Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Znači da su se naši napadači propisno ispromašivali, a ja ne pamtim baš 12 gol šansi na SP 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Docekao sam te na volejVirtu4l je napisao/la:Znači da su se naši napadači propisno ispromašivali, a ja ne pamtim baš 12 gol šansi na SP

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Hmm... ti pamtiš? Zanimljivo 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo ti jedna gol sansa, klikni na 1:43. Na 2:06 je mogao postici i gol da nije Dzeko bio sebican. 2:56 asistencija Pjanica za DzekuVirtu4l je napisao/la:Hmm... ti pamtiš? Zanimljivo

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 06 sep 2014, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Gore piše da je kreirao najviše šansi na SP, a ti mi postavljaš klip sa prijateljske utakmice 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
To iznad je klip dje mozes da uvidis da itekako kreira super sanse, ali da nije odgovoran za ostale igrace i njihov ucinak. Nadam se da si barem sada shvatio zasto igrac nije nuzno sam odgovoran za uspjeh u reprezentaciji.Virtu4l je napisao/la:Gore piše da je kreirao najviše šansi na SP, a ti mi postavljaš klip sa prijateljske utakmice
A za SP ucinak mozes preupitati momka da ti posalje sour.ce, ma da uopste nije bitno da li je 12 kreiranih sansi ili ne, on ima sigurno najvise kreiranih sansi od svih nasih igraca, a to je najrelevantnije u diskusiji. Uz kreirane sanse je pretrcao uz Besica najvise, pokrivao uz to najveci dio terena uz Besica i imao dobar prosjek dobijenih duela, uglavnom svaki segment igre je na nivou i bolji od ostalih igraca.
Volej, jel'? 
Prije da je autogol, al' iz voleja

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Naravno da je volej, pricas o asistencijama i golovima, a covjek nije odgovoran hoce li Dzeko zabiti ili ne. On se ocijenjuje preko kreiranih sansi i tu prednjaci ispred svih ostalih, uz najvise pretrcanih kilometara i pokrivenog prostora na SP-u i uz veoma uspjesnu pas i duel igru, daleko uspjesniju nego Misimovicevu, dakle VOLEJVirtu4l je napisao/la:Volej, jel'?

Ovo gore je kreirana šansa, a na SP se ne sjećam da je bilo 12 ovakvih situacija u režiji Miralema Pjanića, ne sjećam se da ih je ukupno bilo 12 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bingo. Svaki klik je $$$. Drugima se ne pusta da se.ru ovako po forumu od ovih kvazi moderatora. Ljudi dobijali banove za zajebancije "Mislim na Sea", i "ne zasluzujemo te Spahicu" i svakakve gluposti.Honorar je napisao/la:Decko radi za ss.ba, posao mu je da zagovnava svaku temu da bi se raja palila i pucala klikove i komentare.
Ja nikada nisam prekšio pravila foruma. Ne vrijeđam nikoga, obično se držim teme (nekad se opustimo, ali veoma rijetko), skoro nikad ne ulazim u nacionalizam i slične rasprave, recept za dugotrajan boravak na forumu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Na FIFA.com ocijenjen je sa 8.27, Misimovic sa 6.25 na primjer.Virtu4l je napisao/la:Ovo gore je kreirana šansa, a na SP se ne sjećam da je bilo 12 ovakvih situacija u režiji Miralema Pjanića, ne sjećam se da ih je ukupno bilo 12
Evo sta pise chiesaditotti:
All told, Pjanic played each and every minute for his country in the World Cup, completed 89% of his passes, created 12 scoring chances, set up one goal and scored another. As far as Bosnia's offense was concerned, Miralem Pjanic was both the keymaster and gatekeeper, the alpha and the omega, the peanut butter and the jelly.
Dakle i oni govore o 12 scoring chances

http://www.chiesa.ditotti.com/2014/6/25 ... -world-cup" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unknown Genius
- Kontakt:
Zamislite, u nekom idealnom svijetu u kojem inteligencija igra važnu ulogu, da postoji granica minimalnog IQ-a prilikom registracije na forum. Ne mora biti visoka, negdje oko 80.
Neki ne bi morali ni smišljati recepte za dugotrajan boravak na forumu, jer ne bi uspjeli ni račun kreirati.
No, nažalost, morat ću vas razočarati, idealan svijet ne postoji.
Ali i u ovom ovakvom svijetu, kakav god da je, postoji idealan igrač, a on nosi svetu desetku u svetom dresu i odaziva se na ime Miralem.
Neki ne bi morali ni smišljati recepte za dugotrajan boravak na forumu, jer ne bi uspjeli ni račun kreirati.
No, nažalost, morat ću vas razočarati, idealan svijet ne postoji.
Ali i u ovom ovakvom svijetu, kakav god da je, postoji idealan igrač, a on nosi svetu desetku u svetom dresu i odaziva se na ime Miralem.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Vrijedjas brate svakog onog kome je IQ veci od broja cipela i ko je ikad igrao fudbal na iole ozbiljnijem nivou. Cuj ti samo argumenata "Ja ne pamtim Pjanicevih 12 kreiranja sansi na SP-u." I sta, ako ti ne pamtis znaci da to nije istina?
Ne govore, oni su samo uzeli podatak od strašnog portala WhoScored, kao što su uzeli taj procenat uspješnih dodavanja. Međutim, i tebi i meni je jasno da ta brojka o 12 kreiranih šansi nije tačna, ne znam zašto toneš dublje.DonCorleone je napisao/la:Evo sta pise chiesaditotti:
All told, Pjanic played each and every minute for his country in the World Cup, completed 89% of his passes, created 12 scoring chances, set up one goal and scored another. As far as Bosnia's offense was concerned, Miralem Pjanic was both the keymaster and gatekeeper, the alpha and the omega, the peanut butter and the jelly.
Dakle i oni govore o 12 scoring chances![]()
.
http://www.chiesa.ditotti.com/2014/6/25 ... -world-cup" onclick="window.open(this.href);return false;
Vi pamtite naših 12 šansi? Honorar? Pa dajte da vidimo, diskutujte, nađite te šanse...
Svi znamo šta je gol šansa, Corleone je gore postavio onu protiv Obale Slonovače.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nije miralem kriv što je ostatak napada uspio da upropasti svaku dobru loptu koju im je uspio poslati..
Naravno, to redovno gledamo u Romi, i to stoji.
Obzirom da smo zabili 4 gola, plus 12 Pjanićevih kreiranih šansi, i još nekoliko onih kojih se sjećam iz glave, pa ispade da smo se propisno napromašivali na SP.
Obzirom da smo zabili 4 gola, plus 12 Pjanićevih kreiranih šansi, i još nekoliko onih kojih se sjećam iz glave, pa ispade da smo se propisno napromašivali na SP.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nismo se mi napromašivali već Edin Džeko, no nije tema o tome.
Da, Edin je promašio par zicera, ali to nije tema. Evo, ti pomno pratiš sve što se dešava, sjećaš li tih 12 šansi...?Neutral je napisao/la:Nismo se mi napromašivali već Edin Džeko, no nije tema o tome.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
http://www.bbc.com/sport/0/football/28043070" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:Naravno, to redovno gledamo u Romi, i to stoji.
Player Team Goals Chances created Assists
Miralem Pjanic Bosnia-Hercegovina 1 12 1
Interesantno da je u svakom segmentu bio jaci od Misimovica ns SP-u, to nisam znao, recovered ball: Pjanic 9 - Misimovic 2, fastest speed: 28.2 - 25.8, Shots: 7 - 2 itd.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 06 sep 2014, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.