Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Ebem ti drugu smjenu

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Meni je prva dobra, kad kući dođem, a druga dok sam u školi.Unofficialpage je napisao/la:Ebem ti drugu smjenu![]()
Inače ovu zadnju godinu sam prva smjena, ko će se naviknit ustajat u 6h, u ove zadnje 2 godine samo sam tako rano ustajo kad je Bajram bio.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne volim drugu, jest da se mogu naspavat ali je ne volim. Pola ATP, Masters, GS tuirnira neću moći pogledatBelminM23 je napisao/la:Meni je prva dobra, kad kući dođem, a druga dok sam u školi.Unofficialpage je napisao/la:Ebem ti drugu smjenu![]()
Inače ovu zadnju godinu sam prva smjena, ko će se naviknit ustajat u 6h, u ove zadnje 2 godine samo sam tako rano ustajo kad je Bajram bio.
Dođem ovako u pola 2 kući i onda imam čitav dan da odmaram a ovako nemam vremena ni za šta. (ili je možda nizašta?š
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
napokon da i ta skola pocne. 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma ja ne znam ni kad mi počinje, nešto pričaju sredinom septembra, a možda nekad i u Oktobru da se krene. 
Valjda još nije sređena škola od poplava.
Valjda još nije sređena škola od poplava.
Nije radi pjesme ili to već kako mi je cura simpa ^_^
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tako blizu, a tako daleko.
Kad smo kod tih covera, pazi kod lijeve sise, a kladim se da nema vise od 16Civa je napisao/la:Nije radi pjesme ili to već kako mi je cura simpa ^_^
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1946
- legenda reala
- Kontakt:
jes vala druga najgora, nemaš vremena ni za šta, treća je zakon

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
da hoće,nek se malo forum rastereti da budem rahat xdsamo_lijevo je napisao/la:napokon da i ta skola pocne.
A.F.C. Bournemouth!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Wiggle Wiggle Wiggle Wiggle

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Blago tebi.Osmi razred ti je najlakši,al vidim da već znaš to.rambo16 je napisao/la:da hoće,nek se malo forum rastereti da budem rahat xdsamo_lijevo je napisao/la:napokon da i ta skola pocne.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta je ovo hoce nam spajat neke predmete, tako da potencijalno mogu izgubit i par ovih sto sam polozio
Ko da gledam, spojit ce sve oci sto su po 1 i 2, osim matematika. i tako ce nam ultimativno **** mater.
Ko da gledam, spojit ce sve oci sto su po 1 i 2, osim matematika. i tako ce nam ultimativno **** mater.
- samo_lijevo
- Kontakt:
vala bas su dojadili.rambo16 je napisao/la:da hoće,nek se malo forum rastereti da budem rahat xdsamo_lijevo je napisao/la:napokon da i ta skola pocne.
Prvo opijanje u Turskoj pa onda tek skola 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Prvo opijanje u Turskoj pa onda tek skola
Brate, ako se na napušiš od turskih anrgila, ništa od tebe, piće se na računa, a nargila ti je, mislim, i manji grijeh
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Ma bit ce i toga, ne brini seThunder93 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Prvo opijanje u Turskoj pa onda tek skola
Brate, ako se na napušiš od turskih anrgila, ništa od tebe, piće se na računa, a nargila ti je, mislim, i manji grijehgl hf
A ne pratim ja te grijehove, jednom se zivi
Hvala
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Evo sad' mi ova tvoja pjeva na skypu kaže da ima 17 :-pHead je napisao/la:Kad smo kod tih covera, pazi kod lijeve sise, a kladim se da nema vise od 16Civa je napisao/la:Nije radi pjesme ili to već kako mi je cura simpa ^_^
[youtube][/youtube]![]()
[youtube][/youtube]
Imaš qme fejs eto dole, pa dodaj ih nek' ti pjevaju :-p
Kad Otelo spominje ove maturalce, fakat u Turskoj nije neki aman provod, dole treba samo Medresu slati.
Ovo ostalo zna se Lloret de Mar
Zadnja izmjena: Civa, dana/u 28 avg 2014, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Tako blizu, a tako daleko.
Meni je najlakši bio 4-ti srednje. Ne znam za tebe! xpKawhi je napisao/la: Blago tebi.Osmi razred ti je najlakši,al vidim da već znaš to.
A.F.C. Bournemouth!
- samo_lijevo
- Kontakt:
rambo16 je napisao/la:Meni je najlakši bio 4-ti srednje. Ne znam za tebe! xpKawhi je napisao/la: Blago tebi.Osmi razred ti je najlakši,al vidim da već znaš to.
mozda je cojk na zanatu.