Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Aha '95 godiste.On je otisao sa reputacijom talentovanog golmana,nista vise od toga,al' stvarno ne pratim te italijanske forume da vidim sta se sa njim dogadja,da li se snasao u Milanu,pa sam se ponadao da na tim forumima sto vi pratiti vezanim za Milan ima nesta.baresi#6 je napisao/la:jel to onaj mladi goman iz vojvodine što je došao prije par sezona? vjeruj ni traga ni glasa od njega. nešto slično ko i za onog adiyaha, mvp svjetskog i najbolji u-18 igrač svijeta iz gane a propo ko kauč.
To bi kao trebala biti trampa Robinho za njega vidjet cemo sta ce biti.MirzaGunner je napisao/la:Nesto sam bio cuo da se i Ganzo spominje kod vas na ljeto
Samo da Robinho ode,kad igra imam osjecaj da su mu kopacke teskeWarrick je napisao/la:To bi kao trebala biti trampa Robinho za njega vidjet cemo sta ce biti.MirzaGunner je napisao/la:Nesto sam bio cuo da se i Ganzo spominje kod vas na ljeto
To bi vam bilo odlicno Ganzo je strasan i tehnicar i dobar sut ima ma sve...Warrick je napisao/la:To bi kao trebala biti trampa Robinho za njega vidjet cemo sta ce biti.MirzaGunner je napisao/la:Nesto sam bio cuo da se i Ganzo spominje kod vas na ljeto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.