Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Robertson!!
Pojacao nas pred derbyLiverpoolREDS je napisao/la:Meni je drago,taman rahat derbi odgledat

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Alisson se opet nije oznojio 

Sta mu ba bi danas, nije nikad bio ovoliko glup. Previse se on kurci, konta Englez, pa jos kapiten, misli neki autoritet pa moze da provodi neke svoje histerije.
Kad god ga kamera prikaze on se dere na sudije...
To je ovo, cim je on u punom kadru **** sudijama sve

A sto se tice tekme, odlicno odradjeno.
Alisson
To je ovo, cim je on u punom kadru **** sudijama sve

Alisson

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ništa od ovog ne bi bilo da smo zabili čistu priliku 5 na 2.mirgerr je napisao/la:Sta mu ba bi danas, nije nikad bio ovoliko glup. Previse se on kurci, konta Englez, pa jos kapiten, misli neki autoritet pa moze da provodi neke svoje histerije.
To je ovo, cim je on u punom kadru **** sudijama sve![]()
Alisson
Jarane, svaka čast Robertsonu. Dvije utakmice po 90 minuta za Škotsku i opet onako istrči u 90 i nekoj minuti.
Šteta što u ligi ima ovakav City. 2 iza prvog, kojeg smo morali pobjediti kući, i plus 9 u odnosu na 5.
Kocka je bačena
-
- Kontakt:
Sampioni insallah hejteri na aparatima 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nemoj da ga branis Rizo, zivota ti, frajer je katastrofalan. Ne samo da ne zasluzuje kapitensku traku nego ne zasluzuje da igra za ovaj klub. Ja bih mu dao jedino da igra te derbi utakmice gdje treba malo vise srcanosti. Ove i slicne gdje Liverpool vecinom ima loptu u posjedu treba da presjedi na klupi, jer osim pasova do stopera oni nista ne zna.
Sta je jimmy jel to pms
Prethodna stranica svaki drugi post nekom familija leti
Ok hendo je los ove sezone al ko je to bolji od trenta na njegovoj poziciji u liverpoolu

Prethodna stranica svaki drugi post nekom familija leti

Ok hendo je los ove sezone al ko je to bolji od trenta na njegovoj poziciji u liverpoolu
You are someone else I am still right here
Randall. 
Mislim da je najnetalentovaniji momak koji je izasao iz akademije i zaigrao za prvi tim.

Mislim da je najnetalentovaniji momak koji je izasao iz akademije i zaigrao za prvi tim.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Na stranu njegovi afiniteti prema trudnicama
, al Trent je sasvim dobar.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
The manager said: “He will never come to me because people are saying something is missing and ask: ‘Boss, can I play in my old position again?’
“He is doing the job. That makes him so unbelievably valuable for us. I’m really happy with him.
“Yes, we had a long season last season and he had a World Cup, then he had bits here and there. But it’s not about position. It’s about what you have to do in the right moments.
“It all depends what you want to see, what you expect and what you compare it with,” added the boss.
“In the last home game against Fulham, I had 20 German coaches in the stadium. Most of them were friends of mine, and I know them all.
“They watched the game. I’m not sure what the critics were saying about Bobby Firmino after the game, but when I saw the coaches later and we had drinks together, they were like ‘Bobby Firmino... what a player!’
“It’s because of the small things he is doing, he is working hard, he is here, he is there, he has five goals now and he opens 5,000 gaps for everybody. It’s about how you see it.”
“He is doing the job. That makes him so unbelievably valuable for us. I’m really happy with him.
“Yes, we had a long season last season and he had a World Cup, then he had bits here and there. But it’s not about position. It’s about what you have to do in the right moments.
“It all depends what you want to see, what you expect and what you compare it with,” added the boss.
“In the last home game against Fulham, I had 20 German coaches in the stadium. Most of them were friends of mine, and I know them all.
“They watched the game. I’m not sure what the critics were saying about Bobby Firmino after the game, but when I saw the coaches later and we had drinks together, they were like ‘Bobby Firmino... what a player!’
“It’s because of the small things he is doing, he is working hard, he is here, he is there, he has five goals now and he opens 5,000 gaps for everybody. It’s about how you see it.”
Baš sam gledao analizu Hendersona, kako je mogao prostim dodavanjem naprijrd 2x izbaciti Manea u gol šansu. Umjesto toga prvi put se opredijelio za Wijnalduma pored sebe i za Lovrena iza leđa 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sjećam se i ja jedne situacije može biti baš ova što Osim13 navede za Manea.
Mane između dvojice štopera sa 3-4 metra razmaka, Henderson ima čistu priliku da uputi pas, al jok doktorski i nazad za Van Dajka.
Pa koliko je puta srljao tu okolo sa loptom, a mogao prebaciti stranu ili nešto al jok
Najgore što će protiv PSG-a početi od prve minute sa Milnerom i bit će nam postava baš efiksana i kreativna
Ja bi protiv PSG-a Gini(Milner)-Fabinho-Keita pa da vidimo
Mane između dvojice štopera sa 3-4 metra razmaka, Henderson ima čistu priliku da uputi pas, al jok doktorski i nazad za Van Dajka.
Pa koliko je puta srljao tu okolo sa loptom, a mogao prebaciti stranu ili nešto al jok

Najgore što će protiv PSG-a početi od prve minute sa Milnerom i bit će nam postava baš efiksana i kreativna

Ja bi protiv PSG-a Gini(Milner)-Fabinho-Keita pa da vidimo

Tako blizu, a tako daleko.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Koliko nam fali ovaj nam covjek

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- kumkalesic
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Koliko nam fali ovaj nam covjek![]()
A pogotovo njegova elokventna dodavanja

Joint_fc
ovakav igrac fali svakoj ekipi u ligi steta sto ih nema vise samo xavi i on.Ponos Torina je napisao/la:Koliko nam fali ovaj nam covjek![]()
Treba par poraza da ozivi temaOsim13 je napisao/la:Slaba aktivnost teme skroz

Tesko je komentarisati puno da se covjek ne ponavlja dobra sezona za sad al tesko se pored citya nadati trofejima, LP protiv zvezde uprskali sad staa god bude bude...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.