Kao clan FKS uskoro ces moci uzivati u povoljnom aranzmanu naseg generalnog sponzora.MortemHz je napisao/la:Grmi ti avatar Socrates![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kao clan FKS uskoro ces moci uzivati u povoljnom aranzmanu naseg generalnog sponzora.MortemHz je napisao/la:Grmi ti avatar Socrates![]()
Bezpotrebno sumnjas...itekako su bili u igri...i prica oko ovog traje jako dugo..mozda jedan dan i saznate koji dio price vezano za ovog sponzoraamidzaTan je napisao/la:egocentrik je napisao/la:Ja iskreno sumnjam da su komšije bile u igri. TA je jako ozbiljan sponzor i ozbiljna kompanija, preozbiljna da bi joj neko postavljao takve ultimatume. **** bi i nas i njih ili bi jednostavno uzeli njih. Ne treba neistinite INFO iznositi. I da, ovo uprava nije uradila za jednu godinu, možda ste zaboravili. BP 2010 - 2014 , ovo je idejni pokretač svega, nešto u sto sam i sam sumnjao.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
farukzidane je napisao/la:Bezpotrebno sumnjas...itekako su bili u igri...i prica oko ovog traje jako dugo..mozda jedan dan i saznate koji dio price vezano za ovog sponzoraamidzaTan je napisao/la:egocentrik je napisao/la:Ja iskreno sumnjam da su komšije bile u igri. TA je jako ozbiljan sponzor i ozbiljna kompanija, preozbiljna da bi joj neko postavljao takve ultimatume. **** bi i nas i njih ili bi jednostavno uzeli njih. Ne treba neistinite INFO iznositi. I da, ovo uprava nije uradila za jednu godinu, možda ste zaboravili. BP 2010 - 2014 , ovo je idejni pokretač svega, nešto u sto sam i sam sumnjao.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajd sad napisi kad vec furas tu pricu, ali kao neces da napises... ako vec znash neshto.farukzidane je napisao/la:
opusteno..kao sto rekoh...jedan dan i saznas...i kakvo umanjenje kvaliteta napora uprave kluba...bolje procitaj i razmisli...prije nego napises odgovor
Ono sto znam to sam rekao...citaj sta sam napisao...komsije su bile u igri i ova prica sa turcima i pregovorima traje podugo...kao sto rekoh da ne ponavljam vise...saznace se jel to suplja ili ne...s vremenomrevolt je napisao/la:Hajd sad napisi kad vec furas tu pricu, ali kao neces da napises... ako vec znash neshto.farukzidane je napisao/la:
opusteno..kao sto rekoh...jedan dan i saznas...i kakvo umanjenje kvaliteta napora uprave kluba...bolje procitaj i razmisli...prije nego napises odgovor
JA ne mogu da vjerujem prijatelju, a ti??????????revolt je napisao/la:Hajd sad napisi kad vec furas tu pricu, ali kao neces da napises... ako vec znash neshto.farukzidane je napisao/la:
miden je napisao/la:Iz pouzdanih izvora znam, da su birali između Sarajeva, Željeznicara i Zvijezde iz Gradacca. Široki i Drina su otpali, ranije. Daj ba uozbiljite se!
Hahaha, bravo kralju, reci wanna-be 'insajderima' i mahalašima koji bi da ispadnu važni sa svojim nebulozama.miden je napisao/la:Iz pouzdanih izvora znam, da su birali između Sarajeva, Željeznicara i Zvijezde iz Gradacca. Široki i Drina su otpali, ranije. Daj ba uozbiljite se!
miden je napisao/la:Iz pouzdanih izvora znam, da su birali između Sarajeva, Željeznicara i Zvijezde iz Gradacca. Široki i Drina su otpali, ranije. Daj ba uozbiljite se!
Gdje neću visiti, kako su ludi ovi naši iz uprave ne bi me iznenadilo da izbace evo sada info kako nakon TA potpisujemo sa Mercedesom koji će nam arenu izgraditi, buahahahhahahah! Ko se zadnji smije... Buahahhaha U INAT DUŠMANIMA!!!MCMXLVI je napisao/la:I ja citam i nemogu da vjerujem. Pa gdje njih da neko zeli sponzorisati, a pogotov TA. Ja se i ne sjecam kad su zadnjih put ima li glavnog sponzora. Dosta o njima! Sta je ovo ima vas dosta aktivnih vecerasJel vam toliko drago pa jedva mozete oka zaklopit?
Drago mi je, ja pretezno visim sam na ovom forumu dok vi spavate
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, badboy, bordobijeli, Cwirek, Fouzi1, Giuseppe1, Homelander, Kockoglavi, Kyle88, macahz, MaroonWhite1946, misstianopenaldo, MSOZ101, NazorUso, r3m1, Rauber33, SamoDaKazeem, TefalTava, USB, Vanja8, Yanichar i 258 gostiju.