O periodu prije rata ne mogu pricati, poslije rata je bilo par dobrih momenata kada smo mislili da imamo nesto ali nije to bilo to. Stadion nikad puniji protiv Jedinstva, tad smo imali Ciru ali opet ispostavi se da nismo imali kluba, isto to se odnosi i na Mejdan. Mejdan pun, u srijedu nema ulaznica, par godina nakon toga nema vise ni kluba. Sve kratke epizode, gdje bude malo sarenila u inace crnoj atmosferi, ali ni u ta vremena oba kluba nisu radila na pravi nacin. Dalo bi se pricati o jednom kratkom periodu kad je Huka bio tu.Probisvjet je napisao/la:Mozda se ti ne sjecas. Ja se sjecam Tusnja sa 15.000 gledalaca i Mejdana krcatog. Nije problem tuzlaka koliko je ubleha koji na racun tuzlaka zive i primaju platu, i to golemu. Stadion je znao biti popunjen do posljenjeg mjesta kada smo se borili za nesto.ultrasstyle_tz je napisao/la:ja sam primjetio da od ja pratim Slobodu ljudima uvijek nesto fali, uvijek nesto smeta i uvijek trazimo izgovor da ne idemo na utakmicu. Svako od nas je imao milion razgovora sa nasim sugradjanima gdje svaki njegov odgovor pocinje "necu ja da idem na utakmicu, fali ovo-ono, ne valja ono", ali obavezno svaka prica o Slobodi pocinje sa "necu ja da idem na utakmicu"..ja sam davno odustao od toga da ikog ubjedjujem da dodje na utakmicu jer smo generalno takvi, nedo bog nikom, ne samo u sportu nego u svemu.
postavlja se pitanje svih pitanja, da li je nama ikad moguce ugoditi
eh sad ima i toga sto ti kazes, od kako ja pratim Slobodu nikad nismo ni bili normalan klub, ni jedan dan.
Problem je sto levate gradjane Tuzle i razvlace nam pamet.
ps tih 15.000 mi djeluje nejasno. Zapad ima 3500 stolica, dakle nek 6000 ljudi bude na zapadu , a stajanja se sjecam. Bilo je veliko , ali ne da primi 8.000-9.000 ljudi