FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2022, 16:47

Ima li ko damu iz uprave da otjera Mladena,jesu oni coravi jbt dan
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 mar 2022, 16:56

Krajnje je vrijeme da neko iz uprave napravi radikalne promjene. Ako im nije jasno sta se desava, nek samo pogledaju danasnje tribine i broj ljudi na utakmici. Izgleda dozvolit ce sebi da od najperspektivnije i uprave sa nejvecim ambicijama, dodju do najomrazenije uprave i 2. uprave koja nas je odvela u 2. ligu. Izmislite pare i dajte otkaz Mladenu i odstetu koja ga sljeduje. Danas je bilo 300 ljudi, sljedecu nece bit ni 50 ako zizovic ostane trener
Volim tebe, više od sebe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 mar 2022, 17:03

Gifron je napisao/la:
16 mar 2022, 16:02
Ja zaista ne mogu da skontam sta se njima u glavi mota, od trenera, pa do igraca. Mi ofanzivno uopste nismo bili lose jeseni dio prvenstva. Stvarale su se prilike, imalo je na momente nekog smisla, ovo sad ko da si 11 stranaca na ulici pokupio. Sve totalno nepovezano. I odbrana sto nam je bila glavni adut prvi dio sezone je sad za qrca. Svaki prekid prilika za protivnika.

Jedino sto se namece kao problem je da je Zizovic izgubio autoritet i da nema nacin da motivise ekipu i makar nesto popravi u igri. A ostavku ocigledno ne planira da podnese.
Sve si rek'o.

Ekipa koja je na okupu vec duze vrijeme, na zimu se kao i pojacala malo ofanzivno, momci koji se duzi period poznaju o treniraju zajedno bi, nekom logikom, trebali samo izgledati uigraniji i bolji vremenom. A oni sve gori i gori.

Da mogu igrati bolje, dokazali su. Dok trener nije poceo svaku utakmicu ubacivati druge igrace gdje vise ne znas ko ti je prva postava a ko izmjena, izmisljati im neprirodne pozicije (najboljeg etrijelca gurati na zadnjeg veznog i sto dalje od gola, Sasa sad poceo desno krilo mu igrati, Fedor krilo itd...), forsirati pojedince bez ikakvog razloga (Fedor je svaki bonus ispunio), povlaciti sve svaki put kad povedu (Posusje, Sloga, Borac, Zeljo...). To samo do trenera moze biti. Otkaz i samo otkaz.

Kresanje budzeta razumijem, razumijem da na osnovu stednje ti Evropa nije prioritet gdje ti treba i vise para, skauting igraca, bolje plate, bonusi za dobar rezultat i drugi vid motivacije igraca, ali za sve osto gore navedeno je izriciti krivac trener.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 16 mar 2022, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2022, 17:04

Neki dan Secer u intervjuu rekao da je ova uprava namakla milion km svojih para plus od grada 700 hiljada km.. imaju pare rijesi se neznalice .. ili kupuju 10 najboljih igraca za sljedece sezonu kao sto je Secer davno najavio ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 16 mar 2022, 17:20

Stoji sve za trenera ali ljudi i nasi igraci su karine. Pa danas je bilo milion gresaka gdje ne znaju primit loptu i dodati. Centarsut da ne spominjem. Totalna katastrofa. Da je igra kao s pocetka prvenstva, ovo Sarajevo se moglo dobiti, nisu ni oni nista pokazali posebno.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 mar 2022, 17:32

desperados je napisao/la:
16 mar 2022, 17:20
Stoji sve za trenera ali ljudi i nasi igraci su karine. Pa danas je bilo milion gresaka gdje ne znaju primit loptu i dodati. Centarsut da ne spominjem. Totalna katastrofa. Da je igra kao s pocetka prvenstva, ovo Sarajevo se moglo dobiti, nisu ni oni nista pokazali posebno.
Care kontas li ti da su se ovi igraci zasitili Zizovica, da ga vise ne zele u svlacioinici. Ne moze jedan Said zaboravit igrat lopte. Ovdje je potreban novi trener i nova energija. Jesam li ja kriv sto Hadzic u 4 utakmice nije u stanju napravit sansu, a istog tog Hadzica je trazio zizovic. On je doveo svlacionicu u to stanje da niko nema ni 1% motiva za fudbal.
Volim tebe, više od sebe

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 16 mar 2022, 18:12

antisisoja1919 je napisao/la:
16 mar 2022, 17:32
16 mar 2022, 17:20
Care kontas li ti da su se ovi igraci zasitili Zizovica, da ga vise ne zele u svlacioinici. Ne moze jedan Said zaboravit igrat lopte. Ovdje je potreban novi trener i nova energija. Jesam li ja kriv sto Hadzic u 4 utakmice nije u stanju napravit sansu, a istog tog Hadzica je trazio zizovic. On je doveo svlacionicu u to stanje da niko nema ni 1% motiva za fudbal.
I pokazuju da ga ne zele time sto ne znaju doci do gola, hajde molim te.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 mar 2022, 18:16

Eto bojkotuju Zizovica zato ne znaju izvesti aut, primiti loptu i sl. osnove
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 16 mar 2022, 18:28

Mi smo bili not gut prvo Halbzeit, then i second poluvrijeme too.
Rezultat ist real.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2022, 18:38

Nije uopste lose. Dobro je i lijepa igra za oci. Malo nam je falilo. Nije mi jasno kako samo onolike prilike da propuste.
Sada se okrenuti prvenstvu i lagano do izlaska u EU.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 16 mar 2022, 19:13

"Iskreno nam je žao što nismo uspjeli da stignemo i prestignemo prednost Sarajeva. Možda nije bilo nekih velikih prilika danas, previše smo propustili u prvoj utakmici, previše prilika, da bi danas možda u nekim situacijama došli do jednog gola prednosti. Vjerovatno bi to unijelo neku energiju u naš tim, ali nikako nismo uspjeli da probijemo barijeru Sarajeva koje je očigledno došlo da se brani, da sačuva stečenu prednost", rekao je Žižović i dodao.

"Nismo uspjeli, momci su dali svoj maksimum, nemam im zaista šta zamjeriti. Mi smo došli do četvrtfinala, nismo uspjeli da prođemo dalje, okrećemo se prvenstvu i nadamo se da ćemo biti bolji".

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2022, 19:35

16 mar 2022, 19:13
"Iskreno nam je žao što nismo uspjeli da stignemo i prestignemo prednost Sarajeva. Možda nije bilo nekih velikih prilika danas, previše smo propustili u prvoj utakmici, previše prilika, da bi danas možda u nekim situacijama došli do jednog gola prednosti. Vjerovatno bi to unijelo neku energiju u naš tim, ali nikako nismo uspjeli da probijemo barijeru Sarajeva koje je očigledno došlo da se brani, da sačuva stečenu prednost", rekao je Žižović i dodao.

"Nismo uspjeli, momci su dali svoj maksimum, nemam im zaista šta zamjeriti. Mi smo došli do četvrtfinala, nismo uspjeli da prođemo dalje, okrećemo se prvenstvu i nadamo se da ćemo biti bolji".
Tako je Ziza zeravice i vatro nasa. Samo napadacki kako si navikao.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 16 mar 2022, 21:43

Kaže skup otkaz Žižoviću... Pa skuplji je ponovni ulazak u PL, i to mnogo mnogo skuplji. Ubleha nas vodi u Federalnu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 16 mar 2022, 22:31

Salu na stranu previse je kola do kraja, a mi vec 14 ili 15 kola igramo ko k....dva vezana kiksa guraju nas direktno u borbu za opstanak...
Pod hitno nam trebaju tri boda.
Posjeta je ocajna, a protivnik atraktivan.
Mladen nece sam odstupiti, kako stvari stoje nayebali smo...

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 17 mar 2022, 16:39

FKBilder je napisao/la:
16 mar 2022, 22:31
Salu na stranu previse je kola do kraja, a mi vec 14 ili 15 kola igramo ko k....dva vezana kiksa guraju nas direktno u borbu za opstanak...
Da postoji iole organizovana navijačka grupa okupljena oko kluba, Mladen bi itekako odstupio. Lagano ga presretnu i kažu mu da ukoliko ne ode, slijedi mu hranjenje na slamčicu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 17 mar 2022, 16:55

MoodyHank je napisao/la:
17 mar 2022, 16:39
Da postoji iole organizovana navijačka grupa okupljena oko kluba, Mladen bi itekako odstupio. Lagano ga presretnu i kažu mu da ukoliko ne ode, slijedi mu hranjenje na slamčicu.
Potpisujem. :)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 17 mar 2022, 17:54

MoodyHank je napisao/la:
FKBilder je napisao/la:
Upravo.
Volim tebe, više od sebe

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 mar 2022, 19:26

simonknows je napisao/la:
17 mar 2022, 16:55
MoodyHank je napisao/la:
Potpisujem. :)
Ovo nije ni vrijedjanje ni omalovazavanje, svaka cast momcicica koji kako tako odrzavaju grupu, sl realno postava je takva da bi tesko se organizovali uzinu nekom na velikm odmoru da uzmu kamoli nesto iole ozbiljnije.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 17 mar 2022, 19:47

Otkaz Zizovicu, ali i manekenima destimulacija... Ako cemo posteno.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 17 mar 2022, 19:48

MoodyHank je napisao/la:
FKBilder je napisao/la:
Postavio si pitanje (hipoteticki)i sam i odgovorio na njega.
Prosla su ta vremena druze. Prvo treba klub da ima karakter i svoju rijec.
Kakve su to klazule u ugovorima u BiH PL....U Slobodu ko god dodje oguli je jbt....Ja bi Mladenu dao otkaz i te pare namirio od igraca....
Imas 6 ili 7 dobrih igraca za BiH uslove i mi ne mozemo na gol opucati ....
Pa nas 11 sa foruma bi uzeli barem par suteva...
Vidi ja sam studirao elektriku u Veroni bilo nas je 20-tak iz BiH sve momci do 18-20 godina....
Bilo je to nekada 2003 ili 2004.Ljudi nam organizovali druzenja, isli na utakmice gledali smo recimo Verona-Pescara,
Organizuju nam utakmicu sa Mantovom, onako sege radi druze bilo 6-3....Ok jest bila zeza ali kontas li poentu...Profesionalci nemaju suta yebem ti fudbal ba....
Nadam se samo da cemo opstati.....Pa na ljeto da se organizujemo.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.