FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 nov 2012, 15:57

Bata_Barata je napisao/la:Pale se i palit ce se, svidjalo se to kome ili ne ! ;)

..dok gradom vladaju razni likovi, automafija i dileri..
Ma treba vama svima jednu dobro bukvicu ocitati. Kuci pa ocu i materi pali, od vas svakako nikakve koristi nema. ;)

Samo da razjasnimo jednu stvar. Zeljo kao klub prvenstveno treba da se ogradi od ovakvih "likova" koji su nasli utjerivati pravdu i traziti neka prava na Zeljinim utakmicama. (Lafo borba protiv modernog nogometa i sva druga sranja).Druga stvar, Zeljo nije organ vlasti i kao takav ne moze sprovoditi zakon. AKo zeli nogometni savez da ubuduce kaznjav-a klubove, (koji ocigledno ne mogu stati u kraj sa ovakvim i slicnim osobama) neka izganjaju da se policiji oodobre vise ovalsti, a ako i to ne mogu, onda ne vidim razlog sta imaju oni nekome postaljati neke zakone, ako se i sami ne mogu izboriti sa istim. Dakle, vrtimo se u krug, a klubovima se dugovi gomilaju, na kraju svega liga ce postati u rangu kantonalne jer svu ovu sicu sto zaradimo od karata, zajebanciji ode na dugove prema savezu (kazne).
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 nov 2012, 16:07, ukupno mijenjano 4 puta.

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 09 nov 2012, 16:00

likusa je napisao/la:
Bata_Barata je napisao/la:Pale se i palit ce se, svidjalo se to kome ili ne ! ;)

radi furke a ne ljubavi prema Želji !
Ignorisem tu tvoju/vasu smijesnu izjavu i opet kazem. Pale se i palit ce se ! Pocnite raspravljati o drugim stvarima, previse ste se ufatili baklji, vasa prica ne moze nista promjeniti, hocu reci pricate u prazno ! Dok grupa ne odluci tako ce biti ! PALE SE I PALIT CE SE, opet sam reko ;)

Volim te Zeljo !
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 nov 2012, 16:02

A sto ne bi grupa odlucila da se ne pale makar ove 3 domace do kraja i tako ustedimo 4-5 milja.

dino94
Kontakt:

Post Postao/la dino94 » 09 nov 2012, 16:04

Bata_Barata je napisao/la:
likusa je napisao/la:

radi furke a ne ljubavi prema Želji !
Ignorisem tu tvoju/vasu smijesnu izjavu i opet kazem. Pale se i palit ce se ! Pocnite raspravljati o drugim stvarima, previse ste se ufatili baklji, vasa prica ne moze nista promjeniti, hocu reci pricate u prazno ! Dok grupa ne odluci tako ce biti ! PALE SE I PALIT CE SE, opet sam reko ;)

Volim te Zeljo !
Ma sta rece,jeko grupa za koga rade,sta je cilj,hoce platu,sta zele,nek iznesu zahtjeve,cuj mangupluka seoskog...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 nov 2012, 16:05

Je l' istina da obožavate Bekrića?
F.K.SARAJEVO

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 09 nov 2012, 16:06

To je iz nepoštovanja, ne razumijem zasto biti u prošlom stoljeću.Volim ja baklju, mogu reći i da mi je u krvi, al' to paljenje i ubacivanje u teren, zaostalo brate.Da, i pravilo broj jedan koje se grupa ne drži, pali i bacaj na suparničkog golmana, a ne da se dogodi da kao u Zenici kad je "grupa" nabacila baklju na Antolovića, to je smijesno, vjeruj.Poražavajuće i neznanje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 09 nov 2012, 16:06

:arrow:

U nedelju protiv Veleze ocekujem pobjedu sa 3 gola razlike. :) Hodzica od prve minute da pokaze da je masina :)
Volim te Zeljo !
Zadnja izmjena: Bata_Barata, dana/u 09 nov 2012, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 nov 2012, 16:06

molotovljev je napisao/la:Je l' istina da obožavate Bekrića?
Samo se Bog obozava.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 nov 2012, 16:09

molotovljev je napisao/la:Je l' istina da obožavate Bekrića?
Bog se obozava, a Bekrija se voli i postuje jer je uvijek davao maksimum u plavom dresu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 09 nov 2012, 16:09

To, care! Svaka čast. Ja bih volio da sam takav frajer, da se kurchim a drugi plaćaju, ali nisam. :(
NAPRIJED NARODE!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 nov 2012, 16:12

Tako je.
F.K.SARAJEVO

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 nov 2012, 16:17

Pogresno gledas na toj moj @england. Dapace, to je daleko u proslom stoljecu, ali mi sada trenutno zivimo u istom. ;) Dok su Otokom razne huliganske firme vladade, ovdasnja omladina je u njima vidjela uzore. Nemoc realizacije istih dogadanja sa Otoka se nije mogla dogoditi ovdje radi takozvane TItine policije. Dakle, Englezi su jasnu poruku svima poslali, ali nakon DOSTA TRAGICNO SMRTHIN NOGOMETNIH DOGADAJA. Sustinski gledano, mi to tada nismo prosli, a covjek kroz historiju nikada nije naucio korz pricu, vec na svojim greskama. E tako moj prijatelju, DOK JEDNOM NE ZAPLATIMO ZBOG OVOGA DEBELO, nikada oni nece prestati sanjati da su Engleski huligani...

Ja se sve bojim da ce ovom, sto govori da se nacijaci nece imati cim ku**** kada budget bude 48 KM ovo sve debelo skociti na glavu, pa jednog jutra ne doci na trening, ono iznedana, e tada cemo moci svi zajedno kurcu borbene pjevati... ;)

ZATO TREBA DA SE PRICA O OVOME, (PO HITNOM POSTUPKU) I TREBA OVOME STATI U KRAJ. Nemojte sada traziti delije/heroje medu rajom i isticati (ajde budi ti mangup sa foruma pa dodi rjesavaj to silom, posto oni ocigledno samo jezik batine razumiju), nema tu mangupa sa foruma, jednostavno CIJELI STADION TREBA BOJKOTOVATI TAJ JUZNI SEKTOR B i C. (Kako? zvizducima ili napustanjem stadiona)

Ja sam momci uz Amara, a da li ste vi? ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 nov 2012, 16:27, ukupno mijenjano 2 puta.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 09 nov 2012, 16:19

Jel te sramota pisati to sto pises, a imati Amara na tom avataru i jos da budes bezobrazniji na kraju napises volim te Željo.
Volis ti da ne kazem sta! Covjek sa tvog avatara fino objasni i kaze svoje misljenje o paljenju baklji, a ti pises sta pises. FUJ FUJ FUJ
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 09 nov 2012, 16:23

I opet... Pale se i palit ce se ! A znate kad cete docekati da se ne zapale.. Mozda za 10+ godina, a dug je to period za vase zivce ! Zato opet i opet kazem, manite se prica oko baklji, tapkate u mjestu majke mi ;) Nismo mi Engleska i Spanija...

Avenes sta ima jos ?
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 09 nov 2012, 16:25

Evo gledam i kontam koliko imas godina, pa nemogu bas da dokucim. Da li bi me pocastio tom informacijom.
Hvala.

Edit: pisao sam poslije derbija o takvim kao sto si ti (nova generacija). Nase generacije poslije poraza su plakale i sad poslije derbija sam vukao nogu za nogom i kontao pa kako majku mu ne udje ni jedna, a ono njihovo udje. Dok je ova nova generacija "navijaca" pjevala, smijala se, kontala gdje ce izaci... Ne navijate za Želju iz ljubavi (vecina vas) nego sto vam je to furka. Ne palite sto volite Želju (iako beozbrazno napises na kraju volim te Željo) nego zbog FB i slike na statusu, nabijam vas i vas FB. Vi ste gori dusmani klubu od pitara, vjeruj mi da jeste. To sto ti nemas u toj glavi dovoljno da dokucis do nekih stvari, fakat mi je zao.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 09 nov 2012, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 nov 2012, 16:26

Isto ko da neki od nas govore da su baklje stetne jer nama smetaju. NE! Smetaju klubu za koji svi navijamo!

P.S.
slika
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 09 nov 2012, 16:26

Bata_Barata je napisao/la:I opet... Pale se i palit ce se ! A znate kad cete docekati da se ne zapale.. Mozda za 10+ godina, a dug je to period za vase zivce ! Zato opet i opet kazem, manite se prica oko baklji, tapkate u mjestu majke mi ;) Nismo mi Engleska i Spanija...

Avenes sta ima jos ?
Hajd molim te objasni mi koji je to merak zapalit baklju? Što fino neko onda kući ne zapali baklju? Fino meza, piće i baklja? Ili na poslu? Ili šta ja znam u kafiću kad izađeš vani sa djevojkom, fino zapališ baklju?

Istina je da tapkamo, al baš i tapkamo zato što plaćamo kazne iz prazne kase.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 09 nov 2012, 16:29

Bata_Barata je napisao/la:I opet... Pale se i palit ce se ! A znate kad cete docekati da se ne zapale.. Mozda za 10+ godina, a dug je to period za vase zivce ! Zato opet i opet kazem, manite se prica oko baklji, tapkate u mjestu majke mi ;) Nismo mi Engleska i Spanija...

Avenes sta ima jos ?
Al' ne naseg golmana, kako te to nisu naučili, a misliš da znaš.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 09 nov 2012, 16:35

Nego sta ovo Jovic ganja vetrenjace. Toliko smo bogati da i njihove protivnike placamo kad im uzmu bodove. Daleko je ovaj Jovic od onoga Sir sto mu pokusavaju prisiti.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 nov 2012, 16:40

Avanes je napisao/la:Evo gledam i kontam koliko imas godina, pa nemogu bas da dokucim. Da li bi me pocastio tom informacijom.
Hvala.

Edit: pisao sam poslije derbija o takvim kao sto si ti (nova generacija). Nase generacije poslije poraza su plakale i sad poslije derbija sam vukao nogu za nogom i kontao pa kako majku mu ne udje ni jedna, a ono njihovo udje. Dok je ova nova generacija "navijaca" pjevala, smijala se, kontala gdje ce izaci... Ne navijate za Želju iz ljubavi (vecina vas) nego sto vam je to furka. Ne palite sto volite Želju (iako beozbrazno napises na kraju volim te Željo) nego zbog FB i slike na statusu, nabijam vas i vas FB. Vi ste gori dusmani klubu od pitara, vjeruj mi da jeste. To sto ti nemas u toj glavi dovoljno da dokucis do nekih stvari, fakat mi je zao.
Svaka cast prijatelju. Stariji je ovaj, ali vidis da je trol, petokolonas u nasim redovima. Jeste bakljada lijepa i odlicno izgleda, ali ako nam steti nema tu onda ljubavi prema klubu, vec su to neke furke za malu djecu. Pogledajte u svijetu ko jos intenzivno pali baklje.. vecinom bijedne i sirotinjske zemlje. Vecinom, kazem.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.