Nas Vlada se bas opasno primio da nas izvede na pravi put....Zna covjek ko su negativci jbttuzlak1987 je napisao/la:A Vladi cu ebati sve po spisku. Vlado ja ti platim 10 KM da ti imas platu kao i ostali "negativci" koji dolaze na utakmice.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pozitivci su oni sto udju besplatnostaragarda je napisao/la:Nas Vlada se bas opasno primio da nas izvede na pravi put....Zna covjek ko su negativci jbttuzlak1987 je napisao/la:A Vladi cu ebati sve po spisku. Vlado ja ti platim 10 KM da ti imas platu kao i ostali "negativci" koji dolaze na utakmice.![]()
... pozitivci su mu predpostavljam cickovo ulje, macak, zdeno,ovi "bilo je uvijek Slobode","nas ne kupuju titule"
- RollingPaper
- Kontakt:
Valjda bude besplatan ulaz da mogu i u grad otic posle
meni je uvjek besplatno. sa sezonskom 
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je posteno, ti si svojih 70 KM dao kada smo na ljeto pravili dream teamSariel je napisao/la:meni je uvjek besplatno. sa sezonskom
i opet kupim kartu
i opet malo dajem... kolko bi htio,volio mogao...

i opet malo dajem... kolko bi htio,volio mogao...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit će....Ne sikiraj se.... Namazana je ova ekipa NJUO.... Znaju da 1000% ljudi dolaze na plijenidbu jer su bili protiv jajcana i dolaziti Ce na svaku sljedeću tako da svakako nece marke vidjeti od karata.....Ovako Ce biti fin dan, ovi" Slobodasi" sto su cekali par godina na djabni ulaz ponovo Ce doci na svoje pa iako se zijani nema veze... Gledali ste derbi djabalesku....STA jos hocete, jbt....Ne mogu i bodovi i ulaz djaba....RollingPaper je napisao/la:Valjda bude besplatan ulaz da mogu i u grad otic posle
hoćel bit šta od one jučer najavljene organizacije neformalne grupe ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro si Boga mi... Kratko i jasnomeecko je napisao/la:Zao mi Slobode i mojih zivaca
- NedostatakZnanja
- Kontakt:
Dok se vi budete bavili gerilskim ratom, ja ću pristaviti manjerku graha, da se ne ide u demonstracije praznog stomaka 
STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda
#SamoSloboda
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Bas me zanima zasto Filip nikada nije dobio priliku
i na pripremama prije Europe je odlicno branio i u Drini, a nije nikako branio u ligi...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Probisvjet
- Kontakt:
Neda mu Vlado prici zato sto je srbin.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bas me zanima zasto Filip nikada nije dobio prilikui na pripremama prije Europe je odlicno branio i u Drini, a nije nikako branio u ligi...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Prošle god nakon 21 kola : 47 bod
14 pobjeda, 5 r , 2 poraza 1. pozicija na tabeli
Sad nakon 21 kola 32 bod.
8 pobjeda, 8 remija, 5 poraza , 5. pozicija
Pametnom dosta.
Pametnom dosta.
- Probisvjet
- Kontakt:
Treba reci puncu da donese 20,000KM onih sto duguje. Treba NJUO da isplati igracima topli obrok u hrenovkama, a pare ce biti proslijedjene Menpromu.
Topli obrok pileca hrenovka, ko zeli krmece neka potrazi novi klub.

Topli obrok pileca hrenovka, ko zeli krmece neka potrazi novi klub.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
...club21 je napisao/la:Prošle god nakon 21 kola : 47 bod
Pametnom dosta.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel organizovan prevoz u Toronto?
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Čuj kao odgodili studenti proteste zato sto su svoj dolazak najavile Fukare ccccccc, Fukare nisu spomenule proteste nego podršku našem sugradjaninu,redovnom clanu i drugu za tribine Zlatan Begić,a koliko znam niko od Fukara nije ni dosao,sramota velika kakvu ste mu vi podršku pružili, obećali bego i kuko posao, bolje ocjene,itd,pazite se studenti ako Fukare krenu u proteste bjezace te odakle ste i došli a pogotovo ta neka unija studenata! N.G
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ko ovo ?tinaslafkr je napisao/la:Čuj kao odgodili studenti proteste zato sto su svoj dolazak najavile Fukare ccccccc, Fukare nisu spomenule proteste nego podršku našem sugradjaninu,redovnom clanu i drugu za tribine Zlatan Begić,a koliko znam niko od Fukara nije ni dosao,sramota velika kakvu ste mu vi podršku pružili, obećali bego i kuko posao, bolje ocjene,itd,pazite se studenti ako Fukare krenu u proteste bjezace te odakle ste i došli a pogotovo ta neka unija studenata! N.G
Edit
Skonto sam ko je, dje ce ovo u javnosti pisat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Djaba ba objasnjavat nekom ko ne konta. Znamo kako su prosli protesti prosli, svako posalje svoju grupu i onda krenulo razbijanje, porazbijali vladu pa kasnije se krenulo i na opstinu. Ne mozes ti pokrenuti nesto i stavljati svoj potpis pa onda robijati jer nisi to znao iskontrolisati.
Niko nije rekao da bi dosle Fukare vec bi dosao neko deseti.
Eto zahtjeva prema vladi, dati su zahtjevi i prema rektoru i protektoru i svima ostalima. Nece studenti biti niti Begini niti Begicevi.
Svako ko misli da treba podrzati Begica koji isto tjera svoje i unosi politiku u univerzitet te mijenja stranke ko carape je isti kao i oni zeleni tj nije realan ili ne razumije kako treba izgledati akademska zajednica.
A inace nikakav niti mirni prosvjed nije niti bio od strane studenata, bili su samo sastanci. Bio je neki prosvjed od strane nekih starijih ljudi sa komunistickim zastavama i parolama, bilo ih mozda 50ak i malo vise.
Niko nije rekao da bi dosle Fukare vec bi dosao neko deseti.
Svako ko misli da treba podrzati Begica koji isto tjera svoje i unosi politiku u univerzitet te mijenja stranke ko carape je isti kao i oni zeleni tj nije realan ili ne razumije kako treba izgledati akademska zajednica.
A inace nikakav niti mirni prosvjed nije niti bio od strane studenata, bili su samo sastanci. Bio je neki prosvjed od strane nekih starijih ljudi sa komunistickim zastavama i parolama, bilo ih mozda 50ak i malo vise.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 mar 2017, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.