Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Stone Island
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Rice trenutno ne može obruča pogoditi a kamoli koš, dva puta ga zalijepiše. Haj' samo da ne ureknem. 

Ma zezam se, rekao sam.SlevinKelevra je napisao/la: Vjeruj, nije mi to cilj. Da mi je i ponudjeno, morao bi odbiti jer jednostavno jedan dan imam cijeli dan na raspolaganju, pa dva me nema nigdje. Cesto i vikendom radim, tako da.... Podrzavam vas dvojicu aposolutno![]()
Hocu samo da doprinesem da odredimo neka pravila po kojem ce sve funkcionisati, jer je to sada najvaznije kada imamo vas dvojicu. Sto budu bolja pravila i nacini igranja, pdf ce biti kvalitetniji, jer napokon imamo nekog ko se sprovoditi 'zakon'.

Hajde Pardubice golovi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Love is listed as questionable for Friday's game against the Heat, Dave McMenamin of ESPN reports.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
1. baš zato moraš ograničiti ljude tj uvesti penale za promašaje ali ja recimo ne bi odmah nakon prvog promašaja dao kaznu nego npr tri fulana zaredom i out si 7 dana npr... ili npr treći promašaj općenito i odmaraš par dana, pazi ako danas ima npr 21 igrač koji postavlja tip valjda će se naći 5-6 kvalitetnih tipsera koji su ajmo reći u formi, ne znači ti veći broj igrača nužno i veću prolaznost a nikome ne možeš zabraniti tipovanje ni novim ni starim forumašima ali zato imaš pravila u koja ugradiš i ovo nprgaston je napisao/la:Slevine.1.cilj je da bude što veći prosjek pogođenih tipova.
Ne broji se omjer pogođeni/odigrani tiketi nego pogođeni/odigrani tipovi.
2 Ovo za kaznu uopšte nema smisla.
Zbog čega bih ja kažnjavao nekoga ko mi želi pomoći svojom analizom iz dana u dan ?
Ako misliš da ti neki forumaš nije siguran-ne odigraš njegov par i kraj problema.![]()
3 Tipovi se postavljaju iz wwina i to je od danas završena priča. Ako nemaš tog para, ne odigraš ga.
Ne bih širio ovo više.
2.ima smisla itekako zbog gore navedenog i da se spriječi tipovanje samo da bi se tipovalo, poanta je NAJSIGURNII par toga dana a ne eto čisto da postavim pa jbg ako prođe prođe
3.ovo mi je bezveze, previše se podvodite wwinu jer još ništa nisu dali ili vama jesu pa ih silom namećete?! nek oni daju nešto prije pa ćemo onda tipovati samo iz njihove ponude, previše je para utukao narod sa foruma na njima i izreklamirani su i previše a zauzvrat su dali NIŠTA većini nas!
nemoj krivo shvatiti ali morate znati i primiti kritike ne samo kad vam ide na ruku, tu smo za razmjenu mišljenja i to je i svrha foruma, u nekim stvarima ste se mali i zaletili ali dobro kad daš narodu pravo izbora onda nastane belaj valjda se time i vodite

Stone Island je napisao/la:Rice trenutno ne može obruča pogoditi a kamoli koš, dva puta ga zalijepiše. Haj' samo da ne ureknem.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- KingJamesMVP
- Kontakt:
već je Rice na 5
LeBron James
Neka te Stone. Ma nema ovaj će prebaciti. Sa kojom lakoćom ubacuje poene.Lillard je napisao/la:Stone Island je napisao/la:Rice trenutno ne može obruča pogoditi a kamoli koš, dva puta ga zalijepiše. Haj' samo da ne ureknem.

- Stone Island
- Kontakt:
Evo ga na 5. Jesam nezar.Lillard je napisao/la:Stone Island je napisao/la:Rice trenutno ne može obruča pogoditi a kamoli koš, dva puta ga zalijepiše. Haj' samo da ne ureknem.

- Stone Island
- Kontakt:
Tačno me slobodna oboriše uživo. Preko 39,5 igrao. Mamicu vam sakatu. Tomić je levat svoje vrste, može je glavom spustiti u koš on sve nešto okolo kole.
Ima li iko da se razumi u snooker? 

Igraj Široki ti si najbolji!
Imam ja, ali u pravila, a da ga nesto pratim i ne pratim.96BadBoy je napisao/la:Ima li iko da se razumi u snooker?

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ajmo Trabzon i Slaven golovi 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Raja ce se ohladiti ukoliko budemo dijelili kazne i neće ni postavljati više tipove.
Hvala na prijedlozima, ali za sad ćemo ovako pa nije problem promijeniti ukoliko ne bude funkcionisalo.
Hvala na prijedlozima, ali za sad ćemo ovako pa nije problem promijeniti ukoliko ne bude funkcionisalo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
odustati će ti ionako i ovako ako listići ne budu prolazili, ali dobro kako vi kažete...ja neću sudjelovati u listićima jer me nema u zadano vrijeme tako da sretnogaston je napisao/la:Raja ce se ohladiti ukoliko budemo dijelili kazne i neće ni postavljati više tipove.

- BenjooJutub
- Kontakt:
Kako ce nas povaljat Rice..
- Evolution87
- Kontakt:
Joj Rice ne trpaj vise polahkoo
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Znam i ja nesto malo ono osnovno,neznam ima li iko bas da prati to i da predlozi stogod za veceras.bodi123 je napisao/la:Imam ja, ali u pravila, a da ga nesto pratim i ne pratim.96BadBoy je napisao/la:Ima li iko da se razumi u snooker?

Igraj Široki ti si najbolji!
Pa poslusaj covjeka onda, sto si tvrdoglavbreskva je napisao/la: da se malo opustim xd
jest yebo sebe dosadna, već 3 puta me smara, sigurno odigraj, sigurica uplati hahahahahbluearmy je napisao/la:
Da nije lik Dalibor Brankovic. Hahahahaа

Neka malo dok prodje vremena pa da vidimo kako funkcionise, ukoliko nam se zareda neka serija losih rezultata i padova, svakako da cemo morati uvesti neke kazne, najlakse je promijeniti pravila, za sada mi djeluje sasvim OK.zgmiky je napisao/la:odustati će ti ionako i ovako ako listići ne budu prolazili, ali dobro kako vi kažete...ja neću sudjelovati u listićima jer me nema u zadano vrijeme tako da sretnogaston je napisao/la:Raja ce se ohladiti ukoliko budemo dijelili kazne i neće ni postavljati više tipove.

- BenjooJutub
- Kontakt:
Bolje bi bilo da se bonusi djele na ovom zajednickom tiketu. Ko ima najvise pogodjenih dobije na kraju sedmice.. Tako bi se jedino odrzala aktivnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.