FK Proleter Slavinovicisolar je napisao/la:Ma ovo je bila najbolja poslijeratna Slobodina generacija juniora...zaista je zalosno da je sam Mesanovic ostao u Slobodi...Bekic je u Zrinjski otisao, Omerovic u Hoffenheim, Suceska i ALjukic evo u NJemacku isto idu, Jaganjac u Indjiju :S..Ne znam sta je sa Salihovica koji je imao potpisan ugovor sa Slobodom??
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je to bolan?NYKnicks Fan je napisao/la:FK Proleter Slavinovicisolar je napisao/la:Ma ovo je bila najbolja poslijeratna Slobodina generacija juniora...zaista je zalosno da je sam Mesanovic ostao u Slobodi...Bekic je u Zrinjski otisao, Omerovic u Hoffenheim, Suceska i ALjukic evo u NJemacku isto idu, Jaganjac u Indjiju :S..Ne znam sta je sa Salihovica koji je imao potpisan ugovor sa Slobodom??
Novi stari klub. 
Mozda se dijete zasitilo fudbala 
Mujkic i Nikolic u sastavu protiv Kozare,jos uvijek ne zna se sta ce biti sa Slomicem,Zrnanovicem,Jahicem,Bekicem,dok se vise ne spominje Gavaric nigdje .
Haris Ribic ozlijedio koljeno,i nece ga biti u mecu sa Kozarom.
Sastav : Mujkic, Milutinovic, Joguncic, Zoletic, Efendic, Malkic, Nikolic, Cukle, Halilovic, Murselovic, Mesanovic .
Sastav : Mujkic, Milutinovic, Joguncic, Zoletic, Efendic, Malkic, Nikolic, Cukle, Halilovic, Murselovic, Mesanovic .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Mujkic i Nikolic u sastavu protiv Kozare,jos uvijek ne zna se sta ce biti sa Slomicem,Zrnanovicem,Jahicem,Bekicem,dok se vise ne spominje Gavaric nigdje .
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- slani grad
- Kontakt:
gledam sta se sve desava oko kluba...sutra neka nam je Allah milostivi samilosni na pomoci...ta kozara je sto englezi kazu jo-jo ekipa koja ce najvjerovatnije plesati ljeto ili dva ali sutra rastereceni mogu ovom nase sastavu cirkus napravit...ipak...optimista sam i nadam se najboljemharry_90 je napisao/la:Mujkic i Nikolic u sastavu protiv Kozare,jos uvijek ne zna se sta ce biti sa Slomicem,Zrnanovicem,Jahicem,Bekicem,dok se vise ne spominje Gavaric nigdje .
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Fakat ne kontam sta se desava s vama ?? Pa vi ste resursno maltene najaca regija u drzavi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
kimbo je napisao/la:Fakat ne kontam sta se desava s vama ?? Pa vi ste resursno maltene najaca regija u drzavi.
U Tuzli prvo ide sve drugo pa onda sport,odnosno sport nikako.
Nikog ne zanima Sloboda,za to smo tu gdje jesmo.
Dok je bio Selim Bešlagić gradonačelnik sport u Tuzli je cvjetao,a sada nas Jasmin Imamović pokopa.
Koliko mrzi Slobodu dokaz je da je rekao da Slobodi čak ni nadgrobni spomenik neće kupiti
Zlo se zlom vraća, a dobro dobrom..Koliko mrzi Slobodu dokaz je da je rekao da Slobodi čak ni nadgrobni spomenik neće kupiti
- slani grad
- Kontakt:
i mi se nadamo da ce neko iz tebe iscerat zlo a ucerat ti dobro....inace...svaka ti je ka njegoseva sto bi crnogorci rekliAlemC85 je napisao/la:Zlo se zlom vraća, a dobro dobrom..Koliko mrzi Slobodu dokaz je da je rekao da Slobodi čak ni nadgrobni spomenik neće kupiti
Đe ćeš bolan tako čovjeku,cc ..slani grad je napisao/la:i mi se nadamo da ce neko iz tebe iscerat zlo a ucerat ti dobro....inace...svaka ti je ka njegoseva sto bi crnogorci rekliAlemC85 je napisao/la:Zlo se zlom vraća, a dobro dobrom..Koliko mrzi Slobodu dokaz je da je rekao da Slobodi čak ni nadgrobni spomenik neće kupiti
Govorim o debilu Imamoviću, a ne o Slobodi, taj klub cijenim, kao svaki u našoj BiH, nigdje veze...pa on je zlo, a Sloboda dobro i nada u bolje sutraslani grad je napisao/la:i mi se nadamo da ce neko iz tebe iscerat zlo a ucerat ti dobro....inace...svaka ti je ka njegoseva sto bi crnogorci rekliAlemC85 je napisao/la:Zlo se zlom vraća, a dobro dobrom..Koliko mrzi Slobodu dokaz je da je rekao da Slobodi čak ni nadgrobni spomenik neće kupiti
Evo ga, organizuje se sada neki najveci ples u vodi, hoce Džasmin da za njegova mandata jos jednom udje u Guinness-ovu knjigu rekorda.
Haman za kraj mandata, ce on licno da udje u guinness-ovu knjigu, a to je kao gradonacelnik pod cijom je upravom propalo najvise sportskih kolektiva.
Naprijed Jasmin !!! Fontanama protiv sporta !!!
Haman za kraj mandata, ce on licno da udje u guinness-ovu knjigu, a to je kao gradonacelnik pod cijom je upravom propalo najvise sportskih kolektiva.
Naprijed Jasmin !!! Fontanama protiv sporta !!!
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
@slani grad, nisam uvrijedio slobodu, i ne pada mi na pamet da je vriijeđam, ipak je to klub s velikom tradicijom, nego sam napao imamovića, zbog bahatog ponašanja prema sportskim kolektivima, budi mi pozdravljen i nisam ništa loše mislio 
Teren katastrofalan na tusnju ( za ove ljetne uslove )
Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- slani grad
- Kontakt:
e j.e.b.i gaAlemC85 je napisao/la:@slani grad, nisam uvrijedio slobodu, i ne pada mi na pamet da je vriijeđam, ipak je to klub s velikom tradicijom, nego sam napao imamovića, zbog bahatog ponašanja prema sportskim kolektivima, budi mi pozdravljen i nisam ništa loše mislio
Nema frke,za našu igru tj. napucavanje lopte,prekide itd to je idealan terenTZ_BoY je napisao/la:Teren katastrofalan na tusnju ( za ove ljetne uslove )
- slani grad
- Kontakt:
to je karta na koju ce Crnkic da igraTZ_BoY je napisao/la:Teren katastrofalan na tusnju ( za ove ljetne uslove )
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
To je jedan od klubova gdje mi djeca Slobode igramosolar je napisao/la:Sta je to bolan?NYKnicks Fan je napisao/la:FK Proleter Slavinovicisolar je napisao/la:Ma ovo je bila najbolja poslijeratna Slobodina generacija juniora...zaista je zalosno da je sam Mesanovic ostao u Slobodi...Bekic je u Zrinjski otisao, Omerovic u Hoffenheim, Suceska i ALjukic evo u NJemacku isto idu, Jaganjac u Indjiju :S..Ne znam sta je sa Salihovica koji je imao potpisan ugovor sa Slobodom??