Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

dzenan01
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la dzenan01 » 15 avg 2011, 16:54

braco je napisao/la:Ne znam zašto ne pokušate dovest Ryad Boudebouz? Veliki talenat,igra za Sochaux.Velike su mogućnosti da bi momak napustio francuze i prešao u Juve kad bi mu poslali ponudu.Sochaux nema nikakvih ambicija,a momak želi preći u veći klub.Tržišna vrijednost mu je 6.500.000 €. U prva 2 kola,2 gola i 1 asistencija i naravno prirodna pozicija mu je lijevo krilo,ali može igrat kao AMC i kao desno krilo.
Evo sad ću ja javit' Marotti, pa vidjećemo šta će biti ...
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 avg 2011, 17:55

@dzenan01

Hajd matere ti, učini mi uslugu i ja sam imao to na umu :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 avg 2011, 17:56

Marotta će to spustiti hladno na 4 miliona 8-)
i uz 34956 rata :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 15 avg 2011, 18:03

Bianconeri1988 je napisao/la:@dzenan01

Samo dok ga uvatim online na fb. Ili ću mu na zid postavit' :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 avg 2011, 18:06

dzenan01 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:@dzenan01

Samo dok ga uvatim online na fb. Ili ću mu na zid postavit' :lol:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaa

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 avg 2011, 18:09

dzenan01 je napisao/la: Samo dok ga uvatim online na fb. Ili ću mu na zid postavit' :lol:
Pošalji mu poruku, obavezno mu pošalji jedno <3 u znak ljubavi i podrške sa ss.ba foruma :mrgreen: :lol:
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 avg 2011, 18:42

Došla je i ta noć. Logistika se spremila, piće i meza, slatko za cimere, ima nas osmorica u kući, prava mužjačka regimenta, a samo jedan Juventino - moja malenkost. Jedan od cimera neće gledati četvrtfinalnu tekmu jer je zagriženi navijač Blaugrane, misli da ćemo se svađati ili šta već - nema veze.. Počinje! Igrači izlaze na teren, svira himna Lige prvaka, hiljade plavo-crnih zastava, koreografija za 10, zaglušujući huk Nou Campa. Počinju me lupati trnci straha i nervoze. Živci su k'o strune..umiruje me naš sastav koji vidim..odbrana granitna.. Ferrara, Montero i Thuram mi ulijevaju povjerenje da će zaustaviti nasrtaje Barcelone, a napad da će nešto zabiti.. rezultat iz prve tekme 1:1 je nepovoljan i ako ostane tako Barca prolazi.
Meč počinje, ja stojim, nervozno žvaćem žvaku, mezu sam sklonio od sebe i odmaknuo stol (rušilački nastrojen kada igraju bordo, bijelo-crna boja i Reprezentacija).
I onda se dešava to.. Par kratkih pasova..ispadaju De Boer i Reiziger, ispada cijela odbrana Blaugrane, Češka furija prolazi i GOOOOOLLLLL Juve vodi 0:1, skačem i trčim po dnevnoj sobi, cimeri se smiju i šale. Većina ih navija za Barcu i ostaju mirno sjediti kada Xavi izjednačava rezultat. Jasno mi je da će to biti rovovska borba epskih razmjera kada naš pit bull Davids dobija drugi žuti karton. To sam propratio sa rukama na glavi klečeći ispred tv-a.
A u vraga kako ćemo sad?? Izlazi Alex, upada Tudor, izlazi Di Vaio upada Zalayeta a poslije i Birrindelli mjesto Camoranesija..ulazi se u produžetke.. Barca nasrće, imaju igrača više, pokušavaju da izvuku odbranu Juventusa, pokušavaju centaršutevima, prodorima po boku, ali ti svi napadi se kao mjehur odbijaju o strašnu Juventusovu odbranu, napadači Barce strepe kad im priđu Tachinardi, Montero i Ferrara..odbrana, odbrana, odbrana, rovovska borba, trese se Camp Nou, navijači nose Blaugranu, trese se i dnevna soba naša što od tv-a koji je max pojačan, što od mog skakanja koji stojeći pratim tekmu..
..i onda se dešava.. Kontra u stilu starih majstora italijanskog fudbala, ratnik i borac Birrindelli prolazi po desnoj strani, hirurški precizno ubacuje loptu u šesnaesterac na koju nalijeće vječna nada Zalayeta iii PANDEMONIUM..... GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Vrištao sam kao lud, prevrnuo stol sa svim pićem i mezom na njemu, šutnuo ormarić iz kojeg su ispadale latice.. Kakva noć!!! Face Barcinih igrača su govorile sve, ono malo vremena do kraja zastrašujuća odbarna Juvea je lako riješila.. Ja sam se malo teže riješio policije koja je došla na vrata jer su komšije prijavile nesnosnu buku i lupanje.. Ali ko mari za prijavu...
Bitno je da je Juve pobijedio... :D 8-) :D

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 15 avg 2011, 18:46

ramiral je napisao/la:Došla je i ta noć. Logistika se spremila, piće i meza, slatko za cimere, ima nas osmorica u kući, prava mužjačka regimenta, a samo jedan Juventino - moja malenkost. Jedan od cimera neće gledati četvrtfinalnu tekmu jer je zagriženi navijač Blaugrane, misli da ćemo se svađati ili šta već - nema veze.. Počinje! Igrači izlaze na teren, svira himna Lige prvaka, hiljade plavo-crnih zastava, koreografija za 10, zaglušujući huk Nou Campa. Počinju me lupati trnci straha i nervoze. Živci su k'o strune..umiruje me naš sastav koji vidim..odbrana granitna.. Ferrara, Montero i Thuram mi ulijevaju povjerenje da će zaustaviti nasrtaje Barcelone, a napad da će nešto zabiti.. rezultat iz prve tekme 1:1 je nepovoljan i ako ostane tako Barca prolazi.
Meč počinje, ja stojim, nervozno žvaćem žvaku, mezu sam sklonio od sebe i odmaknuo stol (rušilački nastrojen kada igraju bordo, bijelo-crna boja i Reprezentacija).
I onda se dešava to.. Par kratkih pasova..ispadaju De Boer i Reiziger, ispada cijela odbrana Blaugrane, Češka furija prolazi i GOOOOOLLLLL Juve vodi 0:1, skačem i trčim po dnevnoj sobi, cimeri se smiju i šale. Većina ih navija za Barcu i ostaju mirno sjediti kada Xavi izjednačava rezultat. Jasno mi je da će to biti rovovska borba epskih razmjera kada naš pit bull Davids dobija drugi žuti karton. To sam propratio sa rukama na glavi klečeći ispred tv-a.
A u vraga kako ćemo sad?? Izlazi Alex, upada Tudor, izlazi Di Vaio upada Zalayeta a poslije i Birrindelli mjesto Camoranesija..ulazi se u produžetke.. Barca nasrće, imaju igrača više, pokušavaju da izvuku odbranu Juventusa, pokušavaju centaršutevima, prodorima po boku, ali ti svi napadi se kao mjehur odbijaju o strašnu Juventusovu odbranu, napadači Barce strepe kad im priđu Tachinardi, Montero i Ferrara..odbrana, odbrana, odbrana, rovovska borba, trese se Camp Nou, navijači nose Blaugranu, trese se i dnevna soba naša što od tv-a koji je max pojačan, što od mog skakanja koji stojeći pratim tekmu..
..i onda se dešava.. Kontra u stilu starih majstora italijanskog fudbala, ratnik i borac Birrindelli prolazi po desnoj strani, hirurški precizno ubacuje loptu u šesnaesterac na koju nalijeće vječna nada Zalayeta iii PANDEMONIUM..... GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Vrištao sam kao lud, prevrnuo stol sa svim pićem i mezom na njemu, šutnuo ormarić iz kojeg su ispadale latice.. Kakva noć!!! Face Barcinih igrača su govorile sve, ono malo vremena do kraja zastrašujuća odbarna Juvea je lako riješila.. Ja sam se malo teže riješio policije koja je došla na vrata jer su komšije prijavile nesnosnu buku i lupanje.. Ali ko mari za prijavu...
Bitno je da je Juve pobijedio... :D 8-) :D
Sjecam se te utkamicu koda je bila juce,,a ovaj text sve opisa kako je to bilo.. NAJEZIO SAM SE citajuci 8-) .. aBd vratit ce se Juve opet na stare staze... ima da gazimo sve ispred nas ko sto smo radili....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 avg 2011, 18:46

ovo sam citao cini mi se na Juvebalkan :D sjajna je to utakmica bila, rezultat nevjerovatne borbe, pravi Juve
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 avg 2011, 18:48

Ne nego na JuveFans... moje autorsko djelo.. 8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 avg 2011, 18:50

Stižu me sjećanja!!! 8-)

Ja se sjećam te tekme, imam brata starijeg od mene, i kad je svirala himna Lige prvaka i ono igrače Juventusa prikazuje ja ustao i stavio ruku na srce, kaže brat: "Hajd Ado, sjedi tu i ne glupiraj se!!!" :lol:

Čitavu tekmu sam ja presjedio ispred TV-a i kad ga je Zalayeta zabio lupio glavom u luster i umalo dobio batine od starog :lol: :lol:
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 15 avg 2011, 18:51

Evo na sa-x pise da je odgodeno donosenje kazne klubovima u Turskoj, sacekat cemo mi jos ako Marotta ceka tu odluku da dovede Lugana :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 avg 2011, 18:53

A Thuram komandovao odbranom kao general u toj tekmi...
Uff žestoko je bilo, pa polufinale protiv Reala, sve borba nad borbom, pa žuti Nedveda pa lutrija na kraju i poraz...
Nisam zaspao cijelu noć nakon onog finala... :(

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 15 avg 2011, 18:53

Glupost je napisao/la:Evo na sa-x pise da je odgodeno donosenje kazne klubovima u Turskoj, sacekat cemo mi jos ako Marotta ceka tu odluku da dovede Lugana :D
Nema nista od lugana, jer citam da fener nece ispasti iz lige.. Znaci ostalo nam je Alex zadnja opcija..

s Bolognom bi mogli napraviti jedan deal, Ekdal+cash- Ramirez...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 avg 2011, 18:54

Hehe...

ja sam nakon crvenog Davidsa, prestajao cijelu tekmu...gore-dole setkajuci od nervoze...govori stari: "Sjedi jbem ti mater" :lol: :mrgreen: ...

I onda Zaly...koju ludnica :mrgreen:

Mada, ona tekma kad smo Reala dobili 3-1 mi je daleko najdraza...umalo vrata nisam razvalio kad je Alex zabio :lol:

@ado

Mojne se zajebavat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 15 avg 2011, 18:55

ramiral je napisao/la:A Thuram komandovao odbranom kao general u toj tekmi...
Uff žestoko je bilo, pa polufinale protiv Reala, sve borba nad borbom, pa žuti Nedveda pa lutrija na kraju i poraz...
Nisam zaspao cijelu noć nakon onog finala... :(
Utakmica s Realom kod kuce je po meni jedna od najbolji tekmi sto se sjecam s Juventusom. Svasta je bilo tude, jedino sto je minus taj ,,,,,, zuti karton Nedvedu, jer da je igrao finale uvjeren sam da bi dobili Milana.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 avg 2011, 18:56

ramiral je napisao/la:Ne nego na JuveFans... moje autorsko djelo.. 8-)
aha, ti si taj :) uglavnom znam da sam negdje procitao :D prava noc za sjecanje a onda Real pa penali... :(
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 avg 2011, 18:58

JuveSissoko je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Ne nego na JuveFans... moje autorsko djelo.. 8-)
aha, ti si taj :) uglavnom znam da sam negdje procitao :D prava noc za sjecanje a onda Real pa penali... :(
Ehh te tekme su ušle u historiju.. sjećam se da je sutradan BHT objavila citiram : ''Na mnog pristigle zahtjeve za repriziranje utakmice Juventus-Real Madrid odgovorili smo pozitivno i ista će biti reprizirana u popodnevnom terminu''
8-)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 avg 2011, 19:00

@ado

Posljednje upozorenje

Ne trolaj temu ili ides na hladjenje...
i svaki naredni put to vazi....necemo se ganjat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 avg 2011, 19:05

Glupost je napisao/la:Evo na sa-x pise da je odgodeno donosenje kazne klubovima u Turskoj, sacekat cemo mi jos ako Marotta ceka tu odluku da dovede Lugana :D
Ma najvjerovatnije onda Alex na posudbu.. a čitam da Marotta ide sutra u London..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 6 gostiju.