Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pjanića sam ja odavno uzeo na zub, međutim Gringo je radio odličan posao, pa se nisam mnogo zamarao Pjanićem. Sad nema Misimovića...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo cu reci da od forumasa sa ogromnim brojem postova ovo drustvo nema bas nikakve koristi, taman da svu pamet svijeta plasiraju kroz svoje pisanje. Ne mislim ovdje samo na virtuala, nemam problem ni sa kim pojedinacno, ali provoditi toliko vremena za racunarom i pri tome jos pisati gluposti nevidjeno je traćenje zivota...
Sry za off topic.
Sry za off topic.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- Juventinisimo
- Kontakt:
Napokon, dosao je i tvoj trenutak slave....samo dominiraj...Virtu4l je napisao/la:Pjanića sam ja odavno uzeo na zub, međutim Gringo je radio odličan posao, pa se nisam mnogo zamarao Pjanićem. Sad nema Misimovića...

Bice zanimljive nadolazece godine....da nam Bog svima da zdravlja, pa da pletemo po forumu

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Klonovi standardno, bez obzira koliko puta bili trajno odstranjeni sa foruma, oni će opet posjetiti Gmail sign up sekciju 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je decko najludji on je na svakoj temi sa svojim komentarima ma moze mu se 

04.10.2009 !!
Ako ga je virtual uzeo na zub on je vec sazvakan, suprotno od toga ne postoji.DonCorleone je napisao/la:Imam osjecaj da je Virtual imao namjeru uzeti Pjanica na zub, ali desilo se nesto potpuno suprotno toga.
Miralem ima 24 godine, klubska karijera mu je direktno iza Dzekine sami vrh, daleko bolja od svih drugih igraca, starih i mladih, a pred njim su tek sezone uspjeha i radosti u kojima ce svi forumasi uzivati izuzev par izabranih. Ende.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ma prezvakao je on Pjanica, ali su mu naknadno svi zubi poispadaliHombre je napisao/la: Ako ga je virtual uzeo na zub on je vec sazvakan, suprotno od toga ne postoji.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Luksemburg, Latvija, Litvanija, Iran, Slovenija, Gana... 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Hoćemo asistencije?

Stručnjače.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Virto, pišeš gluposti.
Po tvojoj logici Paul Scholes je prosječan fudbaler. Igra defanzivnije nego na početku karijere gdje je igrao ofanzivnog veznog. Pape je kopirao poziciju Miralema u Romi.
Miralem Pjanić, 51 utakmica za BiH, 9 golova, 13 asistencija.
Po tvojoj logici Paul Scholes je prosječan fudbaler. Igra defanzivnije nego na početku karijere gdje je igrao ofanzivnog veznog. Pape je kopirao poziciju Miralema u Romi.
Miralem Pjanić, 51 utakmica za BiH, 9 golova, 13 asistencija.
ne znam jel mi smijesno il zalosno
Decko radi za ss.ba, posao mu je da zagovnava svaku temu da bi se raja palila i pucala klikove i komentare.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nesto kontam, hajde za asistenciju ti treba igrac koji zna zabiti gol, ma da sam misljenja da se Pjanic apsolutno ne mora sakrivati sto se tice golova i asistencija za BiH.
Zivo me zanima da li postoji statistika za kreirane sanse? Kako Pjanic prednjaci u tom segmentu, vjerovatno je najbolji.? Postoji li kakva statistika za kreirane sanse, mozda sa SP-a?
Zivo me zanima da li postoji statistika za kreirane sanse? Kako Pjanic prednjaci u tom segmentu, vjerovatno je najbolji.? Postoji li kakva statistika za kreirane sanse, mozda sa SP-a?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
I asistencije su uglavnom protiv istih timova.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unknown Genius
- Kontakt:
No player created more goalscoring chances in the World Cup group stages than Miralem Pjanic (12).DonCorleone je napisao/la:Nesto kontam, hajde za asistenciju ti treba igrac koji zna zabiti gol, ma da sam misljenja da se Pjanic apsolutno ne mora sakrivati sto se tice golova i asistencija za BiH.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ovo je u sustini najveci argument za Pjanica i lomi svaki pokusaj protustrane. Sta kazes na ovo Virtual? Ovo lomi takodjer tvoj argument da uspjeh u reprezentaciji svako kroji sam sebi. Kako vidis, nije tako. Stvorio je najvise sansi za nas tim, a ipak nisu asistencije u pitanju.Unknown Genius je napisao/la:
No player created more goalscoring chances in the World Cup group stages than Miralem Pjanic (12).
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 06 sep 2014, 17:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JohannWolfgang, NeRi_K, Pushko92 i 83 gosta.