[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nije da nisam rekaolegenda reala je napisao/la:Kako su smiješni ovi plačkovi kako već navijači![]()
ponovo im je dao lažnu nadu
![]()
iako ovo sa žuljevima ne izgleda dobro, ali ne sumnjam da će Federer i sutra imati jedno 30-40 neforsiranih više i sam sebe pobjediti, a onda dolaze amer,edo i co i govore mu da ide u penziju, klasika
Nece daleko dogurat, lagano ce osvojitiAanonymous je napisao/la: Nadal ce daleko dogurat na RG
Pa da ga je Roger izbacio, Rafa bi ostao na 13 Grand Slamova, dok bi Roger gotovo sigurno otišao na 18 Grand Slamova. Nadalu bi pet nedostajalo da se izjednači s Rogerom. Šta bi taj poraz još značio za RafuNail for Real je napisao/la:Cuj Rafine iluzije da dodje do 17 Grand Slamova. To nisu iluzije, vec stvarnost, i da je Roger prosao Nadala (mada ne vidim kako je to u ovom trenutku moguce, sta ste vi ocekivali, Rogera u najboljim danima mozda?) sta bi to znacilo za Nadalov put? Nista, samo jedno izgubljeno polufinale. Pa ne bi se raspao poslije jednog izgubljenog polufinala...stvarno su cudna sorta ovi Rogerovi navijaci.
14 IS A FACT!
I treba se pribojavati,momak je izbacio Djokovica i igra odlican tenis...svakako nije slucajno u finalu.Ja se nadam da ce Nadal odigrati kao danas pa ako je Stan u stanju da prvi dodje do 3 seta onda kapa dole-bice mi drago zbog njega.samosarajvo je napisao/la:Ja se pribojavam Wawrinke malo, vjerovali mi ili ne.
Nail for Real je napisao/la:Cuj Rafine iluzije da dodje do 17 Grand Slamova. To nisu iluzije, vec stvarnost, i
I ti si to zaključio nakon jednog postaNail for Real je napisao/la:@Claus
Ti zivis u iluzijama kad ocekujes da Federer, koji ni u boljoj formi i u boljim godinama je mucio muku sa Nadalom, dobije Nadala gladnog titula.
Mislim. Ne da neće imati priliku za GS, nego neće biti na teniskoj sceni u Federerovim godinama. Živi bili pa vidjeli. A konkurencija je varljiva, prijatelju. Nije bila neka konkurencija ni kada se Sampras oprostio, ali se pojavio Roger i izdominirao. A onda je neočekivano na scenu stupio Nadal, koji je radio nešto slično na zemljanim podlogama (kasnije i na HC-u). Za Nadala ne radi vrijeme, za mlade nade da.Nail for Real je napisao/la:I je li stvarno mislis da ako Federer u 32. ima priliku za Slam, da Nadal nece imati u tim godinama, posebno ako se osvrnemo na konkurenciju od dva igraca?
Momak,šta reče?Nail for Real je napisao/la: I je li stvarno mislis da ako Federer u 32. ima priliku za Slam, da Nadal nece imati u tim godinama, posebno ako se osvrnemo na konkurenciju od dva igraca? Samo veca prepreka za Nadala, neminovnost je da ga stize.
Vidjet ćeš u nedjelju nešto drugo.Federerov bekend je nestabilan već 3-4 godine i jako je slab,dok Stan ima jednoručni bekend koji može odgovoriti Nadalovim spinovima.Ako samo riješi u glavi neke stvari,Stan može zadati velike probleme Nadalu.Claus je napisao/la:
Općenito igrači s jednoručnim backhandom nemaju šanse protiv Rafe, ma koliko dobro igraju. Njegovi top spinovi ih prije ili kasnije slome i natjeraju na gomilu neiznuđenih grešaka.
Sasvim dovoljno da uradi ono o čemu je @formance danas pisao (1-2 stranice unazad).Unofficialpage je napisao/la:Nadalu ostaju jos 2-3 sezone vrhunskog tenisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.