Btw : Bilo bi lijepo ponovo gledat Cappella u Milanu

IMAL KO JAČI ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
mislim da je patka. da se razumijemo capella smatram jednim od najboljih trenera ali rekao je engleska će mu možda biti zadnji posao prije penzije. zadnji puta kad je bio trener milana imao je strašne rezultate pa zašto da ih sada kvari? mada u fudbalu je sve moguće a fabio je fabio.IlPrincipino je napisao/la:Journalist Alfio Musmarra says he believes Allegri will be sacked by Milan and there's a good chance for a shock return of Fabio Capello.
interesantno...ipak je ovo samo mišljenje jednog novinara ali opet interesantno...
Silvio je navodno odlucio uloziti dobru lovu na ljeto sad,pa otuda i povezice sa dosta igraca,i da ce on licno finansirati pojedine zvijezde....pa otuda ovoliko piskaranje o tome.Glupost je napisao/la:Citam ovdje o dovodenju 6-7 igraca isto kao da je Milan jedini kanditat zainteresovan za njihovo dovodenje. Realno je dovesti 2-3 igraca top klase i to ocekujem jednog vrhunskog veznog te jednog vrhunskog napadaca i zadrzavanje vecine igrackog kadra iako je najavljivano rjesavanje stare garde
Ostala pojacanja ce biti u vidu Mesbaha i slicnih.
slažem se ovo bi milanu itekako valjala ova pojačanja a realno je da ih dovedu. mada sam skeptik u vezi gansa. stalno je povrijeđen i ono malo utakmica šta sam ga pratio nije pokazao ništa specijalno. sve me strah da je prenapuhan igrač kao i hernanes pa sad kad je u laziu pokazao je da je dobar igrač ali nije to to. prioritet treba da budu BEKOVI dok montoliva smatram gotovim dealom. ističe mu ugovor na kraju sezone i zna se da je tu ćelo bez premca. armero se pokazao kao strašan igrač. igra kao opsjednut, strašno je brz i itekako bi valjao milanu da ubrza igru i rastereti svojom kretnjom napadače i vezni red. aquilanija naravno ostaviti dobar je.Claus je napisao/la:Potpuno sam zaboravio na Gansa. Eto, prošao je taj famozni meč Santosa i Barcelone, gdje su Brazilci dobili po nosu a Ganso se defintivno pokajao što je ostao uz Neymara.Fino bi bilo čak i Llorisa dovesti kao zamjenu za Abbiatija.
Kaka/Ganso, Astori, Montolivo, Armero... => jak Milan. Uz ostanak nekoliko važnih pojedinaca, to je valjda jasno.
Silvio zivi u nekom drugom vremenu to je definitvno,on je zapeo za ovog ko ćorav.baresi#6 je napisao/la:e moj berlusconi ti još živiš u 2005. otvori mu ćelo oči manite se kake i dovedite igrče koji trebaju milanu. koliko mi god kaka bio drag on je već na zalasku karijere. to su igrači koji ovise o brzini i brzo 'propadaju' tako da je povratak kake korak unazad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.