MI SMO SARAJEVO, IZVOLITE SE BRANITI

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E ne znam kakva su to pravila Aco ali kakva god da su, zbog ovoga covjek nebi smio nekoga banovati, jer su odamh pod lupom razlozi istog... Nema potrebe nekom braniti da je sretan pa bilo to moralno sa njegove strane ili ne. A ne teko davno i mi smo suze sipali zbog virsli idt...aleksandar_veliki je napisao/la:Sedam dana odmori, nadam se da ces se po povratku striktno drzati pravila foruma.BoskoAntic je napisao/la:amypitar je napisao/la:Što rekle naše kone,nije sve u parama.![]()
Naravno ima nešto i u avionima.
Nekome tramvaj, nekome avion
To je to, stvarno ocekujem prvu na Kosevu najmanje 10 000, svaki nas navijac je imao san da nam klub postane jak, da imamo upravu jaku, da se dignemo iz prosjeka nase lige, jake sponzore, to danas sve imamo i nas san postaje java!Hz-Sa je napisao/la:Kakav spektakl nas ocekuje protiv borca ako pobjedimo zvjezdu jos kad ga Leon zavucenek sve izgori
![]()
VOLIMO TE SARAJ'VO VEC GODINAMA!!!
Da, kompenzirat ce 300/400 hiljada eura avio kartama koje ce nam trebati da idemo na gostovanja u grupnoj faziFCZ Stari Grad je napisao/la:Uvijek mi je drago kada vidim neka nova ulaganja u naš sport, ali nažalost većina ugovora koji se potpisuju, međusobne obaveze i potraživanja regulišu kompenzacijom.
HAHAHAHAAH ti ne razumiješ da je ovo mega, MEGA kompanija koja godišnje zaradi po nekoliko milijardi dolara!?FCZ Stari Grad je napisao/la:Uvijek mi je drago kada vidim neka nova ulaganja u naš sport, ali nažalost većina ugovora koji se potpisuju, međusobne obaveze i potraživanja regulišu kompenzacijom.
MI smo i za tu vrstu poslovanja otvoreni (naravno sa BH kompanijama) i to se radi, ali ne i za generalnog sponzora, to puno vise kosta i u poziciji smo da zacijenomoFCZ Stari Grad je napisao/la:Uvijek mi je drago kada vidim neka nova ulaganja u naš sport, ali nažalost većina ugovora koji se potpisuju, međusobne obaveze i potraživanja regulišu kompenzacijom.
amidzaTan je napisao/la:MI smo i za tu vrstu poslovanja otvoreni (naravno sa BH kompanijama) i to se radi, ali ne i za generalnog sponzora, to puno vise kosta i u poziciji smo da zacijenomoFCZ Stari Grad je napisao/la:Uvijek mi je drago kada vidim neka nova ulaganja u naš sport, ali nažalost većina ugovora koji se potpisuju, međusobne obaveze i potraživanja regulišu kompenzacijom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo da raja sada ne skonta da se ima para pa da bacaju baklje i gluposti pa da placamo masne kazne.collector je napisao/la:svaka cast upravi ,otvaram stranicu kad naslovnica da potpisujemo ugovor sa TA, kako covjek da ne bude sretan, skinut kapu upravi za sve sto su radili i uradili, nije ovo uopste lagano bilo i trebalo je kao i sa Tanom dogovarati, sredjivati itd !!! moramo biti ponosni na to da nam klub raste iz dana u dan i da ovakve stvari ispunjavaju srca svih zaljubljenika u Bordo boje, sad se moramo i mi pokazati i maksimalno ispostovati domace i gostujuce tekme i pruziti podrsku klubu kakvu zasluzuje
slazem se i treba prestati sa tom praksom, ili bolje reci glupiranjem pojedinaca !!! ja idem na sjever svaku tekmu i bodrim klub al mi smetaju te baklje posebno na malim tekmama i mora se to prestati paliti !!! razumijem rodjendan grupe i kluba, derbi, i Vedranovu godisnjicu al za ostalo stvarno nema potrebe !!!kengur je napisao/la:Samo da raja sada ne skonta da se ima para pa da bacaju baklje i gluposti pa da placamo masne kazne.collector je napisao/la:svaka cast upravi ,otvaram stranicu kad naslovnica da potpisujemo ugovor sa TA, kako covjek da ne bude sretan, skinut kapu upravi za sve sto su radili i uradili, nije ovo uopste lagano bilo i trebalo je kao i sa Tanom dogovarati, sredjivati itd !!! moramo biti ponosni na to da nam klub raste iz dana u dan i da ovakve stvari ispunjavaju srca svih zaljubljenika u Bordo boje, sad se moramo i mi pokazati i maksimalno ispostovati domace i gostujuce tekme i pruziti podrsku klubu kakvu zasluzuje
Ja bih radije da svako kolo koje ne platimo kazne da navijaci izaberu igraca tekme i da mu klub isplati neku nagradu umjesto kazne koja je ustedjena.
Ima neki problem sto se tice sponzorstva drzavnih firmi, koliko se sjecam nije zakonom dozvoljeno, jer su u prijasnjim slucajevima oprane velike pare...amypitar je napisao/la:amidzaTan je napisao/la:MI smo i za tu vrstu poslovanja otvoreni (naravno sa BH kompanijama) i to se radi, ali ne i za generalnog sponzora, to puno vise kosta i u poziciji smo da zacijenomoFCZ Stari Grad je napisao/la:Uvijek mi je drago kada vidim neka nova ulaganja u naš sport, ali nažalost većina ugovora koji se potpisuju, međusobne obaveze i potraživanja regulišu kompenzacijom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fakat nije mi jasno da jedan ovakav projekat ne prepoznaju u BiH jace kompanije kao BH Telekom,Elektroprivreda.Uvjek su nas sa strane ljudi više cijenili, nego mi sami sebe.Ja se nadam,kao i naša Uprava ,da ce vrlo brzo pokucati neko na vrata FK.Sarajeva, iz ovih BH-a kompanija.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], JavierBosnia, miguelramos, Venom i 48 gostiju.