Devil je napisao/la:KONGO je napisao/la:Ima neka plavusa sa nekim orlovima
Inace stadion prazan, jel neki bojkot il' sta ? Svi stadioni danas prazni, i kad je Siroki igrao ista stvar. Ne mogu vjerovati da i Svicarci imaju krizu s' muzikom kao i mi, izgleda cuje se desperado

Nije bojkot nego rekao sam Lozana nije fudbalski grad,tamo je hokej prvi izbor,pa atletika.
Veoma lose izdanje Borca,u odbrani siroko,u napadu nepocezano,samo ona precka Mikica,mogla je Lozana dati jos koji da su bili prisebni ali na srecu nisu.
Za vreme mog trogodisnjeg radnog boravka u Svajcarskoj imao sam prilike da obidjem Lozanu. Jako lep grad...u centru Lozane sam se na momente osecao kao da sam na Slaviji u BG-u (tolika je slicnost)...
Ovako, Lozana je prvenstveno fudbalski grad, pa tek hokejaski-inace hokejasi im igraju u drugoj ili trecoj ligi... a atletski je toliko da ima
ATLETSKI MITING, ali nikako da ima nekog poznatog atleticara.
Dok sam ja bio tamo taj grad nije imao znacajniji sportski klub od fudbalskog koji je i tada kao i sada bio clan druge lige.
Lozana nije bas sportski grad u CH, ali zato ima puno toga da ponudi kao grad, najvise muzeja i sedista raznih sportskih asocijacija.
Stadion je sagradjen jos davne 1954 i Lozana je bila jedan od domacina SP-a. Inace, sada se jednom godisnje napuni, za vreme svetskog atleskog mitinga, a mozda i kada imju vasar svingera.
Bravo Borac. Imate aktivan rezultat i to je najvaznije, sve se drugo brise.
U revansu ih naduvajte kao cepelin i posaljite nazad za Lozanu.