Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 14:55

addebisi je napisao/la:ne ne, nisi razumio, tacni su ti podaci ne sumnjam u njih, samo se ste se vi kleli u te vrijednosti itd, ne pokazujem prstom u tebe, znaju koji jesu, mozda si i ti ;), is talno bivanje na temi barce, spamanje provociranje, poredjenje igraca gdje je xabi alonso bolji od inieste ili di maria od pedra itd itd, ima dosta toga da se razumijemo...
a ove zafrkancije ce trajati godinama i godinama kao sto se svaki od el clasica pamti pa sto ne bih ja ili neki drugi fan barce ili drugi nenavijac reala jedan dan nakon utakmice zezao svoje rivalne navijace ;)... ti bi isto kao i svako drugi vidio sad na barcinoj temi jer visis na njoj i kad ne gubite ili pobjedjujete ;)
Xabi i Iniesta uopce neigraju na istim pozicijama, smijesno je njih 2 porediti.. a sto se tice Di Maria i Pedro nijeda ni drugi nisu toliko dobri obadva nemaju konstantu, igraju dobro jedan period pa se izgube.Pedra cesto spasi ono kad zabije gol o 2 gola, a samo naleti :mrgreen: Di Maria se cesto izgubi u driblanju, a ionako muje 1 godina, et sinoc M.Ozil se nije ni vidio rekao bi lik moze jedino da igra za Hannover.

Mahhh ija sam zezao svog pajdu on jest pravi navijac ali se izgubio jedan period Zidane Camp Nou LP, barca Kup Uefa ispadanje od Celtica itdd.. prestao fakticki uz barcu da bi opet nakon ere Dinho, i sada Messi=Guardiola.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 30 nov 2010, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 30 nov 2010, 14:56

Kopirao sam post

Barsi treba cestitati,Real je nadigran...

Murinjo je kriv za ovaj poraz i direktno i indirektno...

Direktno jer je mozda malo poleteo i mozda previse pretenciozno krenuo u ovu utakmicu sa postavom kao da igra na Bernabeu protiv Almerije...Sto nije menjao nista,sto je verovao da njegov tim,ne nejfunkcionalniji u odnosu na protivnika,nego najbolji trenutno moze sam po sebi zbog samih sebe da odigraju dobro...Nije se specijalno spremio,nije ubacio nista novo i neocekivano,nije se bavio taktickim zadacima kako ugusiti Barsu,vec se uzdao previse u svoj tim i sposobnosti pojedinaca...Bukvalno po sistemu "nabio sam ih samopouzdanjem,treniramo pola godine zajedno,mogu oni to..." Sad smo svi pametni,ali mozda da je krenuo opreznije i da nije primio cak 2 gola u 20 minuta,onda je lagano trebao da pocne da se otvara...Otovoren gard protiv ekipa koja igra dominantno,i melje protivnika i koja je sve osvojila i godinam a igra zajedno je mozda previse naivan pristup...Pevi put da sam video da je ispao budala...

Indiretkno je kriv jer su Barsini igraci jednostavno bili reseni da mu pokazu da mogu da ga razmontiraju.Izgleda da je proslogodisnje izbacivanje Barse sa Murinjovim Interom presive boleo i da je akumuliran bes jednostavno eskalirao sinoc...Sinoc kao da je Real bio zrtveno jagnje,kao da je nepravedno stradao samo da bi se neko osvetio Murnju i da bi u stvari zgazio Murinja...Barsini igraci su igrali bukvalno kao ludi,iz inata,iz besa,iz prevelike zelje za krvlju,za osvetom...Murinjo je znajuci to probao da smiri tenziju izjavama pre tekme kako je Barsa jak tim i mozda i najbolji u spaniji,tenzija nije splasla...Cela katalonija,cela Barselona i ceo klub FC Barcelona su zeleli ne skapl Reala ili Madrida,vec skalp,krv i poraz jednog coveka-Murinja.Izbori i ostela ven sportske stvari su samo dolile ulje na vatru da emocija jos jace dodje da izrazaja...Verujem da je bio neki drugi trener juce na Realovoj klupi,da Barsina motivacija ne bi bila onolika...Real je stradao zbog Intera prosle godine i Murinjovog ponasanja...

Objektivno gledano Real je tim u formiranju,Barsa neko ko dugo igra zajedno po jednom istom sistemu.Niko nije ocekivao ovoliki poraz,ali nisam ocekivao ni pobedu Reala...Mislio sam da ce Murinjo da igra sa 3 zadnja vezna,krilima i jednom spicem,da ce da ih lovi na kontre a da Barsa nece probiti njegov blok i X mi je izgledao kao posten i realan ishod...

Murinjo je razocarao i sebe i ceo svet,po prvi put...

Ocekujem da ce posle ovoga da pocne da im vraca samopouzdanje,da im uliva nadu i veru i da ce se tim uprkos pritisku javnosti koji je jacni nego ikada ipak konsolidovati...

;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2010, 14:56

volimliverpool je napisao/la:Samo ću reći,glave gore...

Mourinho je rekao kako ovo nije kraj sezone,kako ovaj debakl ne smije uticati na sljedece utakmice koje igra Real M.,sezona je duga a vi samo 2 boda zaostajete za Barcom.Dakle,ovo jest pomalo sramota,ali ne smijete sada kiksati u utakmicama koje ste do sada dobijali...Morate dalje ići,morate čekati kiks Barce kako bi opet preuzeli vrh tabele...

Iako ga sada mnogi žale,svi mi znamo ko je The Special One.Svi mi znamo da je Mourinho u prvoj sezoni sa Interom nije uradio ništa bolje od prethodne sezone koju je vodio neko drugi...Onda je u drugoj sezoni za isti tim Mourinho osvojio sve što se može osvojiti...
I sam "The Special One" je rekao kako ce Real svoj vrhunac dozivjeti 2012.godine pa ne vidim zašto ste toliko razočarani...100% sam siguran da ce Real osvojiti titulu Primere već u ovoj sezoni uprkos ovome sto je Mourinho rekao...E za LP se nista ne zna.

ZATO,GLAVU GORE,KRALJEVI!
usro se ti ko i kraljevi :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 nov 2010, 14:58

boom.dll je napisao/la:
Objektivno gledano Real je tim u formiranju,Barsa neko ko dugo igra zajedno po jednom istom sistemu.Niko nije ocekivao ovoliki poraz,ali nisam ocekivao ni pobedu Reala...Mislio sam da ce Murinjo da igra sa 3 zadnja vezna,krilima i jednom spicem,da ce da ih lovi na kontre a da Barsa nece probiti njegov blok i X mi je izgledao kao posten i realan ishod...

;)
objektivno gledano real se iznova formira svake sezone vec duzi vremenski period.

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 30 nov 2010, 14:59

pa zato ti kazem, jer te pojedinacne komparacije padaju u vodu, fudbal je timski sport i to se vidjelo sinoc... ja nisam dosao ovdje provocirati pogledaj moj prvi post i vidjet ces da se tice ramosa i njegove gluposti a onda sam usao u raspravu nakon nekih postova gdje sad zavrsavam jer to fkt ne volim...i vec mi je dosta qoutanja i kucanja...
Losblanos Daj pet :P za kraj :d

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 15:04

addebisi je napisao/la:pa zato ti kazem, jer te pojedinacne komparacije padaju u vodu, fudbal je timski sport i to se vidjelo sinoc... ja nisam dosao ovdje provocirati pogledaj moj prvi post i vidjet ces da se tice ramosa i njegove gluposti a onda sam usao u raspravu nakon nekih postova gdje sad zavrsavam jer to fkt ne volim...i vec mi je dosta qoutanja i kucanja...
Losblanos Daj pet :P za kraj :d
slika
Do iduceg el clasica, sada gledati LP i druge tekme u ligi :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 30 nov 2010, 15:18

Posteno govoreci Real se obrukao da nije mogao gore i jos da je sudija bio
dosljedan i pokazao crveni Ronaldu zbog udaranja Guardiole bila bi mozda
jos 3 komada iza Casiljasa.I jos nesto pa taman da ih Maurinjo trenira jos
pet godina nece Real nikad igrati kao sto igra Barca leprsavo,jedan ili dva
dodira ma prava ljepota za gledati.Na kraju nisam navijac Barce al sam
odusevljen njihovom igrom i zato skidam kapu za ove momke.Za Real
ostaje nada da ce izvuci iz ovog debakla pouke i samo pozitivno naprijed
jer ipak Barca dolazi sljedeci put na Bernabe.Vozdra :evil:

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 30 nov 2010, 15:21

Joj zelja mi je naci djevojku koja pusi kao Real :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 15:22

Sanjin je napisao/la:Posteno govoreci Real se obrukao da nije mogao gore i jos da je sudija bio
dosljedan i pokazao crveni Ronaldu zbog udaranja Guardiole bila bi mozda
jos 3 komada iza Casiljasa.I jos nesto pa taman da ih Maurinjo trenira jos
pet godina nece Real nikad igrati kao sto igra Barca leprsavo,jedan ili dva
dodira ma prava ljepota za gledati.Na kraju nisam navijac Barce al sam
odusevljen njihovom igrom i zato skidam kapu za ove momke.Za Real
ostaje nada da ce izvuci iz ovog debakla pouke i samo pozitivno naprijed
jer ipak Barca dolazi sljedeci put na Bernabe.Vozdra :evil:
Ajes ga brate udario :shock: oci mu ispale odma, sto provocira baca loptu u stranu.
Ma nemoraju oni igrati leprsavo dovoljno su i pobijede u nekim tekama.

FK Željezničar

Podrška Papetu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 nov 2010, 15:25

Uh, stvarno neznam šta da kažem, osim vjerujem u ovaj Real i vjerujem da ovo je samo dokaz da ovaj Real još mora dosta dosta radit i da nisu ni blizu da budu najbolji, a nesmunjam da neče bit ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 nov 2010, 15:26

nije pickonja trebo dobit crveni jbg (u incidentu sa pepom), jedino u slucaju kad bi i guardiola dobio isti sto bi bilo glupo.

al je istina da je real trebo dobit jos barem jedan crveni karton.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 30 nov 2010, 15:26

Los_Blanos2 je napisao/la:
van gall je napisao/la:Joj zelja mi je naci djevojku koja pusi kao Real :D :D :D
Vidi imali kakva u tvom rodu :mrgreen:
Ima ima u Madridu :D :D :D :D :D :D :D suti bolan pokrij se i pusti nekog da te dobro isamara al da ti se suze ne vide :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 nov 2010, 15:31

Navijaci Reala moraju skontati bolnu cinjenicu da je Barcelona najbolji tim koji je ikada igrao nogomet, tako da poraz od sinoc nije nikakvo cudo, niti smo mi koji smo govorili da ce biti deranja neobjektivni. Cinjenica je da je Barca najbolji tim sto je ikada igrao fudbal, da je Messi najbolji igrac svih vremena, da je jedan Xavi u rangu Zidanea, i da je Pep kao tvorac ove nevjerovatne mašinerije ujedno i najbolji trener današnjice. Svi oni koji su Romaria radi ovakvih misljenja prozivali djetetom ili budalom, sinoc su mogli vidjeti ko je u pravu, mogli su vidjeti to i prije, ali im oci nisu zeljele vidjeti, a gledat cete ovo sigurno i u nekoliko narednih godina.

Poslije Barcelone, Real je vjerovatno drugi najbolji tim trenutno u svijetu, a vidjelo se kako su nemocni protiv svemocne Barcelone.

Usput, ako neko nnije sinoc gledao tekmu, ili mu je stream stopao , veceras u 19 sati najavljena je repriza na sportklubu.

MNOGO STE NAHEBALI!!!
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 nov 2010, 15:59

Romariooo je napisao/la:Navijaci Reala moraju skontati bolnu cinjenicu da je Barcelona najbolji tim koji je ikada igrao nogomet, tako da poraz od sinoc nije nikakvo cudo, niti smo mi koji smo govorili da ce biti deranja neobjektivni. Cinjenica je da je Barca najbolji tim sto je ikada igrao fudbal, da je Messi najbolji igrac svih vremena, da je jedan Xavi u rangu Zidanea, i da je Pep kao tvorac ove nevjerovatne mašinerije ujedno i najbolji trener današnjice. Svi oni koji su Romaria radi ovakvih misljenja prozivali djetetom ili budalom, sinoc su mogli vidjeti ko je u pravu, mogli su vidjeti to i prije, ali im oci nisu zeljele vidjeti, a gledat cete ovo sigurno i u nekoliko narednih godina.

Poslije Barcelone, Real je vjerovatno drugi najbolji tim trenutno u svijetu, a vidjelo se kako su nemocni protiv svemocne Barcelone.

Usput, ako neko nnije sinoc gledao tekmu, ili mu je stream stopao , veceras u 19 sati najavljena je repriza na sportklubu.

MNOGO STE NAHEBALI!!!
prcccccc cek samo da pustim vodu!

Jedino sto je Barcelona najece ili najvise je to da su gurani od sudija a vi inferiorni navijaci inferiornog kluba mozete i dalje da pisete memoare za kanalizacione odvode.
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 16:01

van gall je napisao/la:
van gall je napisao/la:Joj zelja mi je naci djevojku koja pusi kao Real :D :D :D
Vidi imali kakva u tvom rodu :mrgreen:
Ima ima u Madridu :D :D :D :D :D :D :D suti bolan pokrij se i pusti nekog da te dobro isamara al da ti se suze ne vide :D :D
Da me isamara zbog poraza, gubis se nesto pises gluposti :roll:
e dijete moje :mrgreen:
a uostalom kakve ti veze imas sa barcom i realom, kad tvoj klub pobijedi RM javi se, o ako pobijedi u posljivoj ligi Nurberga :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 30 nov 2010, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 30 nov 2010, 16:02

armageddon666 je napisao/la:Sinoc je Ramos najbolji bio :P I drago mi je sto je ono uradio sto jest :P
i meni je drago sto je ono barca uradila
The special five
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 30 nov 2010, 16:03

Moj club redovno dere mali real kad se sastanu,pogledaj malo statistiku i najgoreg protivnika reala u evropi pa ces dobiti odg....a do tad mi posudi petaka :D

BAYERN MUNCHEN

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 16:06

van gall je napisao/la:Moj club redovno dere mali real kad se sastanu,pogledaj malo statistiku i najgoreg protivnika reala u evropi pa ces dobiti odg....a do tad mi posudi petaka :D
moj klub redovno dere mali real pa de mi daj statistku u zadnjih 10 godin sa tim tvojim velikim klubom i mojim malim realom e moje dijete, ali necemo pricati o 80 kao ni 60tim 8-) posto eto vecina vas neracuna te godine kad nisu pratile nogomet..samo zadnjih 10 g
uostalom pobijedili smo vas na penale u cast vaseg majstora, u tek 4 tekmi Mourinha na klupi RM :lol: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 30 nov 2010, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 30 nov 2010, 16:09

van gall je napisao/la:Moj club redovno dere mali real kad se sastanu,pogledaj malo statistiku i najgoreg protivnika reala u evropi pa ces dobiti odg....a do tad mi posudi petaka :D
moj klub redovno dere mali real pa de mi daj statistku u zadnjih 10 godin sa tim tvojim velikim klubom i mojim malim realom e moje dijete
Meni netreba jer je znam a ti je ocito neznas pa zato i pricas gluposti,obavjesti se malo prije nego nesto napises protiv nekoga....eto ako je nadjes postavi je ovdje pa ako budes ti upravu ja cu ti se izvinuti i nikad vise necu pisati na ovoj temi a ako ja budem upravu ti ces se izvinuti i neces dolaziti na temu Bayerna,mozel?

BAYERN MUNCHEN

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 16:10

van gall je napisao/la:
moj klub redovno dere mali real pa de mi daj statistku u zadnjih 10 godin sa tim tvojim velikim klubom i mojim malim realom e moje dijete
Meni netreba jer je znam a ti je ocito neznas pa zato i pricas gluposti,obavjesti se malo prije nego nesto napises protiv nekoga....eto ako je nadjes postavi je ovdje pa ako budes ti upravu ja cu ti se izvinuti i nikad vise necu pisati na ovoj temi a ako ja budem upravu ti ces se izvinuti i neces dolaziti na temu Bayerna,mozel?
Meni treba :? upravu si ja neznam ti znas.. :mrgreen: SRETAN.
Daj argumenat mali i veliki klub :? izvedi kad sam zadnji put bio na vasoj sugavoj temi..

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.