Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zar ti treba veci argument od statistike i medjusobnih rezultata ta 2 cluba u zadnjih 10 godina,ja statistiku znam i nemam potrebe da je stavljam,ti ako mislis da je znas ok super ali tvoja je stvar sto ces zivjeti u zabludi sto se tice toga,ja se stim mogu nositi a izgleda i ti isto...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Boze dragi djece ''van gall'' ako ja vako ti ces vako,ako ti ovako ja cu tako...dodzi moj ti malo sebi...dodzes ovde pricati nesto a blage veze nemasvan gall je napisao/la:Meni netreba jer je znam a ti je ocito neznas pa zato i pricas gluposti,obavjesti se malo prije nego nesto napises protiv nekoga....eto ako je nadjes postavi je ovdje pa ako budes ti upravu ja cu ti se izvinuti i nikad vise necu pisati na ovoj temi a ako ja budem upravu ti ces se izvinuti i neces dolaziti na temu Bayerna,mozel?Los_Blanos2 je napisao/la:moj klub redovno dere mali real pa de mi daj statistku u zadnjih 10 godin sa tim tvojim velikim klubom i mojim malim realom e moje dijetevan gall je napisao/la:Moj club redovno dere mali real kad se sastanu,pogledaj malo statistiku i najgoreg protivnika reala u evropi pa ces dobiti odg....a do tad mi posudi petaka

- Los_Blanos2
- Kontakt:
@van gall
Ajd da bas vidimo kolika je razlika izmedju velikog BAYERN.M i malog kluba ???
eeee dijete drago
Ajd da bas vidimo kolika je razlika izmedju velikog BAYERN.M i malog kluba ???
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
To mali real je ironicno receno ali odnos od va culba i mjedjusobnim duelima je cista istina,ko ne vjeruje nek pogleda,ja to znam i meni netreba..Los_Blanos2 je napisao/la:@van gall
Ajd da bas vidimo kolika je razlika izmedju velikog i malog kluba???
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
A jest lijepo vidjeti kako vas mezete i navijaci drugih klubova hahhaha, zasluzili ste
Special five ce osvojiti tri titule, al kad na onoj stvarki nikne nokat
Special five ce osvojiti tri titule, al kad na onoj stvarki nikne nokat
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Jel te stid?Los_Blanos2 je napisao/la:moj klub redovno dere mali real pa de mi daj statistku u zadnjih 10 godin sa tim tvojim velikim klubom i mojim malim realom e moje dijete, ali necemo pricati o 80 kao ni 60timvan gall je napisao/la:Moj club redovno dere mali real kad se sastanu,pogledaj malo statistiku i najgoreg protivnika reala u evropi pa ces dobiti odg....a do tad mi posudi petakaposto eto vecina vas neracuna te godine kad nisu pratile nogomet..samo zadnjih 10 g
uostalom pobijedili smo vas na penale u cast vaseg majstora, u tek 4 tekmi Mourinha na klupi RM![]()
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Nema sta,vidi se da svi ovi navijaci Reala ovdje samo lupaju praznu slamu,niko ne osporava vase titule i velicinu cluba,ja samo samo rekao za medjusobni odnos ova 2 cluba,ko misli da sam dijete i pricam gluposti neka se informise pa ce misljenje promjeniti jer nemam namjeru uciti vas nesto sto ste trebali nauciti oog dana kada se poceli navijati za svoj tim...da znate skim se mozete bosti a skim ne...do tad mi posuditi petaka i ja miran 
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
vec je osvojioRomariooo je napisao/la:Special five ce osvojiti tri titule, al kad na onoj stvarki nikne nokat
sto se tice reala vidjecemo .... murinjo je bog fudbala
nek ismijavaju dok mogu
Reko sam ja neki dan da te bi i takvima nije dosta ni kad fasujete 5 0, to se eto i desilo, al ti i dalje po starom blancose, nista cudnoLos_Blanos2 je napisao/la:Mah neeeee mozda kad tebi nikne nokat iz mozga a to ce biti uskoroRomariooo je napisao/la:A jest lijepo vidjeti kako vas mezete i navijaci drugih klubova hahhaha, zasluzili ste
Special five ce osvojiti tri titule, al kad na onoj stvarki nikne nokat![]()
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- sarajlija89
- Kontakt:

zaiskali ste..eto vam ga
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Pa ti si rekao prvi vas mali klub, eto samo sam trazio argument ??? zasto sada lupas po prazoj slami i prepisujes meni i drugima??van gall je napisao/la:Nema sta,vidi se da svi ovi navijaci Reala ovdje samo lupaju praznu slamu,niko ne osporava vase titule i velicinu cluba,ja samo samo rekao za medjusobni odnos ova 2 cluba,ko misli da sam dijete i pricam gluposti neka se informise pa ce misljenje promjeniti jer nemam namjeru uciti vas nesto sto ste trebali nauciti oog dana kada se poceli navijati za svoj tim...da znate skim se mozete bosti a skim ne...do tad mi posuditi petaka i ja miran
Aja sam ti rekao de mi pokazi kolika je te razlika izmedju velikog i malog kluba, brate znas nadji u zadnjih 10 godina bar..pa da vidimo tu razliku brate??posto vas nije bilo 60tih necemo nista reci, samo ti postavi ovu razliku izmedju velikog i malog kluba..
Da znate skim se bosti a skim ne
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Jedem male zalogaje takve kao ti i navijace reala....Los_Blanos2 je napisao/la:Pa ti si rekao prvi vas mali klub, eto samo sam trazio argument ??? zasto sada lupas po prazoj slami i prepisujes meni i drugima??van gall je napisao/la:Nema sta,vidi se da svi ovi navijaci Reala ovdje samo lupaju praznu slamu,niko ne osporava vase titule i velicinu cluba,ja samo samo rekao za medjusobni odnos ova 2 cluba,ko misli da sam dijete i pricam gluposti neka se informise pa ce misljenje promjeniti jer nemam namjeru uciti vas nesto sto ste trebali nauciti oog dana kada se poceli navijati za svoj tim...da znate skim se mozete bosti a skim ne...do tad mi posuditi petaka i ja miran
Aja sam ti rekao de mi pokazi kolika je te razlika izmedju velikog i malog kluba, brate znas nadji u zadnjih 10 godina bar..pa da vidimo tu razliku brate??posto vas nije bilo 60tih necemo nista reci, samo ti postavi ovu razliku izmedju velikog i malog kluba..
Da znate skim se bosti a skim nesmijesan si...majkemi sta ti jedes?
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nisam od tebe trazio..sarajlija89 je napisao/la:
zaiskali ste..eto vam ga
Trazio sam ionako od 2000g, znaci posto njih nije bilo 60tih u europi, necemo racunati ono 80 tih kad su nas pobijedjivali kad je tad taj veliki klub poceo da se pojavljuje na scenu europsku..
Ahmmmm a i ova razlika u 20 tak tekmi neprestavlja veliku razliku izmedju malog i velikog kluba, zar se razlike ne prave po trofejima??
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Los_Blanos2 je napisao/la:Nisam od tebe trazio..sarajlija89 je napisao/la:
zaiskali ste..eto vam ga
Trazio sam ionako od 2000g, znaci posto njih nije bilo 60tih u europi, necemo racunati ono 80 tih kad su nas pobijedjivali kad je tad taj veliki klub poceo da se pojavljuje na scenu europsku..
Ahmmmm a i ova razlika u 20 tak tekmi neprestavlja veliku razliku izmedju malog i velikog kluba, zar se razlike ne prave po trofejima??ma neee.. samo kako kome odgovara.
Citav svijet mozete osvojiti ali kad dodjete i izgubiti od nas to je za mene najveci trofej,medjusobno smo bolji club i nema se tu sta reci,od titula club ne zivi....nastaviti tako kao sad jos jedno 5-10 godina,pa cemo vidjeti hocetel biti tako VELIK club jer ste nekad prije 100god imali titule
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma to ja da vama pomognem...

Eto..sad mozete diskutovati o svakom mecu pojedinacno

Eto..sad mozete diskutovati o svakom mecu pojedinacno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Zar mi nismo mali klub ?? nemamo mi historije nit istavan gall je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la:Nisam od tebe trazio..sarajlija89 je napisao/la:
zaiskali ste..eto vam ga
Ahmmmm a i ova razlika u 20 tak tekmi neprestavlja veliku razliku izmedju malog i velikog kluba, zar se razlike ne prave po trofejima??ma neee.. samo kako kome odgovara.
Citav svijet mozete osvojiti ali kad dodjete i izgubiti od nas to je za mene najveci trofej,medjusobno smo bolji club i nema se tu sta reci,od titula club ne zivi....nastaviti tako kao sad jos jedno 5-10 godina,pa cemo vidjeti hocetel biti tako VELIK club jer ste nekad prije 100god imali titule
Svi su bolji od nas a posebno Bayern
Pokazat ce se sve abd u ovoj sezoni...nije jos kraj ima i liga prvaka
s koje stranice stavljate te head to head omjere?
- Los_Blanos2
- Kontakt:
van gall je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la:Nisam od tebe trazio..sarajlija89 je napisao/la:
zaiskali ste..eto vam ga
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Poptuno odsutno djelovali igraci jucer. Barcelona jeste bolja ekipa, ali ono nije bio najbolji Real tako da mislim da je rezultat nerealan ne zato sto Barcelona to jucer nije zasluzila vec zato sto Real Madrid nije pokazao svoje pravo izdanje a ono sigurno nije.
PS: Zao mi je Casillasa i Ramosa od svih igraca Reala.
PS2:Odlicno se osjecam
PS: Zao mi je Casillasa i Ramosa od svih igraca Reala.
PS2:Odlicno se osjecam
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma jedino dobro je (ako se može nazvati dobro) je to da ne možemo odigrat onako više loše.. Jer kako smo sinoć odigrali bilo je dno - dna.. A s druge strane Barce je odigrala jednu od najsavršenijih utakmica otkad pratim nogomet, a odavno ga i pratim.. I kad se to dvoje sastavi dobiješ razliku do 5 golova.. Nevažno, poraženi smo, poniženi kako god al još je dosta utakmica u igri, a znamo ko je i šta je Mourinho, dobila ga je i Barcelona u grupama kad je Inter vodio pa smo vidjeli ko je poslije išao do kraja.. Istina je da ne možemo igrat kao Barcelona niti itko to može, al moramo otkriti opet naš stil i držat se njega. Jer izać na Nou Camp s 4 ofenzivna igrača samo da bi zadovoljio publiku koja traži atraktivan nogomet nema smisla.. Svi u šesnaest ! 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.