FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gledajuci Zelju iz utakmice u utakmicu ne mogu se oteti dojmu da igrace polako ali sigurno sustize neki umor, nezaintresovanost, letargija... Srecom, u ovom dijelu sezone imamo jos dvije utakmice do odmora koji ce nam doci kao budali samar.
S druge strane, cini mi se da imamo i dosta "nezadovoljnih" igraca... Zeba od pocetka sezone nije na svom nivu, Bekric takodjer, Bogi je pao u odnosu na proslu sezonu. Srecom vade nas dobre partije Kvese, Zole i ruku na srce Antolovica koji nas je vise puta spasio i vadio iz govana te Vernesa koji je sa svojih par golova u odredjenim utakmica odlucio pobjednika. Bez obzira na par odlicnih partija ne mogu reci da me Svraka do sada odusevio. Cak stavise, mislim da je Zelji njegov poziv u repku vise naskodio nego nesto dobro donio...
Adilovic, Jamak, Vasilic, Stanic, oba Colica po mom skromnom misljenju nisu nista bolji od Purica, Tatimirovica i inih ica... Goli prosjek BH lige!
Sve u svemu, ne mozemo biti nezadovoljni posebno ukoliko gledamo rezultate i poziciju na tabeli. Medjutim, ne mozemo biti ni slijepi kraj ociju. Zeljo mora i moze bolje. Vjerujem da ce nam proljece donjeti nesto brzu i dopadljiviju igru u kojoj nece biti mjesta za ego manijake i vjecne talente.
Sto se tice danasnje utakmice, po ko zna koji put ove sezone mogu reci. igru brisi a bodove pisi!
S druge strane, cini mi se da imamo i dosta "nezadovoljnih" igraca... Zeba od pocetka sezone nije na svom nivu, Bekric takodjer, Bogi je pao u odnosu na proslu sezonu. Srecom vade nas dobre partije Kvese, Zole i ruku na srce Antolovica koji nas je vise puta spasio i vadio iz govana te Vernesa koji je sa svojih par golova u odredjenim utakmica odlucio pobjednika. Bez obzira na par odlicnih partija ne mogu reci da me Svraka do sada odusevio. Cak stavise, mislim da je Zelji njegov poziv u repku vise naskodio nego nesto dobro donio...
Adilovic, Jamak, Vasilic, Stanic, oba Colica po mom skromnom misljenju nisu nista bolji od Purica, Tatimirovica i inih ica... Goli prosjek BH lige!
Sve u svemu, ne mozemo biti nezadovoljni posebno ukoliko gledamo rezultate i poziciju na tabeli. Medjutim, ne mozemo biti ni slijepi kraj ociju. Zeljo mora i moze bolje. Vjerujem da ce nam proljece donjeti nesto brzu i dopadljiviju igru u kojoj nece biti mjesta za ego manijake i vjecne talente.
Sto se tice danasnje utakmice, po ko zna koji put ove sezone mogu reci. igru brisi a bodove pisi!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Prevelika razlika u igri izmedju prvog i drugog poluvremena ,cudno .
-
- Kontakt:
Eh plava braćo da i ja nešto napišem o večerašnjoj utakmici prvo što se tiče igre u prvom je bila solidna,a u drugom katastofalna.Drugo htio bih da izvdvojim naljbolje pojedince današnjeg meča,a to su po mome mišljenju kvesić,bogičević i adilović.Pozdrav i Selam svima.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
O da, da. Ovo sam zaboravio reci, nasi jednostavno u drugo usli kao da ce se igrati jos samo sudijska nadoknada.terabajt je napisao/la:Prevelika razlika u igri izmedju prvog i drugog poluvremena ,cudno .
EDIT: Evo gore reflektori na Grbavici, izgleda da Amar ocitava bukvicu..

Moje misljenje je da ovoj ekipi treba konkurencija. Kao sto rece neko prije mene, primjetna je letargija i nezainteresovanost, nema ni neke zelje, kao da su se zasitili.
Ili da Amar daje vise prilika ovima sa klupe, da ostali vide da im nije mjesto zagarantovano.
Ili da se dovede koji igrac sad na zimu.
Inace, zadovoljan bodovima i igrom na momente, onom igrom neposredno prije gola i malo poslije.
Ili da Amar daje vise prilika ovima sa klupe, da ostali vide da im nije mjesto zagarantovano.
Ili da se dovede koji igrac sad na zimu.
Inace, zadovoljan bodovima i igrom na momente, onom igrom neposredno prije gola i malo poslije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Isto sra.nje kao i protiv Olimpica, ali zaista se o tome više ne isplati pisati. Ne idem više na treninge odavno. ali se često pitam šta na njima Amar radi sa igračima već tri godine. Dođe mi da odem jednom baš da vidim, ali bojim se uletiću na teren u po treninga
Željo ako hoće ikakvu normalniju posjetu da ima podhitno ukinuti bilo kakve prenose mada mislim da je već kasno za to. Nije fol da će neko otići zato što nema prenosa već je fol da iko normalan ode na utakmicu ili da kupi godišnju kartu kad u 15 kola kući što odigramo sve bi moglo stati u snimak od pola sata. Može se prevariti samo neko ko ne gleda naše utakmice, a takvih zbog učestalih prenosa više nema.
Ne znam kako dalje, ali ovo više ne vodi ničemu. Para nema, igrača nema, organizacije nema, možda još da se pokuša sa smanjenjem lige.
Pošto je u modi pisati kako nas sudije (ne)guraju, bio je čist penal na Čoliću, ali naši se više i ne bune.

Željo ako hoće ikakvu normalniju posjetu da ima podhitno ukinuti bilo kakve prenose mada mislim da je već kasno za to. Nije fol da će neko otići zato što nema prenosa već je fol da iko normalan ode na utakmicu ili da kupi godišnju kartu kad u 15 kola kući što odigramo sve bi moglo stati u snimak od pola sata. Može se prevariti samo neko ko ne gleda naše utakmice, a takvih zbog učestalih prenosa više nema.
Ne znam kako dalje, ali ovo više ne vodi ničemu. Para nema, igrača nema, organizacije nema, možda još da se pokuša sa smanjenjem lige.
Pošto je u modi pisati kako nas sudije (ne)guraju, bio je čist penal na Čoliću, ali naši se više i ne bune.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
I ja mislim da nam fali konkurencija. Sa pola snage smo na vrhu tabele.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas ne mucite se sekunde, s lakocom dobijateSamoZeljo je napisao/la:I ja mislim da nam fali konkurencija. Sa pola snage smo na vrhu tabele.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nema od toga više ništa. Oguglali su oni na sve više, a osim toga može on i počet pucati po njima, ali kad neko nije za nešta džaba ti je.DzoleZeljo je napisao/la:O da, da. Ovo sam zaboravio reci, nasi jednostavno u drugo usli kao da ce se igrati jos samo sudijska nadoknada.terabajt je napisao/la:Prevelika razlika u igri izmedju prvog i drugog poluvremena ,cudno .
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Bogami slazem se,koliko su tih nocnih treninga odradili pa da imaju pojedini mozak ko kikiriki shvatli bi sta sef od njih trazi-ma dobro je brko jednom reko dzaba pojedini su limitirani da oni ne mgu vuse napredovatičamac je napisao/la:Nema od toga više ništa. Oguglali su oni na sve više, a osim toga može on i počet pucati po njima, ali kad neko nije za nešta džaba ti je.DzoleZeljo je napisao/la:O da, da. Ovo sam zaboravio reci, nasi jednostavno u drugo usli kao da ce se igrati jos samo sudijska nadoknada.terabajt je napisao/la:Prevelika razlika u igri izmedju prvog i drugog poluvremena ,cudno .

Muharemovicu odlazi iz Zelje
A DA KONA NE SVRATI DO KOMSIJE NESTO BI JOJ SE RUZNO DESILOSarajlijc@ je napisao/la:Bas ne mucite se sekunde, s lakocom dobijateSamoZeljo je napisao/la:I ja mislim da nam fali konkurencija. Sa pola snage smo na vrhu tabele.![]()
![]()

Muharemovicu odlazi iz Zelje
pa ti ni na utakmice ne ides a uzimas sebi za pravo da pricas nesto i komentarisesSamoZeljo je napisao/la:Meni je muka od bakljade.... Mozda nam Amar prkosi pa zato izvodi Zebu.
Bilo kako bilo... yebala ih bakljada.

Kako smo cijelu utakmicu igrali s 10 igrača ja sam prezadovoljan. Znači Zeba do 25 igr'o preko neke stvari, Osim ga opravdano izvadio, ali nažalost uvede onog parmaka (ne mogu ga drugačije nazvati) Čolića, koji još drži rekord po upućenim udarcima pokraj gola. O primanju lopte i uopšte kvocijentu inteligencije dotičnog, ne treba ni trošiti riječ. Žali Bože para koje prima.
Večeras Kvesić i Bekrić najviše vukli. Čak i onaj pjano Jamak je odigrao korektno (promašeni pasovi su već stvar navike), Adilović se trudio, dao gol, prolazna ocjena. Svraka i Čolić nisu za klupe, nego za tribine. A i Zeba ako nastavi kenjat bi mogao isto završiti. Sve u svemu, imamo još dva kola odraditi i revanš KUP-a, a onda vidjet kako i šta dalje, jer ima ovdje igrača koji su veće opterećenje za budžet Želje nego ovi ''furači'' s bakljama.
Večeras Kvesić i Bekrić najviše vukli. Čak i onaj pjano Jamak je odigrao korektno (promašeni pasovi su već stvar navike), Adilović se trudio, dao gol, prolazna ocjena. Svraka i Čolić nisu za klupe, nego za tribine. A i Zeba ako nastavi kenjat bi mogao isto završiti. Sve u svemu, imamo još dva kola odraditi i revanš KUP-a, a onda vidjet kako i šta dalje, jer ima ovdje igrača koji su veće opterećenje za budžet Želje nego ovi ''furači'' s bakljama.
ja mislim da bi neko od ovih mladjih(tomic,brkovic,hodzic) svaku domacu utakmicu trebao igrati u prvoj,ne bi nas nista kostalo da promijenimo malo igru,svaku utakmicu isti sastav...
voltron30 je napisao/la:Kako smo cijelu utakmicu igrali s 10 igrača ja sam prezadovoljan. Znači Zeba do 25 igr'o preko neke stvari, Osim ga opravdano izvadio, ali nažalost uvede onog parmaka (ne mogu ga drugačije nazvati) Čolića, koji još drži rekord po upućenim udarcima pokraj gola. O primanju lopte i uopšte kvocijentu inteligencije dotičnog, ne treba ni trošiti riječ. Žali Bože para koje prima.

Fakat, ovaj Čolić s krila, u stilu Robenna, naštima se i opali nekoliko metara od gola. I tako otkad je doveden.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma tekma kao i mnoge do sad,ni na sta nalik,ali eto dobijamo.
Ne bi o igri mene recimo zanimaju neke druge stvari.
Zanima me zasto Amar tenira strogocu na Zebi,Bekricu ,a trpi Jamaka,Stanica,Svraku i kompaniju.
Naravno i jos jedna stvar mi je fascinantna,zanima me dokle seze ljudska glupost i sta treba uraditi da pojedinci dodju pameti,po pitanju baklji.Ne znam jel se nekom inat tjera,hajd super palite jos vise ,sto vise mozete,valjda ce vam dojaditi...
Ne bi o igri mene recimo zanimaju neke druge stvari.
Zanima me zasto Amar tenira strogocu na Zebi,Bekricu ,a trpi Jamaka,Stanica,Svraku i kompaniju.
Naravno i jos jedna stvar mi je fascinantna,zanima me dokle seze ljudska glupost i sta treba uraditi da pojedinci dodju pameti,po pitanju baklji.Ne znam jel se nekom inat tjera,hajd super palite jos vise ,sto vise mozete,valjda ce vam dojaditi...
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Bodove pisi, igru brisi. Vidjelo se da je Amar Osim u drugom poluvremenu bio dosta ljut na igrace i nadam se da ce adekvatno biti kaznjeni - cast izuzetcima.
Jedino vrijedno pomena je koreografija i show koji su nam priredila djeca iz omladinskog pogona na poluvremenu.
Jedino vrijedno pomena je koreografija i show koji su nam priredila djeca iz omladinskog pogona na poluvremenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jamak i Svraka me iz utakmice u utakmicu sve vise izludjuju.
Ma imam osjećaj da je osam ili devet prvotimaca apsolutno potonulo i da su totalno izvan forme.cala je napisao/la:Jamak i Svraka me iz utakmice u utakmicu sve vise izludjuju.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ovi sto hoce pojacanja od cega da se dovedu ? Od humantarne mozda ? Raja ne dolazi na tekme,baklje se pale .....jedino merhamet da nam donese kakvog u paketu
Željeznicar za život cijeli !