FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sad ni Begic ne valja ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nastavite to na temi Tuzlanski chat, nema nikakve veze sa Slobodom. 
NKMramor je napisao/la:Nastavite to na temi Tuzlanski chat, nema nikakve veze sa Slobodom.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
#moSamirAz#DoeTz je napisao/la:Sad ni Begic ne valja ?
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ne kontaju izgleda pojedinci da mu ovakvim stvarima samo odmazu.emirzlaTu je napisao/la:#moSamirAz#DoeTz je napisao/la:Sad ni Begic ne valja ?
Kako sam ja shvatio jedni su poceli hejtat sve sto Fukare podrzavaju.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Cini mi se da smo pod Mustafom Hukicem imali jednom 9 pobjeda u nizu
FK Sloboda Tuzla
De ba,lakse klovna glumit ovde pod skrivenim imenom..DoeTz je napisao/la:Ne kontaju izgleda pojedinci da mu ovakvim stvarima samo odmazu.emirzlaTu je napisao/la:#moSamirAz#DoeTz je napisao/la:Sad ni Begic ne valja ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema ovo nikakve veze sa Azmirom. Ne znam kako ste ovo sa njim povezaliDoeTz je napisao/la: Ne kontaju izgleda pojedinci da mu ovakvim stvarima samo odmazu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jesi li donio pare Dino? Vidi Dine ukenjo se ko grlica.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@emirzlaTu ti neki dan napisa post kako se neistomisljenici etiketiraju, prozivaju i vrijedjaju pa onda to isto napravis. Valjda trebamo uvazavati misljenja i razmisljanja i raspravljati argumentima a ne pisati da je neko klovn samo zato sto razmislja drugacije od tebe?
Hocemol se pustit Azmira vise brate mili, odakle god se krene nekako se zakaci na njega i sve ispocetka pocinje, samo se u krug vrtimo.
Sto se tice fukara ja sam napisao da ne podrzavam da se oglasavaju po politickim pitanjima, oni su sporstko udruzenje a ne politicko kako ja znam, ovo za Begica je politicka igra na univerzitetu.
Hocemol se pustit Azmira vise brate mili, odakle god se krene nekako se zakaci na njega i sve ispocetka pocinje, samo se u krug vrtimo.
Sto se tice fukara ja sam napisao da ne podrzavam da se oglasavaju po politickim pitanjima, oni su sporstko udruzenje a ne politicko kako ja znam, ovo za Begica je politicka igra na univerzitetu.
Ima,imatuzlak1987 je napisao/la:Nema ovo nikakve veze sa Azmirom. Ne znam kako ste ovo sa njim povezaliDoeTz je napisao/la: Ne kontaju izgleda pojedinci da mu ovakvim stvarima samo odmazu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko nas bre zavadi?
Azmir otisao prije pola godine i od tada nije nista rekao.
Nekima je bitno samo da je Sloboda u rukama SDP stranke pa kako god i to je poenta svega. U sve mijesaju Azmira, SDA i tako te stvari. Ista stvar i u ovome oko univerziteta, vide gdje je Begic i onda slijepo brane. Niko nece da realno pogleda niti ima u uvid sta je se pricalo na sastancima unija fakulteta. Evo na sastanku odbora gdje sam prisustvao su svi bili protiv Bege, ali nekima nije ni to dosta biti ce sretni samo kada se priklonimo Begicu.
Slobodasi pali na ispitu, udruzenja slijepo podrzavaju SDP, niko se nije sjetio da kaze necemo ni tamo ni vamo biti cemo svoji i zajedno se boriti za Slobodu. Zato sada imamo ovo gdje se svako ko se ne slaze etiketira kao negativac, manji Slobodas od drugih, gdje nekima smetaju forumi sto nije nikad bilo i td.
Slobodasi pali na ispitu, Jasmin pobjedio. Sloboda izgubila.
Nekima je bitno samo da je Sloboda u rukama SDP stranke pa kako god i to je poenta svega. U sve mijesaju Azmira, SDA i tako te stvari. Ista stvar i u ovome oko univerziteta, vide gdje je Begic i onda slijepo brane. Niko nece da realno pogleda niti ima u uvid sta je se pricalo na sastancima unija fakulteta. Evo na sastanku odbora gdje sam prisustvao su svi bili protiv Bege, ali nekima nije ni to dosta biti ce sretni samo kada se priklonimo Begicu.
Slobodasi pali na ispitu, udruzenja slijepo podrzavaju SDP, niko se nije sjetio da kaze necemo ni tamo ni vamo biti cemo svoji i zajedno se boriti za Slobodu. Zato sada imamo ovo gdje se svako ko se ne slaze etiketira kao negativac, manji Slobodas od drugih, gdje nekima smetaju forumi sto nije nikad bilo i td.
Slobodasi pali na ispitu, Jasmin pobjedio. Sloboda izgubila.
Samo za Faraona i njegove pristalice
i svo drustvo iz coska
Umriiiii prijeee smrtiiii govo-reee ti ljudi dok jossss nam nije prekasnoo ooooo....Umri Jasmineeee
i svo drustvo iz coska
Umriiiii prijeee smrtiiii govo-reee ti ljudi dok jossss nam nije prekasnoo ooooo....Umri Jasmineeee
FK Sloboda Tuzla

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Hahahahahaa al zapjeva.Saltsity je napisao/la:Samo za Faraona i njegove pristalice![]()
i svo drustvo iz coska
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Donekle si shvatio,ja pisem ovde za ove koji su imali alat u svojim rukama a nista nisu POKUSALI promjenit,ovde orgijaju po normalnim forumasimabenTzley je napisao/la:@emirzlaTu ti neki dan napisa post kako se neistomisljenici etiketiraju, prozivaju i vrijedjaju pa onda to isto napravis. Valjda trebamo uvazavati misljenja i razmisljanja i raspravljati argumentima a ne pisati da je neko klovn samo zato sto razmislja drugacije od tebe?
koji imaju svoje misljenje a ne podrzavaju ovu upravu.Ali eto ljudi daju njima sansu da vide hocel sta napravit,zar je to pogresno???Odma se ti forumasi nazivaju Fazle,jasminovci,cvaja za pisanje itd.
Sve sto nema veze sa Azmirom i njihovim razmisljanjem,ovde si "nepozeljan" jer ovo je "oaza" slobodasa
poz svim forumasima,vecinu znam i vecina vas zna mene,svi koji misle da mogu pomoci Slobodi na bilo koji nacin su dobro dosli u UG.Vrata UG-a su svima otvorena i uvijek ste dobro dosli da razmjenimo misljenja i da iznesete svoja da pricamo i pomognemo Slobodi.Oni koji blate rad UG-a a nisu dosli i iznjeli svoje misljenje i predlozili nesto mislim da vam to nije u redu dođite predlozite ukljucite se u rad UG-a iznesite svoje misljenje i probajmo svi skupa pomoci a ne preko foruma pisata a ne pomjerati se sa mrtve tacke svi koji zele da se ukljuce aktivno u rad UG PRIJATELJI FK SLOBODA su dobro dosli u subotu ce biti okupljanje prije utakmice dođite i kazite sta mislite a ne preko foruma samo kritikovati i FK SLOBODU I UG FUKARE I UG PRIJATELJI FK SLOBODA lako je samo kritikovati sa strane probajte malo sta uraditi da sloboda stane na noge pridonjeti svojim radom ili na bilo koji nacin.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta vam je ljudi, kakav alat i qurac? Jedini alat ima Jasmin Imamovic. Pa jel on doveo NJUO i prije skupstine, a skupstina ionako nema legitimitet jer je istekao mandat. Jasmin Imamovic kroji kapu! Jasmin Imamovic pravi i stadion! Kakvi qurci, skupstine, poslanici, parlamentarci...emirzlaTu je napisao/la:Donekle si shvatio,ja pisem ovde za ove koji su imali alat u svojim rukama a nista nisu POKUSALI promjenit,ovde orgijaju po normalnim forumasimabenTzley je napisao/la:@emirzlaTu ti neki dan napisa post kako se neistomisljenici etiketiraju, prozivaju i vrijedjaju pa onda to isto napravis. Valjda trebamo uvazavati misljenja i razmisljanja i raspravljati argumentima a ne pisati da je neko klovn samo zato sto razmislja drugacije od tebe?
koji imaju svoje misljenje a ne podrzavaju ovu upravu.Ali eto ljudi daju njima sansu da vide hocel sta napravit,zar je to pogresno???Odma se ti forumasi nazivaju Fazle,jasminovci,cvaja za pisanje itd.
Sve sto nema veze sa Azmirom i njihovim razmisljanjem,ovde si "nepozeljan" jer ovo je "oaza" slobodasaa drugacije razmisljanje te stavlja u redove jasminovaca a ne slobodasa!!!!
Pa sta se Fukare imaju oglasavat u vezi s Univerzitetom
. Drug Begic isto politicar. U cemu je kvaka
Bolje da poprave brojnost na tribini nego sto se gadjaju saopstenjima nevezanim za sport i Slobodu
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
@mario pozdravljam te. Dobro je da neko dodje iz redova UG. Protiv UG nikada nisam imao nista, oni su dali i vise nego sto je bilo moguce iako mislim da je i UG palo pod uticaj Jasmina Imamovica.
Fukare postoje jos samo kao desno krilo SDP-a i nista vise.
FK Slobodu ne kritikujemo, vec NJUO i Vladu ublehasa koji nas svakom svojom izavom pravi maloumnicima, nas koji volimo Slobodu.
Dok je ovaj NJUO ja necu doprinositi ni na kakav nacin. Vratili su u klub ljude koji su pokrali Slobodu i gotov je sahranili.
Sloboda je vracena na najnize grane, slicno kao i prije ispadanja.
Pozdrav
Fukare postoje jos samo kao desno krilo SDP-a i nista vise.
FK Slobodu ne kritikujemo, vec NJUO i Vladu ublehasa koji nas svakom svojom izavom pravi maloumnicima, nas koji volimo Slobodu.
Dok je ovaj NJUO ja necu doprinositi ni na kakav nacin. Vratili su u klub ljude koji su pokrali Slobodu i gotov je sahranili.
Sloboda je vracena na najnize grane, slicno kao i prije ispadanja.
Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.