AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Baci ih opet u karanten, možda se dohavizaju.
Pioli jedini u karanten, sedam dana ne dat izaći.
Pioli jedini u karanten, sedam dana ne dat izaći.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
eto nek je frank "the bank" kessie bio neki faktor. lik 70% prosle bio na nivou trenutnog pobege. i najveci shill mistera u ovom momentu mora gubiti povjerenje, ako nista posumnjati u njegove sposobnosti
za dugorocnu dobrobit kluba licno zelim rezultatski jos veci harakiri pa da vec poslije UCLa mister odleti. a nije nemoguce ni da do tad ne vidimo ni 1 pobjedu bez obzira na to. to je neki spas za sezonu jer je pioli izgleda izgubio svo povjerenje rostera sto je gore nego bilo koja takticka greska
za dugorocnu dobrobit kluba licno zelim rezultatski jos veci harakiri pa da vec poslije UCLa mister odleti. a nije nemoguce ni da do tad ne vidimo ni 1 pobjedu bez obzira na to. to je neki spas za sezonu jer je pioli izgleda izgubio svo povjerenje rostera sto je gore nego bilo koja takticka greska
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma nema ovdje širine jer s klupe ulaze mahom amateri isto ko i u nas 

Sa ovom trenutnom formom i serijom rezultata Pioli je dotakao dno skupa sa čitavom ekipom i sezona može otići samo u dva pravca od ovog momenta... ili će se dohavizati ili slijedi raspad sistema gdje će epilog biti nečiji otkaz.
Ali polako na naplatu dolazi par stvari, prvenstveno počevši od katastrofalnog merkata pa do Piolijeve tvrdoglavosti i ograničenosti jer je evidentno da je postao pročitana knjiga. Ne znam šta se više treba desiti da shvati da ne može jahati po istoj postavci i sistemu već godinama i da mora doći do nekih promjena jer je ekipa postala disfunkcionalna (pogotovo u ovoj formaciji).
Ili je čovjek jednostavno dosegao svoj vrhunac i ne može dalje od ovoga.
Ali polako na naplatu dolazi par stvari, prvenstveno počevši od katastrofalnog merkata pa do Piolijeve tvrdoglavosti i ograničenosti jer je evidentno da je postao pročitana knjiga. Ne znam šta se više treba desiti da shvati da ne može jahati po istoj postavci i sistemu već godinama i da mora doći do nekih promjena jer je ekipa postala disfunkcionalna (pogotovo u ovoj formaciji).
Ili je čovjek jednostavno dosegao svoj vrhunac i ne može dalje od ovoga.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Postavio je pitanje a ne odgovor. Hajde mi reci od ovih mladi igraca ko igra dobro i ima neku konstantu. Svi nakon odredjenog vremena padaju kurcu za usi. Sjeti se Diaza. Imao je period kad je bio odlican i onda pao ni sjena tog igraca. Salemakers je bio solidan i postade goli ****. Kalulu evo ovih pola sezone katastrofa. Tomori isto. Leao je najbolji dosad , ali i on igra toplo hladno jedna utakmica dobra pa tri prosjek. Theo je isto toplo hladno odigrao polusezonu.Da ne nabrajam dalje. Znaci problem je mnogo dublji i vise na psiholoskom nivou nego tehnickom jer nemoguce je da nijedan igrac nije napredovao i stvorio nekakvu kakvu takvu konstantu. I evo sam si potvrdio da Milan u januaru ima problema s formom, i to ne jednu vec tri sezone. Cija je to krivica ?
slozio bih se.. ali da je ebening na klupi i da arsenal nema postepeni proces poboljsanja kluba. neki plan ugl
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
I vi u lošoj formi uoči LP vidim? 

Biće to i gore do februara

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Ja i dalje vjerujem u ovu ekipu, meni kup i super kup kao navijacu nisu toliko bitne tekme, ok fino je trofej osvojiti, ruzno je izgubiti od intera, ali mi ne znaci toliko, za 3 kola je puno bitnija tekma sa interom tu cemo vidjeti jel se ekipa trznula
Kako god ova vec sad moze se reci tradicij da je januar uzasan sa formom se mora preispitati i nesto mjenjati
Kako god ova vec sad moze se reci tradicij da je januar uzasan sa formom se mora preispitati i nesto mjenjati
Sljedeće tri utakmice će svakako odrediti nastavak sezone - hoćemo li se do kraja boriti za Scudetto (makar onako protokolarno kao prvi pratioci Napolija) ili ćemo se grčevito boriti za Ligu prvaka (jer u ovom momentu su ekipe od 2 do 6 mjesta u samo 4-5 bodova razlike).ronaldo99 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 23:05Ja i dalje vjerujem u ovu ekipu, meni kup i super kup kao navijacu nisu toliko bitne tekme, ok fino je trofej osvojiti, ruzno je izgubiti od intera, ali mi ne znaci toliko, za 3 kola je puno bitnija tekma sa interom tu cemo vidjeti jel se ekipa trznula
Svakako se postavlja pitanje šta na ljeto, eto nevezano sad hoćemo li biti prvi, drugi ili peti, šta će se desiti na ljeto, hoće li biti pojačanja ili ćemo opet ovakvi krnjavi u borbu na četiri fronta?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dozvali su se početkom 2 pv, ali džaba kad nema gola. Neću kritikovati Leaoa ni Thea jer su oni najzaslužniji za neočekivani Scudetto te sve dobro zadnje 2 god, naravno uz Ibru pa i Kjaera.
Gledao sam dodijelu nagrada, samo se onaj rumunski fosil smije i grli kao da je nešto osvojio, sa onim patuljkom iz saveza/FIGC, te sa onim vehabijama, svi ostali k'o popiš#ni. Bolje je stavit dijete na gol, kao birvaktile Dollarboya, nego rumuna gledat.
Tomori je stvarno u kanalu, momentalno mu treba pauza. Bennacer opet najbolji, raduje minutaža Origija i Rebića, biće nam jako vrijedni svi koji su spremni. Leao ostao sam na sred terena dugo nakon meča, ne želim previše spekulirati šbbkbb, ali....
Sve u svemu, moraju izbjeć poraz vs Nazija u utorak, imaju gotov heftu fore za oporavak. Možda nebi bila loša ona "jelka" kao vs Juve ili birvaktile sa Kakom.
Gledao sam dodijelu nagrada, samo se onaj rumunski fosil smije i grli kao da je nešto osvojio, sa onim patuljkom iz saveza/FIGC, te sa onim vehabijama, svi ostali k'o popiš#ni. Bolje je stavit dijete na gol, kao birvaktile Dollarboya, nego rumuna gledat.
Tomori je stvarno u kanalu, momentalno mu treba pauza. Bennacer opet najbolji, raduje minutaža Origija i Rebića, biće nam jako vrijedni svi koji su spremni. Leao ostao sam na sred terena dugo nakon meča, ne želim previše spekulirati šbbkbb, ali....
Sve u svemu, moraju izbjeć poraz vs Nazija u utorak, imaju gotov heftu fore za oporavak. Možda nebi bila loša ona "jelka" kao vs Juve ili birvaktile sa Kakom.
Ma jok, možda konačno upali ista taktika i formacija po stošezdeseti put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Al ako protiv Lacia Rumun i Tomori budu u prvih 11 lik stvarno nije normalan
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Točno sam znao. Čitavo vrijeme kad sam shvatio da neću stići da gledam utakmicu imao sam osjećaj da ćemo isto izgubiti kao i onu zadnju utakmicu u kupu protiv njih. Zadnja dva derbija koja su izgubili 3:0 nisam gledao i drago mi je da nisam. Na sreću sljedeću ću moći gledati.
Sad da nešto pričam o utakmici neću jer nisam gledao osim highlighta ali kad na poluvremenu gubiš 2:0 bez ijedne poluprilike a na početku drugog počinje isti sastav vidiš da su se predali. Shvatam da nemaš kvalitetu da ubaciš ali što će ti igrači na klupi ako nećeš nešto probati da promjeniš.
Sad ja mogu početi pričati ovo ono o treneru i igračima i nedostatku pojačanja (a svi ovdje već odavno znamo šta nam treba) ali nema potrebe. Maldini i Pioli pričaju gluposti da nam niko ne treba novi, da će biti bolje kad se neki igrači vrate, da će početi igrati bolje ali ne dovođenje NEOPHODNIH pojačanja kao i činjenica da novi ponosni vlasnik Milana nije došao na veliku scenu gdje bi njegov novi klub mogao da osvoji prvi trofej dovoljno govori koliko je njega briga za ovaj klub i koliko će uložiti u jačanje igračkog kadra.
Ostaje mi samo sjediti i "uživati" u igrama tima kojeg volim preko 30 godina i nadati se (ne nešto puno) barem jednom trofeju u sljedećih 10 godina.
Sad da nešto pričam o utakmici neću jer nisam gledao osim highlighta ali kad na poluvremenu gubiš 2:0 bez ijedne poluprilike a na početku drugog počinje isti sastav vidiš da su se predali. Shvatam da nemaš kvalitetu da ubaciš ali što će ti igrači na klupi ako nećeš nešto probati da promjeniš.
Sad ja mogu početi pričati ovo ono o treneru i igračima i nedostatku pojačanja (a svi ovdje već odavno znamo šta nam treba) ali nema potrebe. Maldini i Pioli pričaju gluposti da nam niko ne treba novi, da će biti bolje kad se neki igrači vrate, da će početi igrati bolje ali ne dovođenje NEOPHODNIH pojačanja kao i činjenica da novi ponosni vlasnik Milana nije došao na veliku scenu gdje bi njegov novi klub mogao da osvoji prvi trofej dovoljno govori koliko je njega briga za ovaj klub i koliko će uložiti u jačanje igračkog kadra.
Ostaje mi samo sjediti i "uživati" u igrama tima kojeg volim preko 30 godina i nadati se (ne nešto puno) barem jednom trofeju u sljedećih 10 godina.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
nextterrain je napisao/la: ↑18 jan 2023, 21:49Tomori je ubjedljivo najgori igrac ove sezone.
Pioli se totalno pogubio, favorizira mnoge igrace koji nisu ni u kakvoj formi.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Razumijem frustracije. Ali navikni se, Kokoske vas cekaju.

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Nije bio Đeri na tribinama, ali je zato bio Gordon Singer. Koji qurac je on tu, zar nismo završili sa njima? 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.