FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 27 jan 2010, 13:32

pile87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Koliko se sjecam da je Amar u jednom od prvih intervijua nakon okupljanja rekao da su svi igraci dobro radili u pauzi i da je fizicka sprema na zadovoljavajucem nivou a da ce na pripremama ODMAH poceti na radu sa loptom! E sad je taj plan malo u zastoju radi vremenskih uslova ..
Tako je plavi11 u gorazdu je bio akcenat na fizicku spremu ovdje bi trebalo malo vise s loptom al sta je tu je..,
Barem im sada nece poceti trava da zapinje u 70.minutu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 27 jan 2010, 13:55

Jel pocela utakmica, ako gdje na radiju ima prijenos , samo javite :D
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 jan 2010, 14:14

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel pocela utakmica, ako gdje na radiju ima prijenos , samo javite :D
Jutros oko 10 sati ...
Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica sa Vojvodinom je definitivno otkazana. Temperatura je dobro ispod nule a nemaju uslova ni za neki trening. Nastavak priprema obavit ce se u hotelu tako sto ce cumurati uz tople napitke i citanja dnevne stampe .. :roll:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 27 jan 2010, 14:37

Štilić: Ostajem u Lechu
Bivši igrač Željezničara, Semir Štilić, kaže da ove zime neće mijenjati klub, iako ima nekoliko ponuda.
Kako stvari stoje ostajem u Lechu do ljeta. Uostalom, imam još dvije i po godine ugovora. Bit ću iskren i kazati da mi se nigdje ne žuri, rekao je Štilić za Dnevni avaz.

Nogometaši Lecha trenutno su u Španiji gdje se pripremaju za nastavak sezone…

Ovdje smo stigli u subotu. Planirano je da ostanemo dvanaest dana. Također, odigrat ćemo i nekoliko kontrolnih susreta, kaže Štilić.

Na pitanje može li njegov klub izboriti nastup u evropskim takmičenjima odgovara: To je naš cilj. Trenutno se nalazimo na trećem mjestu. Teško ćemo stići Wislu, ali zato možemo Legiju koja se trenutno nalazi na drugom mjestu. Svakako da ostaje žal što smo u ranoj fazi takmičenja ispali iz Kupa Poljske.

Ništa za Štilu ove zime :(
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 jan 2010, 14:44

e jbg....pa sta je ovo nikako da se proda ni stila ni djeko :twisted:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 27 jan 2010, 17:01

Ma ne lozim raju bezveze nego samo provjeravam kolko ima djecaka i furaca ovdje na forumu a izgleda ima ih 95%.Ovi sto su se primili cestitam od srca i probajte nekad bar na Grbavicu doci i sto manje mahalati i palamuditi po forumima.
Uglavnom bolji uslovi su u Sarajevu nego u novom sadu, tamo je temparatura cak -10 i tereni su zaledjeni...Cija je ovo ovako glupa ideja nemam pojma al eto vjerujmo u Amara.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jan 2010, 17:06

Cuspajz je napisao/la:Ma ne lozim raju bezveze nego samo provjeravam kolko ima djecaka i furaca ovdje na forumu a izgleda ima ih 95%.Ovi sto su se primili cestitam od srca i probajte nekad bar na Grbavicu doci i sto manje mahalati i palamuditi po forumima.
Uglavnom bolji uslovi su u Sarajevu nego u novom sadu, tamo je temparatura cak -10 i tereni su zaledjeni...Cija je ovo ovako glupa ideja nemam pojma al eto vjerujmo u Amara.
Ideja je Amarova :D i nije toliko lose kao sto se predstavlja danas ce ipak odigrati probnu utakmicu, ali ne protiv vojvoodine kao sto je trebalo jer teren na kom su trebali igrati nije ociscen a teren je od nekog treceg nizeligaskog kluba koji se nalazi na pola puta od sobmora do vojvodine.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 jan 2010, 19:38

Danas smo igrali protiv Sombora umjesto Vojvodine, iz razloga koje je vec pojasnio pile...gubili smo 1:0 ali ne znam koliko je zavrsilo...ako ima neko da zna...bujrum :mrgreen:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 27 jan 2010, 20:05

seyo zajebajes ili???

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 jan 2010, 20:15

samir_tm87 je napisao/la:seyo zajebajes ili???
Ne zajebavam...isfuralo je to vise...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 27 jan 2010, 20:16

Seyo_TM je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:seyo zajebajes ili???
Ne zajebavam...isfuralo je to vise...

a i to sto kazes daj onda da potrazimo rezultat :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jan 2010, 21:24

Seyo_TM je napisao/la:Danas smo igrali protiv Sombora umjesto Vojvodine, iz razloga koje je vec pojasnio pile...gubili smo 1:0 ali ne znam koliko je zavrsilo...ako ima neko da zna...bujrum :mrgreen:
Zavrsilo nerjeseno :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

eky
Kontakt:

Post Postao/la eky » 27 jan 2010, 23:09

sombor -ŽELJO 1-1
BAJRO zabio za nas :D izgleda da se mali uklopio teren zaledjen bio **** itd...
...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 jan 2010, 23:41

Imali taj Bajro Spahic kakav profile na internetu? Godina, visina, pozicija, te stvari? Jos jedno pitanje, ako iko zna kolko je bijo rezultat na poluvremenu, hvala! :)

Forza Zeljo!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 28 jan 2010, 00:07

Zna li neko izlazi li više onaj TM fanzin i gdje se može naći ako izlazi?
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 jan 2010, 10:33

ZELJEZNICAR REMIZIRAO PROTIV SOMBORA

Jedini pogodak za plave u remiju od 1:1 postigao novajlija Bajro Spahic*Na probi Luka Krncevic i Darijo Radalic.

ZELJEZNICAR je jucer remizirao(1:1)u prijateljskoj utakmici igranoj protiv Sombora,nakon sto je utakmica protiv Vojvodine otkazana zbog snijega.
Naime,velike kolicine snijega na Gradskom stadionu u Vrbasu sprijecile su prijateljsku utakmicu dva tima iz nekadasnje jugoslavenske lige,pa su plavi odigrali mec protiv svojih domacina.Jedini gol na utakmici za plave postigao je novajlija Bajro Spahic,a menadzer kluba Amar Osim u ovom mecu prilike je pruzio gotovo svim igracima.Postedjeni su bili Culum i Selimovic,koji se zale na povrede,te Guso.
Za ZELJEZNICAR su protiv Sombora zaigrali:
Radosevic,Bucan,Radmanovic,Kerla,Mesic,Svraka,Bekric,Visca,Serdarevic,Popovic i Mesanovic,dok su priliku u nastovku dobili jos:
Mirsad i Haris Beslija,Simic,Faric,Kovacevic,Rovcanin,Bajic i strijelac Spahic.
Inace,na probu su stigla i dvojica ofanzivaca i to Luka Krncevic,nekadasnji omladinac NK Zadar ciji je posljednji klub splitski Hajduk,te izvjesni Darijo Radalic,koji je nastupao za FC Zurcih.
Naredna utakmicu ZELJEZNICAR igra za dva dana,kada se ocekuje da se ekipi prikljuce i Mehic,Stanic,Sehic i Colic,koji su ostali u Sarajevu zbog povreda.

Oslobodjenje

Kakvi su ovo anonimusi na probu dosli .. :?
AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 jan 2010, 10:40

slika
AMAR OSIM

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 28 jan 2010, 11:03

vidi ovog bajre
mozda on zamjeni nasu udrnu iglu lazara
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 28 jan 2010, 11:12

E BGM.i protiv Radnickom 1:1 slabo je to...ako zelimo u neki vrh nase lige treba to puno bolje...nije mi to bas najbolje za nas klub... :cry: :roll: :|
mB!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 jan 2010, 11:17

Ti zaboravio kako su nam počele pripreme na početku sezone ;) Ne kaki bezveze.

Nemojte puno hvaliti Bajru da ne završi lo Lazar, mada sumnjam da je to moguće. Dalje, fali nam pola ekipe, Kovačević igra, mislim, zaista :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.