Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Jel to ti kanto ispravljas nekog il' se meni cini 
- Gabon
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:Jel to ti kanto ispravljas nekog il' se meni cini
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- invincible1921
- Kontakt:
Maestralan potez nakon kojeg Dzeko pogađa.
Jos samo da je i Vedad zabio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- invincible1921
- Kontakt:
Kakv samo go u Litvi ...daj ba uozbilji se nije uspio primit loptu kako trebajasmin10 je napisao/la:Maestralan potez nakon kojeg Dzeko pogađa.
=\_1921_/=
Osjeti se nedostatak utakmica, ali priznaj da je maestralno izbacio lažnjakom protivnika kada mu je udarac bio izblokiran.
Za nadati se da ce proigrati u Herthi, jer nam je potreban pravi Vedad.
- invincible1921
- Kontakt:
Izbacim i ja na terminu brate...ovo je Anodrajasmin10 je napisao/la:Osjeti se nedostatak utakmica, ali priznaj da je maestralno izbacio lažnjakom protivnika kada mu je udarac bio izblokiran.
=\_1921_/=
Kud ne dobi i drugi zuti da ga ne moramo ubacivat 
Salu na stranu ovo je sve on kriv, idiotluk od suspenzije i lakta. Svabama to ne prolazi, kasnije u formu nije usao i ćao. Sad nek uđe u formu u Bundeski, ovakav nam ne moze pomoći u borbi za baraz
Salu na stranu ovo je sve on kriv, idiotluk od suspenzije i lakta. Svabama to ne prolazi, kasnije u formu nije usao i ćao. Sad nek uđe u formu u Bundeski, ovakav nam ne moze pomoći u borbi za baraz
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
A jest to kralju, ali opet treba nama Vedo. Djuric druga liga, a Hodžić nedokazan.
Daj Bože da Vedo napokon proigra kako zna, jer je često bio čovjek odluke.
- invincible1921
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:A jest to kralju, ali opet treba nama Vedo. Djuric druga liga, a Hodžić nedokazan.
Sto nam treba? Ono sto je on dao golove za repku dao bi i ja pjan u tri ujutro, a kamo Hodzic koji je mozda i najveci talenat u drzavi posliej Dzeke....(mislim na ne dijasporske igrace).
I mi zbog Ibiesvica koji meda ne moze, ne damo šansu mladicu koji ce igrati Ligu Prvaka koji je vec ostvario transfer u veci klub nego sto su svi vedini zajedno ...(nije igro u liverpulu, ali smim tim sto su ga trazili, a kamol dvoveli je uspjeh)
Ko god kaze da je vedo bolji od Are terenuto taj nije gledo Hodzica
=\_1921_/=
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hodzic bi veceras dva komada uvalio..
Iskreno buraz, ovakav Vedo nama ne treba jer je bara-bara sa Đurićem. Ne reci da mali Ara sad nije bolji.jasmin10 je napisao/la:A jest to kralju, ali opet treba nama Vedo. Djuric druga liga, a Hodžić nedokazan.
Vedo iz 2014 i 2015 nebo i zemlja.
Ako ga Dzeko ne zabije u ove dvije tekme mi se mozemo slikat'
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
E pretjeruješ i ti sada. Nema potrebe da osporavas Vedine super važne golove.
Vedo ako se vrati u formu i podje zabijati golove, on će biti naš drugi napadač.
Ali neće Vedo biti problem u naredne dvije utakmice, nego vezni red.
Vedo ako se vrati u formu i podje zabijati golove, on će biti naš drugi napadač.
Ali neće Vedo biti problem u naredne dvije utakmice, nego vezni red.
Za Ibiševića je najbolje da kopačke okači o klin, hvala mu za sve što je uradio za repku al' on više nije za A tim.
Kad sam vidio da simulira protiv Andore nisam mogao da vjerujem.Pa mene bi bilo stid izaći na ulicu.
Kad sam vidio da simulira protiv Andore nisam mogao da vjerujem.Pa mene bi bilo stid izaći na ulicu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Svaka čast Vedadu za sve zasluge, al' dok ne počne igrati u klubu i još važnije, da počne postizati golove i vrati formu, on nema šta tražiti u reprezentaciji. Hodžić po svemu viđenom treba biti prva rezerva Džeki ili drugi napadač uz Džeku.
Hodžić je morao početi. Ne kontam ovo guranje Vede, jedna ga utakmica ne može vratiti u formu i to je to. Dok ne proigra za klub, neka ga na klupi. Bezveze je da on uzima minute nekome od koga bi mogli imati mnogo više koristi u budućnosti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Tacno je da Vedad nije pokazao puno, vidi se prevelika zelja da se pokaze i da gol,ali je ponovo bio rastrcan, trudio se, imao nebeski skok i sjajan sut pod raslje na pocetku meca koje je golman Andore panterski skinuo, gadjao stativu kasnije majstorski, iz okreta, nije to bas da se covjeku sada rugate i saljete ga u penziju kao nesposobnog levata. On sigurno jos sve nije rekao i nadam se da ce u Herthi za heftu-dvije dati prvi gol!
@jasmin Niko ne osporava Vedine vazne golove, al sta cemo od njih kad je covjek katastrofa zadnjih X mjeseci.
Poluprofesionalan napadac postade.
Zbog takvog razmisljanja i jesmo do sad 5.-i bili. Jos glavama u proslim kvalifikacijama, po tebi je trebo Pape ostat jer nas je na SP odveo.
Poluprofesionalan napadac postade.
Zbog takvog razmisljanja i jesmo do sad 5.-i bili. Jos glavama u proslim kvalifikacijama, po tebi je trebo Pape ostat jer nas je na SP odveo.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Hodzic nedokazan
Pa kako ce se dokazati ako mu ne das sansu? inace ovaj Ibisevc je teska krampa mislim da dovoljno o njegovoj kvaliteti govori cinjenica da simulira protiv Andore
Vjerovatno jer je znao da bi mu dali da suta penal jer je samo na taj nacin mogao zabiti ovoj fudbalskoj velesili :kafa
Ovaj selektor rano je jos da govori ali on je neka naprednija verzija Susica jer i dalje isti mentoli dobijaju sansu, mislim koji ku?ac Milan Djuric uopste radi na spisku reprezentacije a kamoli da igra? Igrac sa klupe u Seriji B
pa ubacivati takvog igraca je ponizenje, i onda mi dodje i neko prica da smo neka sila a godinama nam igraci iz prosjecnih ekipa drugih liga a evo sad vidimo i sa klupe igraju za repku.
Ovaj selektor rano je jos da govori ali on je neka naprednija verzija Susica jer i dalje isti mentoli dobijaju sansu, mislim koji ku?ac Milan Djuric uopste radi na spisku reprezentacije a kamoli da igra? Igrac sa klupe u Seriji B
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 06 sep 2015, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hansbosna, jasmin10 i 18 gostiju.