FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 nov 2012, 16:24

pacovi_tu_ima je napisao/la:šta je sa onim aleksandrom velikim? nešto kao da nema njegovih "provjerenih informacija" oko željezničara a posebno oko raspada u i oko uprave fk- sarajevo? jel to prpa guzi poslije prijetnji da će fasovat batine sa org-a pa je prestao da priča gluposti?
prati nas, nesto je zasr'o na org-u, pa ga neko htio da bije, i od tad samo ponekad uskoci, ostavi neki komentar i to je to od njega :mrgreen:
Za zivot cijeli!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 nov 2012, 16:25

MrRiccoli je napisao/la:Pa dajte ljudi vise s tim bakljama dokle vidite kako debilski komitet za nenormalizaciju kaznjava, nacionalizam sa 6.000, a bakljade sa 7.000 dok smo mi kaznjeni radi parole "manijaci Srebrenicu zaboraviti nece" sa 8.000 i 2 utakmice bez publike... sramota sramota
Vidim,ti ne znas razliku izmedju komiteta za normalizaciju i pojedinih komisija unutar saveza (disciplinska, takmicarska i sl.).
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 nov 2012, 16:29

MrRiccoli je napisao/la:Pa dajte ljudi vise s tim bakljama dokle vidite kako debilski komitet za nenormalizaciju kaznjava, nacionalizam sa 6.000, a bakljade sa 7.000 dok smo mi kaznjeni radi parole "manijaci Srebrenicu zaboraviti nece" sa 8.000 i 2 utakmice bez publike... sramota sramota
Sa ovim vrijeđaš sve ljude u komitetu na čelu sa Ivicom Osimom i po meni se ne razlikuješ od pitara ni sekunde. Ljudi su napravili mnogo do sada i ne može sve preko noći to treba cijeniti a ne vrijeđati bez obzira što još uvijek ima stvari koje nisu pravedne. Možda ova stavka nije ni toliko vezana za komitet, nisi ni provjerio a vrijeđaš. Sramota je mene takvih navijača Želje i zbog takvih i ima sve manje i manje raje na stadionu. Znam ih koliko hoćeš koji zbog takvih čekaju da bude tribina na kojoj će gledati tekmu a da ne moraju slušati svašta.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 08 nov 2012, 16:35

Opet će biti novih kazni. Možda i najveća kazna slijedi zbog tri kretena koji su napali zaštitara na Otoci. Šteta, jer većina ljudi stvarno voli klub i navija srcem.

Rios

Post Postao/la Rios » 08 nov 2012, 16:38

ekran je napisao/la:Opet će biti novih kazni. Možda i najveća kazna slijedi zbog tri kretena koji su napali zaštitara na Otoci. Šteta, jer većina ljudi stvarno voli klub i navija srcem.
Ne vjerujem da ce biti kazni za klub zbog incidenta na Otoci..To je vise stvar policije i oraganizatora nego Zelje..Bar ja tako mislim..A za bakljadu hoce,to se znalo unaprijed :mrgreen: Jbg,hajd derbi covjek i moze shvatiti,ali meni ne ide u glavu da se prave bakljade protiv Olimpica,Goska i tako tih klubova..To ne treba stvarno,al eto..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 nov 2012, 16:41

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Sa ovim vrijeđaš sve ljude u komitetu na čelu sa Ivicom Osimom i po meni se ne razlikuješ od pitara ni sekunde. Ljudi su napravili mnogo do sada i ne može sve preko noći to treba cijeniti a ne vrijeđati bez obzira što još uvijek ima stvari koje nisu pravedne. Možda ova stavka nije ni toliko vezana za komitet, nisi ni provjerio a vrijeđaš. Sramota je mene takvih navijača Želje i zbog takvih i ima sve manje i manje raje na stadionu. Znam ih koliko hoćeš koji zbog takvih čekaju da bude tribina na kojoj će gledati tekmu a da ne moraju slušati svašta.
ne trebas ti mene citirati nicim pogotovo tim idotskim textom kako je radi ovakvih kao sto sam ja sve manje ljudi mislim ne budi kreten... ko god donosi te odluke sjetim mu se svih redom a tim ne vrijedjam Ivicu Osima i ljude koji su uradili nesto znam da to nije u njihovoj nadleznosti ne trebas mi ti pametovati...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 nov 2012, 16:43

zaboljisportuBiH je napisao/la:
a to tvoje sto me ne razlikujes od pitara necu ni komentirati ne bi bilo lijepo... uglavnom nemojte se praviti previse pametni, ako je radi ovakvih kao sto sam ja manje na tribini radi mene koji nikad u zivotu nisam zapalio to **** radi kojeg nam se klub kaznjava onda nezz ko je po vama za tribine ili utakmice uopste...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 08 nov 2012, 16:49

Rios je napisao/la:
ekran je napisao/la:Opet će biti novih kazni. Možda i najveća kazna slijedi zbog tri kretena koji su napali zaštitara na Otoci. Šteta, jer većina ljudi stvarno voli klub i navija srcem.
Ne vjerujem da ce biti kazni za klub zbog incidenta na Otoci..To je vise stvar policije i oraganizatora nego Zelje..Bar ja tako mislim..A za bakljadu hoce,to se znalo unaprijed :mrgreen: Jbg,hajd derbi covjek i moze shvatiti,ali meni ne ide u glavu da se prave bakljade protiv Olimpica,Goska i tako tih klubova..To ne treba stvarno,al eto..
Nisi u pravu. Vidjet ćeš, mada razumijem tvoje želje.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 nov 2012, 16:54

ekran je napisao/la:
Rios je napisao/la:
ma bice i tu za onih par baklji i to bice kazna milju ne vjerujem da ce vise jer opet hajd znaj ko je koga napao tu i sta je razlog... sve ovo je malo pre.seravanje kaznjavaju se klubovi ko ludi a nema ni zakona o sportu... satro se ugledamo na to kako su uspjeli englezi i mi cemo

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 08 nov 2012, 16:57

Dobili smo kaznu zbog baklji na Otoci 1.000km a za ovu tuču niko ništa ne govori..ali mi nikako ne ide u glavu za nacionalizam Borcu 6.000km koji je poznat po tim ispadima i bas zbog toga im treba svaki put po 10k, a mi smo za isti ispad dobili 10k i dvije utakmice bez gledalaca.. sramota

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 nov 2012, 16:59

samozeljo1987 je napisao/la:Dobili smo kaznu zbog baklji na Otoci 1.000km a za ovu tuču niko ništa ne govori..ali mi nikako ne ide u glavu za nacionalizam Borcu 6.000km koji je poznat po tim ispadima i bas zbog toga im treba svaki put po 10k, a mi smo za isti ispad dobili 10k i dvije utakmice bez gledalaca.. sramota
nije brate ta hiljada ti je za onu utakmicu protiv Olimpica u prventsvu, a ono od juce ce tek doci jbg najvjerniji navijaci stetu nanose hajd derby i kontam bakljada i treba jbg al mi ne ide kazna od 7.000 u glavu nikako ipak je pretjerano

Rios

Post Postao/la Rios » 08 nov 2012, 17:03

ekran je napisao/la:
Rios je napisao/la:
Ja se nadam da sam upravu :mrgreen: Ne vidim razloga zasto bi Zeljo trebao biti kaznjen zbog toga..Pa mogla su se pobiti recimo neka dva navijaca Zelje izmedju sebe..Ne kontam..Al eto,mozda bude presudno to sto je u pitanju "gostovanje" :)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 nov 2012, 17:08

Opet će biti novih kazni. Možda i najveća kazna slijedi zbog tri kretena koji su napali zaštitara na Otoci. Šteta, jer većina ljudi stvarno voli klub i navija srcem.[/quote]
Ne vjerujem da ce biti kazni za klub zbog incidenta na Otoci..To je vise stvar policije i oraganizatora nego Zelje..Bar ja tako mislim..A za bakljadu hoce,to se znalo unaprijed :mrgreen: Jbg,hajd derbi covjek i moze shvatiti,ali meni ne ide u glavu da se prave bakljade protiv Olimpica,Goska i tako tih klubova..To ne treba stvarno,al eto..[/quote]

Ja se nadam da sam upravu :mrgreen: Ne vidim razloga zasto bi Zeljo trebao biti kaznjen zbog toga..Pa mogla su se pobiti recimo neka dva navijaca Zelje izmedju sebe..Ne kontam..Al eto,mozda bude presudno to sto je u pitanju "gostovanje" :)[/quote]

ma nek te ne cudi nista vidis kakvi su kriteriji nacionalizam 6.000, a bakljada 7.000 ono aplauz za te idiotske komisije

CARSON

Post Postao/la CARSON » 08 nov 2012, 17:13

samozeljo1987 je napisao/la:Dobili smo kaznu zbog baklji na Otoci 1.000km a za ovu tuču niko ništa ne govori..ali mi nikako ne ide u glavu za nacionalizam Borcu 6.000km koji je poznat po tim ispadima i bas zbog toga im treba svaki put po 10k, a mi smo za isti ispad dobili 10k i dvije utakmice bez gledalaca.. sramota

o ovome sam ja govorio a dvije godine se mi nekom pravdamo a nigdje veze oborili sve rekorde naci ubuduce nema nikom pravdanja sad je potrebno da budemo uz naseg Zelju jer ova tri kola su jako bitna

Rios

Post Postao/la Rios » 08 nov 2012, 17:17

MrRiccoli je napisao/la:Opet će biti novih kazni. Možda i najveća kazna slijedi zbog tri kretena koji su napali zaštitara na Otoci. Šteta, jer većina ljudi stvarno voli klub i navija srcem.
Ne vjerujem da ce biti kazni za klub zbog incidenta na Otoci..To je vise stvar policije i oraganizatora nego Zelje..Bar ja tako mislim..A za bakljadu hoce,to se znalo unaprijed :mrgreen: Jbg,hajd derbi covjek i moze shvatiti,ali meni ne ide u glavu da se prave bakljade protiv Olimpica,Goska i tako tih klubova..To ne treba stvarno,al eto..[/quote]

Ja se nadam da sam upravu :mrgreen: Ne vidim razloga zasto bi Zeljo trebao biti kaznjen zbog toga..Pa mogla su se pobiti recimo neka dva navijaca Zelje izmedju sebe..Ne kontam..Al eto,mozda bude presudno to sto je u pitanju "gostovanje" :)[/quote]

ma nek te ne cudi nista vidis kakvi su kriteriji nacionalizam 6.000, a bakljada 7.000 ono aplauz za te idiotske komisije[/quote]
Slazem se da je ova kazna za Borac smijesna..To je ko zna koji po redu ispad njihovih navijaca..Tu vise novcane kazne ne piju vode cini mi se..Al eto..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 nov 2012, 17:21

Ne razumijem ove kazne nikako. Baklje skuplje od nacionalizma :S Kao, Borac ce, ako ponovi ovo, biti rigoroznije kaznjen, a to njihovi navijaci rade otkad je pocela zajednicka liga...a Zeljo onako kaznjen...SRAMOTA...
Sto se tice baklji, ja sam za kaznjavanje dok se neki ne opamete..mada, kako je krenulo, nece se ni opametiti jer ne dolaze na tekme zbog Zelje vec zbog zvog hira
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 nov 2012, 17:30

Ja ne znam dokle ce se neko diviti divljanju?
Onda se uvrijede kad im neko kaze da su divljaci a divljaju i dive se tome.
Pa j*bo ga vise baklje, kakav je to merak?

Po mom misljenju kazne opravdane i boli me briga da li je Borac kaznjen sa 6 ili 60 hiljada. To ne opravdava divljanje nasih navijaca.
Zeljo ce prije ili kasnije morati u obracun sa ovom stokom. Inace cemo bankrotirati zbog divljaka.

Komitetu svaka cast. Samo naprijed a ljudima u Zelji porucujem da pocnu hvatati i kaznjavati ove krkane koji nas u crno zavise.

U su-pak je gurnite, j@bala vas baklja. DIVLJACI!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 nov 2012, 17:33

Je.bo derbi bez bakljade :). Ono uvijek podrzavam i nije mi zao ni 10000 KM kazne, ali onaj cirkus od 3-4 baklje to je bruka i paliti.
NO PYRO NO PARTY

Rios

Post Postao/la Rios » 08 nov 2012, 17:35

Buu je napisao/la:Je.bo derbi bez bakljade :). Ono uvijek podrzavam i nije mi zao ni 10000 KM kazne, ali onaj cirkus od 3-4 baklje to je bruka i paliti.
To sam i ja rekao..Za derbi halalim.. :lol: Al ovo ostalo brate.. :roll:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 nov 2012, 17:36

Pitao bi vas ja bi li "halalili" da vam na vrata dođe koverta da platite 1000 a kamoli 10.000 KM.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 08 nov 2012, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: forgempp, Hrasno15, Lekqqq1921, voltron30 i 42 gosta.