Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ocekujem pobjedu nocas da bez brige idemo u zadnje kolo. Inace sezona mi je super do sad beh obzira na kup.
- kumkalesic
- Kontakt:
Možda bi bilo dobro završiti treći pa krenuti po Europa Ligufera je napisao/la:Treba par poraza da ozivi temaOsim13 je napisao/la:Slaba aktivnost teme skroz![]()
Tesko je komentarisati puno da se covjek ne ponavlja dobra sezona za sad al tesko se pored citya nadati trofejima, LP protiv zvezde uprskali sad staa god bude bude...

Joint_fc
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ocekivan sastav, idemooo 

Razmisljao sam i ja o tome ali manje vise nebitan trofej je u pitanju, pa klopp i finala... Ja bi volio da se da sve od sebe i pokosa izboriti prolaz ako ne okrenuti se ligi bar to drugo mjesto izboriti.kumkalesic je napisao/la:Možda bi bilo dobro završiti treći pa krenuti po Europa Ligufera je napisao/la:Treba par poraza da ozivi temaOsim13 je napisao/la:Slaba aktivnost teme skroz![]()
Tesko je komentarisati puno da se covjek ne ponavlja dobra sezona za sad al tesko se pored citya nadati trofejima, LP protiv zvezde uprskali sad staa god bude bude...
You are someone else I am still right here
- kumkalesic
- Kontakt:
Više fudbalske magije ima u nogama kod ovih silnih defanzivaca Parisa nego li kod ovog našeg magičnog trojca u veziOsim13 je napisao/la:Koliko kreativnih ideja iz veznog reda

Joint_fc
Bez obzira na gol i penal apsolutno nista nije bilo kako treba u prvom poluvremenu. Ako Klopp nesto ne promijeni nek očekuje još par lopti iza Alissona.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kumkalesic
- Kontakt:
Pokloniše nam ovi iz Poljske malo nade za nastavak meča...
Samo da Švabo ubaci Shaqa umjesto Ginia i Trenta umjesto Deje pa da se možda nešto i ušićari večeras
Samo da Švabo ubaci Shaqa umjesto Ginia i Trenta umjesto Deje pa da se možda nešto i ušićari večeras

Joint_fc
Jako losa gostujuca igra u LP ove sezone.
@kume postoje i drugi smajliji osim tog.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Sad jos dva komada u drugom poluvremenu i to je to 

You are someone else I am still right here
Eh nek nisam jedini primjetiogaston je napisao/la:@kume postoje i drugi smajliji osim tog.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ja se samo uzdam u ono da kad Milner da gol Liverpul ne gubi. Rezultatom sam zadovoljan kad se pogleda igra.
- kumkalesic
- Kontakt:
Ostali nisu zanimljivigaston je napisao/la:Jako losa gostujuca igra u LP ove sezone.

Nego, sad kontam da li da idem džonjati dok sam dobrog raspoloženja, jer valja sutra rano na posao ili da gledam i drugo pa da mi ovi mamlazi možda i "poprave" mood pa da moram oko jedanaest piti tablete za smirenje da bih mogao uhvatiti kakvog sna...imam još oko pet minuta da odlučim

Joint_fc
Ako legnes, spasit ces nas komentara ovog i ovog smajlija plus moras rano na pos'o..znaci win win situacija jbgkumkalesic je napisao/la:Ostali nisu zanimljivigaston je napisao/la:Jako losa gostujuca igra u LP ove sezone.
@kume postoje i drugi smajliji osim tog.![]()
Nego, sad kontam da li da idem džonjati dok sam dobrog raspoloženja, jer valja sutra rano na posao ili da gledam i drugo pa da mi ovi mamlazi možda i "poprave" mood pa da moram oko jedanaest piti tablete za smirenje da bih mogao uhvatiti kakvog sna...imam još oko pet minuta da odlučim
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Naspavaj se nema ovdje nafake.kumkalesic je napisao/la:Ostali nisu zanimljivigaston je napisao/la:Jako losa gostujuca igra u LP ove sezone.
@kume postoje i drugi smajliji osim tog.![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Lazni kapitenu, izadji sam, od tebe nema nikakve koristi
I od onog naseg defanzivnog napadaca bi se moglo ocekivati da napravi faul i ne dopusti kontru.
Mogli bi mi do kraja dozivjeti katastrofu ako ovako nastavimo...
I od onog naseg defanzivnog napadaca bi se moglo ocekivati da napravi faul i ne dopusti kontru.
Mogli bi mi do kraja dozivjeti katastrofu ako ovako nastavimo...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.