FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba odabrati politicku marionetu koja moze rijesiti nase probleme, pa i ove sa MUP-om, a pridobiti ga kao jedno masovno biracko tijelo (imas 10 000 (lupam) glasova svake izbore, ali moras raditi u interesu kluba) na nivou kantona naravno!!!
Amidza dodji sebi Amidza.
Sarajevo i navijaci Sarajeva svoja politicka uvjerenja ostave kuci kad krenu na utakmicu.
U moru gluposti ovo je jedna od vecih
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sarajevo i navijaci Sarajeva svoja politicka uvjerenja ostave kuci kad krenu na utakmicu.
To ti zlato mislis, ti bi trebao znati da Becirevic jedan veliki pitar, koji je vise puta pomogao Sarajevu i dan danas to radi, koliko je u njegovoj moci. Ja se ne bavim politikom ali sam sasvim dovoljno zreo da znam da ista sve zavrsav, pa zasto ne tog istog Becirevica sa nacelnika opstine smjestiti na vrh kantona??? Odmah da razjasnimo da nemam nikakve veze sa ovim covjekom i prekinem bilo kakve komentare, ali njemu opet hvala za sve sto je uradio za moj klub, a to bi trebali oni upuceniji da znaju a ti ocigledno nisi!!!Orton je napisao/la:Amidza dodji sebi Amidza.
-
- Kontakt:
A onda ciljamo na vlast u kantonu pa u entitetu, sve pod sloganom "država za amidžu" ili "Amidža zna"!amidzaTan je napisao/la:Treba odabrati politicku marionetu koja moze rijesiti nase probleme, pa i ove sa MUP-om, a pridobiti ga kao jedno masovno biracko tijelo (imas 10 000 (lupam) glasova svake izbore, ali moras raditi u interesu kluba) na nivou kantona naravno!!!

Kad bi ljudi samo malo razmislili prije nego sto pritisnu odgovori
-
- Kontakt:
Moj Amidza samo da znas lafe da je taj isti dzevad becirovic veliki zeljovac..toliko o tome koliko ti znas...pozzz svima
F.K.SARAJEVO DO GROBA !
Orton je napisao/la:Kad bi ljudi samo malo razmislili prije nego sto pritisnu odgovori
Ti si mi velliki pitar iza daljinskog upravljaca, i znas o klubu onoliko koliko ti TV prenese, a sad i malo informacija pokupis sa neta, a na Kosevo odes samo kad trebas nalaze da vadis ili nesto slicno! A ovo su neke stvari koje ne mozes na forumima procitati pametnjakovicu...
Evolucija nekad zna bit okrutna
Slazem se. Neki su u uniformama sa iQ da i mogu samo sutiti i izvrsavati naredbe. Dresura nekada zna biti okrutna. Prije bih rekaoOrton je napisao/la:Evolucija nekad zna bit okrutna

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
HAHAHA... Ne mislim se stvarno natezati o tome ko je u pravu... Odes u red point i mozda ti covjek nekad kafu plati!!!mrvinzymohaa je napisao/la:Moj Amidza samo da znas lafe da je taj isti dzevad becirovic veliki zeljovac..toliko o tome koliko ti znas...pozzz svima
http://www.****/portal/image ... 870885.jpg
Biti će na BHT i na MojojTV ako imaš. Mislim da prenose svaku utakmicu.MCMXLVI je napisao/la:Slazem se, daj braco mjenjajte temu. Hoce li sad biti nekog live prenosa protiv Leotara i Slobode?HzVisoko je napisao/la:Dobro ba i vi i MUP tema je Fk Sarajevo,a ne MUP ccc Boze sacuvaj..
.
[youtube][/youtube]mrvinzymohaa je napisao/la:Moj Amidza samo da znas lafe da je taj isti dzevad becirovic veliki zeljovac..toliko o tome koliko ti znas...pozzz svima
okreni na 1.57 pa ces vidjeti za koga navija !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
collector je napisao/la:[youtube][/youtube]mrvinzymohaa je napisao/la:Moj Amidza samo da znas lafe da je taj isti dzevad becirovic veliki zeljovac..toliko o tome koliko ti znas...pozzz svima
okreni na 1.57 pa ces vidjeti za koga navija !!!
Sve su to veliki pitari moj prijatelju!!! Hvala

I ja sam prije par dana cuo za mogucnost da se Delac vrati. Iskreno, ja sam za. Radi jedne grske i radi jaranskih odnosa trenera i drugog golaman, sklonjen je sa gola. A sjecam se recimo da je cuda radio protiv Obarske kad smo dobili 0:2 najvise zahvaljujuci njemu. Osim one jedne greske, sve sto je branio bili je i vise nego dobro.
Golman će sigurno doći iduće sezone. Dejo je ispucao sve kredite.
golman će doći vrlo brzo, možda već do petkaVelaHavle je napisao/la:Golman će sigurno doći iduće sezone. Dejo je ispucao sve kredite.

Mosa RajvoSa
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
To bi bilo extrapitarlOOk je napisao/la:golman će doći vrlo brzo, možda već do petkaVelaHavle je napisao/la:Golman će sigurno doći iduće sezone. Dejo je ispucao sve kredite.
Delac je zasigurno bolji golman od Deje i mogli smo sa njim biti mirni, godinu i pol, dvije nezz sad koliko je onaj ugovor bio potpisan al vjerujem da se moglo izmajmunisati nesto da ga uzmemo na posudbu na duzi period al sta je tu je sad,nadam se da cemo na ljeto naci kvalitetnog golmana samo sto cemo njega morati naci vrlo brzo jer kvalifikacije za evopu su sredinom julaEvander je napisao/la:I ja sam prije par dana cuo za mogucnost da se Delac vrati. Iskreno, ja sam za. Radi jedne grske i radi jaranskih odnosa trenera i drugog golaman, sklonjen je sa gola. A sjecam se recimo da je cuda radio protiv Obarske kad smo dobili 0:2 najvise zahvaljujuci njemu. Osim one jedne greske, sve sto je branio bili je i vise nego dobro.
Pyro is not a crime !
Zna li neko tačan datum odigravanja tekme u Gradačcu, danas sam ćuo da je možda u nedelju 01.03
ne znam jeli to istina 

Mosa RajvoSa
Volio bi' vidjeti kvalitetnog, provjerenog među stativama a ne nekog rezervnog iz Partizana, Dinama itd.pitarlOOk je napisao/la:golman će doći vrlo brzo, možda već do petkaVelaHavle je napisao/la:Golman će sigurno doći iduće sezone. Dejo je ispucao sve kredite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.