Koliko znam, taj lik im je bio sve tamo. Čak više u prvom timu nego u Op. U svakom slučaju neka mu je sa srećom. Nadam se da će pokazati da vrijedi njegov "transfer". Sretno Ž!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Mislim ipak da nisu platili ali bi volio da mi potvrdi neko ako 100% zna.Previše se špekuliše i pišu gluposti za svaki potez,odluku ili čak pokret ljudi u i oko Željezničara.Dobre stvari treba pohvaliti svakako.
Vidio sam i ja da ima objava vezanih i za prvi tim tj. te neke sastanke u Savezu oko prvog tima. Sto kazes izgleda bio i za Op i za prvi tim.mamonelafo je napisao/la: ↑11 okt 2020, 20:45Koliko znam, taj lik im je bio sve tamo. Čak više u prvom timu nego u Op. U svakom slučaju neka mu je sa srećom. Nadam se da će pokazati da vrijedi njegov "transfer". Sretno Ž!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mamonelafo
- Kontakt:
Kontam mogao bi nam valjati. Bez obzira što nije isto raditi u Olimpicu i Želji, ali realno, valja baratati obavezama. I ovo je dosta bitna funkcija, želim mu svu sreću.LjoZee je napisao/la: ↑11 okt 2020, 20:53Vidio sam i ja da ima objava vezanih i za prvi tim tj. te neke sastanke u Savezu oko prvog tima. Sto kazes izgleda bio i za Op i za prvi tim.mamonelafo je napisao/la: ↑11 okt 2020, 20:45Koliko znam, taj lik im je bio sve tamo. Čak više u prvom timu nego u Op. U svakom slučaju neka mu je sa srećom. Nadam se da će pokazati da vrijedi njegov "transfer". Sretno Ž!
Ima iskustvo i za vise od Op sto je dobro uz to je nas navijac. Vrijeme je pred nama, zelim mu srecu u radu svakako. Prebitna je dobra administracija i u Op i oko prvog tima.mamonelafo je napisao/la: ↑11 okt 2020, 20:58Kontam mogao bi nam valjati. Bez obzira što nije isto raditi u Olimpicu i Želji, ali realno, valja baratati obavezama. I ovo je dosta bitna funkcija, želim mu svu sreću.
-
- Kontakt:
Zato što je to jedna stoka. Najgora sredina u državi. Krezubi klošari.
Željezničar za život cijeli!
- mamonelafo
- Kontakt:
Da! Naravno.LjoZee je napisao/la: ↑11 okt 2020, 21:26Ima iskustvo i za vise od Op sto je dobro uz to je nas navijac. Vrijeme je pred nama, zelim mu srecu u radu svakako. Prebitna je dobra administracija i u Op i oko prvog tima.mamonelafo je napisao/la: ↑11 okt 2020, 20:58Kontam mogao bi nam valjati. Bez obzira što nije isto raditi u Olimpicu i Želji, ali realno, valja baratati obavezama. I ovo je dosta bitna funkcija, želim mu svu sreću.
Neka promjena, bit će to dobro, Omladinski pogon je bitan.
Evo navodno, već je neko pisao, trebalo bi biti pojačanja i UO, a navodno i Badžak ostaje.
Evo navodno, već je neko pisao, trebalo bi biti pojačanja i UO, a navodno i Badžak ostaje.
10x500.000 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
10 jaki Zeljovaca po 500k a ovo ide u zalog. NEPROVJERNO ponavljam. i Senad je medju njima
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Hahahaja, stvarno mislis da bi neko dao Zelji 500k hahaha, e stvarno ste ludi majke mi moje
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Bas ste duhoviti ne daj Boze nikom
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ljudi bili u klubu pa nisu dali 500k,a ne sad kad pljuju kao ranije po svima. Tacno je ovo kinderland.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Duhovit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.