FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 mar 2017, 18:13

zar su bas morali pobijediti, ubi nam se pola foruma

komentari u slucaju poraza su vec bili otkucani i spremni, samo da se klikne "pošalji"

danas najslabija karika UBJEDLJIVO navijaci, ali ne oni koji su bili na stadionu nego oni koji su cekali da stisnu "pošalji"

Grahovac i Zilkic danas doktorirarli, kao i stoperski par
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 18 mar 2017, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 18 mar 2017, 18:14

Svaka cast igracima. Skahic i Mehmedagic najbolji stoperski par lige definitvno. Lazevski iskusna i pametna igra. Todorovic je danas strpao u dzep reprezentativca, svaka mu cast na igri danas. Kalezic je odlican igrac, Zec odlican i danas dva najbolja igraca Grahovac i Zilkic. Grahovac je danas drzao sredinu terena i bio je fantastican a za Zilkica nemam rijeci, kakav madjionicar, kakav igrac to je strasno. Tandir je dao go al mislim da je Smajic vise pokazao kad je usao, momak je metar manji od njega a dobio vise zracnih duela.

Sve su ovo mladi momci i kad bi ostali na okupu ovo moze biti strasna ekipa...

Izreka dana: "Ti si Ahmete soping kraljica" :njanjanja: :clap: :urnebes: oplako sam hahahah

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 mar 2017, 18:21

Derbi posljednjeg kola regularnog dijela sezone BH Telecom Premijer lige odigran je u Tuzli, a snage su odmjerili Sloboda i Sarajevo. Meč je uživo prenosila platforma Moja TV.

Još od samoga početka utakmice gledaoci su bili šokirani igrom tuzlanske Slobode koja je bila poptuno dominantna nad Sarajevom često dovodeći sarajevske igrače u neprimjerene situacije.

Tragom ovih dešavanja oficijelni spiker na stadionu u poluvremenu utakmice je zamolio roditelje sa maloljetnom djecom da napuste stadion kako bi se utakmice mogla nastaviti.

Drugo poluvrijeme je donijelo još više ružnih scena iživljavanja nad protivnikom koje je trajalo sve do 94. minute kada je sudija odsvirao kraj kod rezultata 3:0 za domaću ekipu.

Regulatorna agencija za komunikacije Bosne i Hercegovine je odmah po završetku susreta kontaktirala platformu Moja TV obavještavajući ih da će ubuduće utakmice između Slobode i Sarajeva moći prenositi isključivo poslije ponoći sa oznakom +18, i na taj način onemogućiti maloljetne osobe da gledaju strašne scene koje mogu ostaviti dubokog traga na njihovu ličnost.

:urnebes: :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 mar 2017, 18:22

Ako se budemo drzali sa Radnikom u bod dva pred sami kraj lige za prvaka mogli bi prelomiti tu u 8. i 9. kolu kada nam gostiju u Tuzli i Radnik i Krupa.
Naravno uz uslov da Kup osvoje Zeljeznicar ili Sarajevo jer je tesko uz ovaj raspored doci do tog 3. mjesta.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 18 mar 2017, 18:38

Svaka cast momcima dobro su odigrali Stjepanovic institucija kako udje krenuse golovi, Zilkic je messi za ovu ligu , zao mi samo Subica sto nije usao malo. Al svaka cast za borbu i zalaganje. Perica ispracen velikim aplauzom i ovacijama
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 mar 2017, 18:45

Ma vlado odlazi iz svetinje nema od tebe nista, kakve si ti ovo igrace doveo, volim sto sam cijelo vrijeme bio uz ovu ekipu i uvijek cu biti uz ekipu, uprava me ne interesuje ali ovi momci za danasnju predstavu zasluzuje svaku podrsku

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 mar 2017, 18:52

Efendic, Stjepanovic, Ordagic, Merzic, Subic, Veselinovic i odlazak Krpica i Kostica. Nama nedostaje najmanje 7 igraca planiranih i projektovanih za prvih 11. To niti jedan tim na svijetu ne bi istrpio tek tako.

Stjepanovic, Merzic, Ordagic i Subic kada budu spremni bice ogroman dobitak i dodatak na ovu ekipu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 mar 2017, 18:56

Dobro je to sto je danas i Kalezic odigrao kvalitetno i pokazao da se moze racunati na njega, teska utakmica ali je bio sasvim korektan. U biti mozemo reci provjereno da nije panj i da zna igrati.

Meni je najbolji bio Todorovic, mislim da je ispunio sve zadatke danas na terenu za jednog desnog beka i defanzivno i ofanzivno.
Za Zeca sam rekao vec da nije onaj Zec iz jesenjeg dijela i nakon Radnika i da je dosta bolji sada te da se vise trudi i imao je bolje pripreme tj dao je sve od sebe na pripremama i dosao je sada rezultat.
Za Zilkica smo se svi davno slozili da je pojacanje jos sa pripremnih utakmica preko streamova. Slag na tortu gol Tandiru za samopouzdanje u ovih narednih 10 kola.

Nadajmo se da ce konacno Subic biti spreman da zaigra uz Ordagica i onda se imamo cemu nadati.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 mar 2017, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 mar 2017, 18:57

I te kakav dobitak,mnogi ce slomit zube sa Slobodom
Da uzesmo tri boda u Bijeljini,Kanadu smo mogli otkazat komotno :lol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 18 mar 2017, 19:00

SARS je napisao/la:Ma vlado odlazi iz svetinje nema od tebe nista, kakve si ti ovo igrace doveo, volim sto sam cijelo vrijeme bio uz ovu ekipu i uvijek cu biti uz ekipu, uprava me ne interesuje ali ovi momci za danasnju predstavu zasluzuje svaku podrsku
Momcima svaka cast...strasna borba...dabogda ovako uvjek igrali....
Ali jbg,neka je i gol dao,ali Tandir brate ne zna igrat pa hajde... :D
On ako se ne popravi do oktobra,novebra zahvaliti mu se pod hitno...
Neka je mlad,momci njegovih godina nose ekipe po evropi...Ako mislimo prodati ga,i profitirati,mora se popraviti 200 posto.
FK Sloboda Tuzla

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 mar 2017, 19:06

Saltsity je napisao/la:
SARS je napisao/la:Ma vlado odlazi iz svetinje nema od tebe nista, kakve si ti ovo igrace doveo, volim sto sam cijelo vrijeme bio uz ovu ekipu i uvijek cu biti uz ekipu, uprava me ne interesuje ali ovi momci za danasnju predstavu zasluzuje svaku podrsku
Neka je mlad,momci njegovih godina nose ekipe po evropi...Ako mislimo prodati ga,i profitirati,mora se popraviti 200 posto.
Ma sto se Tandira tice i ja sam misljenja da je on ovdje zalutao ali eto vidjet cemo, samo ljudi moji vezni red je danas strasan bio, Grahovac,Zilkic,Kalezic ubitacni su bili

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 18 mar 2017, 19:09

SARS je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:
Ma sto se Tandira tice i ja sam misljenja da je on ovdje zalutao ali eto vidjet cemo, samo ljudi moji vezni red je danas strasan bio, Grahovac,Zilkic,Kalezic ubitacni su bili
Moram primjetiti kako je Jaha izasao momci su prodisali,pa neka se ljuti ko hoce :)
A lako je naci postove,gdje sam pisao da je Grahovac za Jahu Ronaldinjo...Takodjer pisao sam(solinas)da se Grahovcu desava isto kao Krpi nasem,i da momak jednostavno nije dobio dovoljno prostora da se pokaze.....Danas su odigrali perfektno.
FK Sloboda Tuzla

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 18 mar 2017, 19:10

Odlična partija, svaka im ovakva bila.
Koliko nas samo onaj Ordagić guši :P (ne mogu da vjerujem da je onaj panj duljević pozvan u repku a ovaj momak nije pa makar protiv Gibraltara).
Dokazano da je Efe jedna od slabijih karika.
Jaha kako je izašao mi smo počeli igrati.
Zilkić odličan, ali premalo se spominje Vlado Grahovac (barem po mom misljenju). Momak je odličan, a mlad i vremenom će biti samo bolji.
Takodje uz njih Kalezić jako dobro kao i ostatak ekipe naravno sem ovog sto se povrijedio, on je uzas.
Gledam onog Azmira i kontam jel to još sarajlijice nisu 20.000 donijele pa im se ogadi fudbal.

Hajde Vlado svaku napadaj ovako a ne povlači se na prvo vodstvo.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 18 mar 2017, 19:16

Zilkić,Grahovac,Kalezić super odigrali.Jaha definitivno mora van iz prvih 11 to se danas vidjelo.Stoperski par predobar danas.Iduće kolo moze igrati i Hairlahović i Ordaga i Suba tako da ce Zelji biti pravo yebeno jos kad ih Vlado napali zbog sabotaze u vezi Kostića ...Samo hrabro na Grbavici u 1 kolu doigravanja i bit ce super.
Hvala im na današnjoj igri.Pitarima smo ogadili nogomet!!!

Sta reći za shoping kraljicu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 mar 2017, 19:18

. .čita li ko Husarića. . .

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 18 mar 2017, 19:21

Meni je veoma drago sto je Zec sve bolji i bolji. Ne sjecam se da smo imali tako brzog i prodornog igraca vec dugo. Neka me neko ispravi ako grijesim. Zilkica na 4 godine i otkupnu klauzu u ugovor. Nema zafrkancija. Grahovca bih ja vise volio gledati, jer i ono malo sto je igrao na pocetku sezone se vidjelo da momak ima slifa. Valjda ce ga Vlado malo pogurati. Sve u svemu braco slobodasi, odoh popit jednu s nogu za Slobodu. Svaka cast momci, obradovaste me ko niko!

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 mar 2017, 19:22

Tuzlak04 je napisao/la:. .čita li ko Husarića. . .
Šta sad zjala
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 mar 2017, 19:24

gdje?

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 mar 2017, 19:30

wobly92 je napisao/la:
Šta sad zjala
. .može se skužiti da je Zilkićev menadžer i da je prvo nudio Sarajevu, a ovi nisu htjeli. Ko da gledam njega u Sarajevu.

. . Inače, danas me podsjeti ona situacija kad Zilkić skide dres . . .tako su radili i ovi bivši Tuzlaci a jedva dočekaše da odu u šoping

NedostatakZnanja
Kontakt:

Post Postao/la NedostatakZnanja » 18 mar 2017, 19:36

Bravo, nasli ste i Zilkicu manu, skinuo dres :)
STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.