao/la:vaznonije je napisao/la:Odlicna vijest.SarajevoJeBordo je napisao/la: Odgođen let na hadždž, čekali Muhu
Dosta je nama jedan hadzija![]()
![]()
![]()
![]()
Najmlađi hadžija iz BiH ove godine je Muhamed Hodžić, sa nepunih osam godina. Na hadž putuje u pratnji porodice, i kaže kako je sretan što ide na hadž.
Srijeda, 20:00h?MocMahale444 je napisao/la: Pritisak znacii ti se brines za nju kao ona za tebe nesto ranije.
Ddado stara komunjara.Ddado je napisao/la:Vidi selamdzija jbt. Udjoh u prepucavanja, ko da sam u mekteb uso.
Selam lutko.rasavoje je napisao/la:Srijeda, 20:00h?MocMahale444 je napisao/la: Pritisak znacii ti se brines za nju kao ona za tebe nesto ranije.
20:15rasavoje je napisao/la:Srijeda, 20:00h?MocMahale444 je napisao/la: Pritisak znacii ti se brines za nju kao ona za tebe nesto ranije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.