Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Laku noć,kissić

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: Odg: Chat
Otkad se znamo jbtSarajlijc@ je napisao/la:Hebo te zivot kako vrijeme leti, Kawhi sjecam se ko da si juce upisivao prvi razred, a sad ces u 4. ja u 3.![]()
Sa zavrsenim faxom cemo postati i modovi foruma.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Consigliere
- Kontakt:
Ovaj Spajic je bio predsjednik nekog kluba u Hrvatskoj... Poznat po izjavi: Nisam podmicivao sudije, samo sam ih placao za posteno sudjenje.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Već vidim članak u avazu, batalio fax da postane mod na ss.ba 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Hrv. Dragovoljac. I bio je u pravu. Sjećam se da je zadnju utakmicu u prvoj ligi dok je Spajić bio živ (protiv Belupa), dragovoljac bio tako oštećen da to samo slijepac nije mogao vidjeti.
Taj Spajić je još i inteligentan, jedan priprost čovjek iz naroda, za razliku od Rojsa koji je oličenje primitiviste i šoviniste..
Taj Spajić je još i inteligentan, jedan priprost čovjek iz naroda, za razliku od Rojsa koji je oličenje primitiviste i šoviniste..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sabor je cudo,steta sto ne prenose i nas parlament.Evo jos jedan i necu vise dosadjivati.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
[youtube][/youtube]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gledajte bratka od Sea, mislim na Marco Hucka, mislim na Muamera Hukica 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel moguće da me je upravo uhvatio grč u jeziku 
- Goalgetter
- Kontakt:
Desava se i meni. Zna me cak i u krajnicima grc uhvatiti.Donnie Darko je napisao/la:Jel moguće da me je upravo uhvatio grč u jeziku
- Evolution87
- Kontakt:
Kako me nervira kad ne mogu piš usmjeriti u jedan pravac, pa onda popišam pola kupatila 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nadam se da ste gledali i uzivali u demonstraciji sandzacke sile
Seo je isto zadovoljan

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Nekad si obecavo i na pive zvatKawhi je napisao/la:Otkad se znamo jbtSarajlijc@ je napisao/la:Hebo te zivot kako vrijeme leti, Kawhi sjecam se ko da si juce upisivao prvi razred, a sad ces u 4. ja u 3.![]()
Sa zavrsenim faxom cemo postati i modovi foruma.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Koji je debil ovaj Sasa Vugdalic. Gledam snimak Schalke Real.M. i trenutno 0:5 i govori on : "Adise znas sta kaze golman kad uhvati loptu nakon 5 komada.....Dođi da ostarimo zajedno " hahaha
- Consigliere
- Kontakt:
Poljaci

Fit Tony: I keep my friends close...
Evo Godina dana kako nisam alkohola prob'o.
I ljepše je.
I ljepše je.
kako znaš kad nisi proboBelminM23 je napisao/la:Evo Godina dana kako nisam alkohola prob'o.
I ljepše je.
Pustiću sunce da topi ljubav!
HAHAH, a dobro. Poželi se nekad ono vratiti pijan kući, ali radije ću da idem sa pijanima kući, a ja fino trijezan.hoshafka je napisao/la:kako znaš kad nisi proboBelminM23 je napisao/la:Evo Godina dana kako nisam alkohola prob'o.
I ljepše je.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.