FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Devil » 15 jul 2010, 20:25

KONGO je napisao/la:Ima neka plavusa sa nekim orlovima :mrgreen:

Inace stadion prazan, jel neki bojkot il' sta ? Svi stadioni danas prazni, i kad je Siroki igrao ista stvar. Ne mogu vjerovati da i Svicarci imaju krizu s' muzikom kao i mi, izgleda cuje se desperado :lol:
Nije bojkot nego rekao sam Lozana nije fudbalski grad,tamo je hokej prvi izbor,pa atletika.

Veoma lose izdanje Borca,u odbrani siroko,u napadu nepocezano,samo ona precka Mikica,mogla je Lozana dati jos koji da su bili prisebni ali na srecu nisu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 15 jul 2010, 20:34

**** te , al imaju stadion a fudbal im nije prvi sport. Sto ti je Svica a 8-)

Navijaci Borca, najglasniji :mrgreen:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 15 jul 2010, 20:36

Ajde Borac. 8-)

Ne valja ako izgubite radi koficijenta BiH. :mrgreen:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jul 2010, 20:39

Jes loša odbrana
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 jul 2010, 20:43

Hajde boraaac dajte taj gol vise
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 15 jul 2010, 20:47

Bosnier je napisao/la:Jeli gleda neko ovu tekmu mozda ???
ima prijenos na atdhe.net slabo borac igra gledam drugo pol onako nikad nece gol dati

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 jul 2010, 20:48

Jao prilike

dajte ba nemozete drugoligasu gol da zabijete ccc
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 15 jul 2010, 21:09

jooj ovi iz svice sabanija teska :mrgreen: a kako se igra ostace 1-0 :x kad bi se izjednacilo 90 % prolaz ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 jul 2010, 21:12

Jao situacije .... :D :D :D :D
Traze prvo aut igraci Borca svi kao jedan dizu ruke i govore sudiji '"NASAAAAAA " :D :D :D ..... onda malom sto donosi loptu ....."DAJJJJJ" :D :D :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jul 2010, 21:17

Ma nista ovih 1:0, u Banja Luci ce te ih pojest ....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 15 jul 2010, 21:37

Prolazite i vi kao i ostala nasa 2 tima ! Osim Zelje , nazalost !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 15 jul 2010, 21:42

slika
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 jul 2010, 21:42

Bruka zijanit od 10 u drugoj ligi Svicarske.Srami te se.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 15 jul 2010, 21:42

Šteta zbog poraza, da je bilo 1:1 sto posto bi prošli, ovako je zajebano, možete voditi 2:0 i primiti kao mi protiv Neftchia u zadnjoj minuti gol i ćao Europa. Ali nadam se i vjerujem da će Borac proći, kao i ostale 2 ekipe u Europa ligi. Sretno u uzvratu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jul 2010, 22:15

KONGO je napisao/la:**** te , al imaju stadion a fudbal im nije prvi sport. Sto ti je Svica a 8-)

Navijaci Borca, najglasniji :mrgreen:
Ja mislim da se na ovome stadionu odrzavaju tradicionalni mitinzi u Atletici zato i imaju ovakav stadion.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 jul 2010, 22:18

KONGO je napisao/la:slika
@KONGO: Hoces iskreno - yebe mi se :!:

Ako je vjerovati ovim na ss.ba onda niste odigrali utakmicu za pamcenje, ali rezultat nije ni malo los, vjerujem da se ovo moze okrenuti u Banja Luci i da cete proci dalje, sto vam zaista i zelim... :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 15 jul 2010, 22:21

Devil je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Ima neka plavusa sa nekim orlovima :mrgreen:

Inace stadion prazan, jel neki bojkot il' sta ? Svi stadioni danas prazni, i kad je Siroki igrao ista stvar. Ne mogu vjerovati da i Svicarci imaju krizu s' muzikom kao i mi, izgleda cuje se desperado :lol:
Nije bojkot nego rekao sam Lozana nije fudbalski grad,tamo je hokej prvi izbor,pa atletika.

Veoma lose izdanje Borca,u odbrani siroko,u napadu nepocezano,samo ona precka Mikica,mogla je Lozana dati jos koji da su bili prisebni ali na srecu nisu.
Za vreme mog trogodisnjeg radnog boravka u Svajcarskoj imao sam prilike da obidjem Lozanu. Jako lep grad...u centru Lozane sam se na momente osecao kao da sam na Slaviji u BG-u (tolika je slicnost)...

Ovako, Lozana je prvenstveno fudbalski grad, pa tek hokejaski-inace hokejasi im igraju u drugoj ili trecoj ligi... a atletski je toliko da ima ATLETSKI MITING, ali nikako da ima nekog poznatog atleticara. :)

Dok sam ja bio tamo taj grad nije imao znacajniji sportski klub od fudbalskog koji je i tada kao i sada bio clan druge lige.
Lozana nije bas sportski grad u CH, ali zato ima puno toga da ponudi kao grad, najvise muzeja i sedista raznih sportskih asocijacija.

Stadion je sagradjen jos davne 1954 i Lozana je bila jedan od domacina SP-a. Inace, sada se jednom godisnje napuni, za vreme svetskog atleskog mitinga, a mozda i kada imju vasar svingera. :D

Bravo Borac. Imate aktivan rezultat i to je najvaznije, sve se drugo brise.
U revansu ih naduvajte kao cepelin i posaljite nazad za Lozanu. 8-)
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 15 jul 2010, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 15 jul 2010, 22:21

Jel iko skonto Kajkut dao go za Baku protiv Buducnosti za 1:1.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 15 jul 2010, 22:23

Ipak je ovo prva utakmica poslije 20 god. U pojedinim trenutcima fina smo igrali, odbrana nam je bila losija tj. Petric je kiksao par puta, njega zamjeniti Coricem i prolazimo 100%. Bice 2:0 u BL tesko da mozemo izgubiti pred punim stadionom, steta sto Mikic nije pogodio, a i Stanceski je lose sutao kada je bilo sam na 11m od gola. Uglavnom sto je bitnije ovi Svicarci nisu bolji od Borca dali su gol poslije nase greske. Sve u svemu ja sam zadovoljan prvom utakmicom, momci su se borili i ostavili srce na terenu to se vidjelo, steta za jeftin gol ali dacemo im bar dva kuci.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 15 jul 2010, 22:24

Vidi se da Široki i Zrinjski imaju određeni kontinuitet igranja u euro kupovima. Nažalost naša dva kluba koja su nakon dužeg vremena izborila euro takmičenja nisu imali baš najbolje nastupe, Željo katastrofalno, a Borac je mogao puno bolje, pogotvo s obzirom na kvalitet Lozane. Iskreno vjerujem da će te proći u Banja Luci, ali ipak brine slabija predstava. Uvijek neka frljoka može ući u nezgodno vrijeme.

E sad me interesuje hoćel ubrzat sa renoviranjem Gradskog stadiona ili je rezultat za vlast ipak nepovoljan? Baš dilema? :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.