Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bruje hitne cijelo jutro,hajd mislim uredu je svi izašli pa ih zbrinajvaju u kantonalnu bolnicu.Sad uđem na internet i pročitam njih 5 izgubila život.Nedo Bog nikome. Neka im je laka zemlja,jadne porodice 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kakva tuga jebote
Onaj direktor rece da ih nisu pronašli, pa mi barem malo nada ostaje da su živi.

Onaj direktor rece da ih nisu pronašli, pa mi barem malo nada ostaje da su živi.

A tuge u picku materinu.
Sve po sirotinji.
Sve po sirotinji.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
**** ti ovakav život. Sve po onima što im najviše treba.
- Goalgetter
- Kontakt:
Uvijek po onima koji su to najmanje zasluzili.
Neka im je vjecni rahmet.

Neka im je vjecni rahmet.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovakva ljudina izgubi zivot.
http://www.zenicab.log.com/zenica/ljudi ... C4%87.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.zenicab.log.com/zenica/ljudi ... C4%87.html" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nazalost starac, nazalost...da se ne nadas bezveze...Nek im je vjecni rahmet...Belmin6 je napisao/la:Kakva tuga jebote![]()
![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Znam, znam.
Sad gledam ovo na TV Zenici, malo je pustiti suzu za one scene.

Sad gledam ovo na TV Zenici, malo je pustiti suzu za one scene.

Žalosno je da ljudi za koru hljeba svaki dan idu pod zemlju noseći život u torbi,dok one picke u foteljama za 2 sata dnevno što samo sjede i drkaju qrac dobijaju ogromnu lovu.
To se mora promijenit!
To se mora promijenit!
A.F.C. Bournemouth!
Fizicki radnici su u svim zemljama najmanje placeni.rambo16 je napisao/la:Žalosno je da ljudi za koru hljeba svaki dan idu pod zemlju noseći život u torbi,dok one picke u foteljama za 2 sata dnevno što samo sjede i drkaju qrac dobijaju ogromnu lovu.
To se mora promijenit!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da je najveca razlika izmedju nas i razvijenih zemalja sto su plate kod privatnika u BIH niske, a u drzavnim velike. Dok u razvijenim obrnuto
A ima izuzetaka npr u Svicarskoj, Austriji su komunalci bas dobro placeni..

- rob do bagro
- Kontakt:
Aaa, pa ovaj covjek mi komsija bio u pm tek sam sad saznao, kupio je stan ali slabo je kad dolazio, vidio sam ga samo kad su bile one poplave, pa je smjestio porodicu i prijatelje koji dan u tom stanu, nmg vjerovatrob do bagro je napisao/la:Ovakva ljudina izgubi zivot.![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Stvarno mi je žao rudara, težak je to pos´o, uslovi nula iako mogu biti mnogo bolji al to je politika, častan pos´o, a ta jama Rasptočje je najnestabilnija u državi svake godine gorski udar 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa normalno, svaka drzava u kojoj svi jure drzavni posao je propala u najavituzlak1987 je napisao/la:Mislim da je najveca razlika izmedju nas i razvijenih zemalja sto su plate kod privatnika u BIH niske, a u drzavnim velike. Dok u razvijenim obrnuto![]()

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Još jedan problem naših prostora su "gazde" koje voze q7 dok im radnici jedva kraj s krajem sastavljaju iako bi tim radnicima mogli duplo vecu platu bez problema dat, al ko ce vozit dvije godine star q7...Tribalian je napisao/la:Pa normalno, svaka drzava u kojoj svi jure drzavni posao je propala u najavituzlak1987 je napisao/la:Mislim da je najveca razlika izmedju nas i razvijenih zemalja sto su plate kod privatnika u BIH niske, a u drzavnim velike. Dok u razvijenim obrnuto![]()
A ima izuzetaka npr u Svicarskoj, Austriji su komunalci bas dobro placeni..Na zapadu tj. GB, USA, FRA ... su neuporedivo vece plate u u privatnom nego u drzavnom sektoru. Gledali ste svi brdo amerckih filmova i u skoro svakom filmu neki policajac ili profesor kuka kako mu je plata bedna.
Nullius in verba
To je zato sto hoce da preko noci postanu milioneri. Strasan mentalitet kombinovan sa preko 20 godina moralnog posrnuca i gubitka svakog sistema vrednovanja. Ne desava se to nama prvi put, isto je bilo i posle WW1 , u onoj prvoj Jugoslaviji, samo su tad kralj i ekipa posle njega od tih milionera pravili zaduzbinare " Ok, muljaj ti , ali ces podici zgradu na tom i tom mestu i pokloniti je univerzitetu ili ces napraviti put tu i tu ..." . Ni ovo nije bilo dobro, ali cak ni toga nema danas, tajkuni su vlasnici politicara ako u medjuvremenu i sami nisu postali politicari.Heller je napisao/la:
Još jedan problem naših prostora su "gazde" koje voze q7 dok im radnici jedva kraj s krajem sastavljaju iako bi tim radnicima mogli duplo vecu platu bez problema dat, al ko ce vozit dvije godine star q7...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najgora scena, predsjednik sindikata rudara govori da su poginuli, čovjek samoš što ne plače. Steglo.
Za mizerne pare rade, koliko sam čuo njihova plata je bila oko 300 KM a kao sad su je povečali na oko 500-600 KM. Što je za kakav posao rade, jadno i mizerno. Da je jedan yebenik fudbaler ili bilo koji drugi sportaš vrijedniji od rudara, to mi ne ide u glavu.
Za mizerne pare rade, koliko sam čuo njihova plata je bila oko 300 KM a kao sad su je povečali na oko 500-600 KM. Što je za kakav posao rade, jadno i mizerno. Da je jedan yebenik fudbaler ili bilo koji drugi sportaš vrijedniji od rudara, to mi ne ide u glavu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ako su ljudi radili za 300km, to je 150 eura ???Unofficialpage je napisao/la:Najgora scena, predsjednik sindikata rudara govori da su poginuli, čovjek samoš što ne plače. Steglo.