Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

kurdt
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la kurdt » 22 apr 2010, 20:38

juzni vjetar! je napisao/la:
reds je napisao/la:Večeram očekujem poraz je igramo užasno na gostovanjima ali nadam se bar da ćemo postići jedan gol.
ma nista ne brini kakav poraz razvalicete nas :lol: ne igra nam Aguero odbrana kriminalna :roll: ako nista uzivacu u navijanju ima da grmi 8-)
Mi s vama moramo izvuci dobar rezultat nikako ne smijemo izgubiti jer na Anfieldu moze igrati Aguero jos je atletico katastrfofa na svom terenu a ukoliko izgubimo mislim da cemo ispasti
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 22 apr 2010, 21:56

Torres ako se hoće boriti za trofeje neka ide iz Liverpoola.
Drag mi je klub, ali stanje je očajno. Treba im jedno 100mil. eura za pojačanja jer s ovom momčadi sljedeće godine neće izboriti ni Europsku ligu.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 apr 2010, 22:28

ja mislim da je vugdalicev komentar na igru liverpoola iz prvog poluvremena bilo nesto najpametnije sto je izaslo iz njegovih usta....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 22 apr 2010, 22:58

jedno veliko nista, kao sto smo navikli ove sezone u gostima, igra na 0:0, ako slucajno zabijemo dobro je, ali kad nema torresa, nema ko ni zabiti :evil: , jedva cekam kraj sezone, da vise ovu patnju ne gledam, ameri su otisli, rafa vec moze poceti pakovati kofere ako se ova igra nastavi

a komentatori su katastrofa, vise izvala na jednoj utakmici nisam cuo
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 22 apr 2010, 23:02

Ma haj' nista drugo nismo ni ocekivali....u ovoj sezoni nam je ako sta zakacimo na Anfiledu,i zakacimo,a ako ne....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 22 apr 2010, 23:08

meni je bilo muka gledati ovakav liverpool, taktika uzmi loptu i izbij sto dalje nema sta genijalno....zalaganej igraca smijesno kao da je prijateljska, reini svaka cast ostali nek razmisle malo pa ako hoce ovak oda igraju neka potraze drugi klub....rafa odlazi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 apr 2010, 23:13

Ma na pocetku se vidjelo da smo totalno nemocni u napadu,ja fakat ne znam kojeg djavola onaj pacheco sjedi na klupi,umjesto da se benitez i njegovi pomocnici potrude da sto vise zakrpe napad,oni ga zasnivaju na jednom igracu od samog pocetka; tek kasnije se nesto pokusava,al sve jalovo...gerrard je bio dosta aktivan,al se vidjelo da fali mnogo toga...pasovi su bili vise sretni nego spretni i atletico je veceras odigrao onako kako smo mi trebali....

Skroz bezvezna igra,jadna,ocajna; mislim da ce biti tesko izboriti prolaz u finale,jer atletico svakako moze odigrati dobro na anfieldu,mozemo i mi,al ne znam bas da li ce to biti dovoljno

Sve u svemu..ne znam koji nam je dio izgledao smjesnije..... :(

Za rafu je sve i ranije receno...nadam se da ce ga juventus odvuc,sa ovakvom taktikom taman je za italijanske lige
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 22 apr 2010, 23:37

ponisten nam je cist pogodak mogu slobodno da kazem ono nije bio ofsajd...a igra nam je bila katastrofa vala ne znam ne mogu izdvojit nikog kao najgoreg samo je Reina bio na svom nivou i Mascherano je bio solidan

ne ocekujem vise nista od ove sezone samo mogu ostat iznenadjen ako odemo u finale :(
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 apr 2010, 23:49

Sto se tice Torresa, ja mislim da nema sanse da ode u City, momak je cini mi se privrzen klubu za koji igra, tako je nekad bilo u Atletiku kad je nekoliko sezona ostajao, tako je i u Liverpulu. Ne ide on nikuda ovo ljeto, a ako bude kud odlazio vidjet cete da ce o biti Barca, koja ce ga dovesti kao zamjenu za Ibru. Vratit ce se on u Spaniju, u Real je rekao nikada, prema tome Barca je najlogicnija.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 apr 2010, 23:52

Romariooo je napisao/la:Sto se tice Torresa, ja mislim da nema sanse da ode u City, momak je cini mi se privrzen klubu za koji igra, tako je nekad bilo u Atletiku kad je nekoliko sezona ostajao, tako je i u Liverpulu. Ne ide on nikuda ovo ljeto, a ako bude kud odlazio vidjet cete da ce o biti Barca, koja ce ga dovesti kao zamjenu za Ibru. Vratit ce se on u Spaniju, u Real je rekao nikada, prema tome Barca je najlogicnija.
Real da je zainteresovan za njega kao sto su bili za Kaku i Ronalda, doveli bi ga u roku od 24h.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 apr 2010, 23:56

ja sam vam rekao da se ne treba misliti o HSV-u i Atleticu i njihovim formama jer smo i mi u jako losoj formi kao i oni....
You are someone else I am still right here

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 22 apr 2010, 23:57

1921 je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Sto se tice Torresa, ja mislim da nema sanse da ode u City, momak je cini mi se privrzen klubu za koji igra, tako je nekad bilo u Atletiku kad je nekoliko sezona ostajao, tako je i u Liverpulu. Ne ide on nikuda ovo ljeto, a ako bude kud odlazio vidjet cete da ce o biti Barca, koja ce ga dovesti kao zamjenu za Ibru. Vratit ce se on u Spaniju, u Real je rekao nikada, prema tome Barca je najlogicnija.
Real da je zainteresovan za njega kao sto su bili za Kaku i Ronalda, doveli bi ga u roku od 24h.
opet ta prica, real nema nikakve sanse da dovede torresa, torres mrzi real iz dna duse, pa prije nekoliko sedmica je rekao da ga ne pitaju za real, jer nikad nece doci ponuda tog kluba a i ako dođe poznato je sta ce biti i sta on osjeca prema tom klubu
Sarajevo i Liverpool

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 apr 2010, 23:58

YNWA je napisao/la:
1921 je napisao/la:
opet ta prica, real nema nikakve sanse da dovede torresa, torres mrzi real iz dna duse, pa prije nekoliko sedmica je rekao da ga ne pitaju za real, jer nikad nece doci ponuda tog kluba a i ako dođe poznato je sta ce biti i sta on osjeca prema tom klubu
Nije da on nece u Real, vec Real ne treba njega. Vidio bi ti kako bi mu guzica poletila za milionima u Madridu :mrgreen:
tamo je sve što je moje.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 apr 2010, 00:02

mighty_reds je napisao/la:ponisten nam je cist pogodak mogu slobodno da kazem ono nije bio ofsajd...a igra nam je bila katastrofa vala ne znam ne mogu izdvojit nikog kao najgoreg samo je Reina bio na svom nivou i Mascherano je bio solidan

ne ocekujem vise nista od ove sezone samo mogu ostat iznenadjen ako odemo u finale :(
prije toga je forlan izasao sam na reinu a sviran je ofsajd kojeg nije bilo, pitanje je dali bi bio gol ili ne, atletico je sasvim zasluzeno pobijedio, bili su bolji
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 apr 2010, 00:05

1921 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
1921 je napisao/la: Real da je zainteresovan za njega kao sto su bili za Kaku i Ronalda, doveli bi ga u roku od 24h.
Nije da on nece u Real, vec Real ne treba njega. Vidio bi ti kako bi mu guzica poletila za milionima u Madridu :mrgreen:
sigurno je real jedini klub koji mu moze dati milione :roll: , rado bi real njega doveo ali ne moze ;)
Sarajevo i Liverpool

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 23 apr 2010, 00:07

YNWA je napisao/la:
1921 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
sigurno je real jedini klub koji mu moze dati milione :roll: , rado bi real njega doveo ali ne moze ;)
Razlika je izmedju 10mil. i 1mil. 8-) Usput, pored zivog Raula samo malouman covjek moze traziti novog napadaca, ali otom potom.
tamo je sve što je moje.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 23 apr 2010, 02:00

YNWA je napisao/la:
mighty_reds je napisao/la:ponisten nam je cist pogodak mogu slobodno da kazem ono nije bio ofsajd...a igra nam je bila katastrofa vala ne znam ne mogu izdvojit nikog kao najgoreg samo je Reina bio na svom nivou i Mascherano je bio solidan

prije toga je forlan izasao sam na reinu a sviran je ofsajd kojeg nije bilo, pitanje je dali bi bio gol ili ne, atletico je sasvim zasluzeno pobijedio, bili su bolji

upravu si i za taj ofsajd njega sam zaboravio isto je bilo regularno sve..neka dobro je onda ovako :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 apr 2010, 08:25

Beckham prvi nogometaš po zaradama, Messi tek šesti
Iako je Argentinac Lionel Messi i službeno najbolji nogometaš svijeta, Barcelonin as tek je šesti po zaradama prema podacima američkog poslovnog magazina Forbesa.

Prema Forbesu, na prvom mjestu je i dalje 35-godišnji engleski nogometaš David Beckham, član američkog LA Galaxyja koji je do povrede i operacije Ahilove tetive u drugom dijelu sezone igrao na posudbi u AC Milanu. Beckham godišnje zarađuje 40 miliona američkih dolara, a veliki dio tih prihoda stiže od sponzora kao što su Adidas, Giorgio Armani ili Motorola.

No, Beckham će dio svoje marketinške zarade izgubiti zbog propuštanja Svjetskog prvenstva uslijed povrede.

Drugi je po godišnjoj zaradi Portugalac Cristiano Ronaldo iz madridskog Reala, najbolji nogometaš svijeta prema izboru Svjetske nogometne federacije (FIFA) 2008. godine, dok je bio član Manchester Uniteda. Godišnje je njegov bankovni račun deblji za 30 miliona dolara. Ronaldovi glavni sponzori su Nike, Coca-Cola i, kao i kod Beckhama, Giorgio Armani.

Na trećem mjestu je Ronaldov klupski saigrač u ''kraljevskom klubu'', Brazilac Kaka, kojeg je FIFA za najboljeg na planeti proglasila 2007. godine, dok je nosio Milanov dres. Kaka godišnje zarađuje 25 miliona dolara, jednako kao i sunarodnjak mu Ronaldinho iz AC Milana, FIFA-in igrač godine 2004. i 2005. godine, iz njegovih najslavnijih vremena u Barceloni.

Aktuelni član katalonskog giganta, 32-godišnji Francuz Thierry Henry, na petom je mjestu prema Forbesovoj tabeli s godišnjim prihodima od 24 miliona dolara. Henry je u zadnje vrijeme ''zavezan'' za klupu Barcelone, a udarna snaga tog kluba i najbolji igrač svijeta prošle godine, i prema FIFA-i i prema France Footbalu, Argentinac Lionel Messi, tek je šesti na tabeli zarada sa 20 miliona dolara u jednoj godini.

Mjesta do ''top tena'' popunjavaju Chelseajevi engleski reprezentativci Frank Lampard (17 miliona ) i John Terry (16), Barcelonin švedski napadač Zlatan Ibrahimović (16) te još jedan reprezentativac Engleske, kapiten Liverpoola Steven Gerrard (15 miliona dolara godišnje).

Nogometaši s najvećim godišnjim zaradama:

1. David Beckham (Engleska, LA Galaxy/AC Milan) 40 miliona američkih dolara
2. Cristiano Ronaldo (Portugal, Real Madrid) 30 miliona
3. Kaka (Brazil, Real Madrid) 25 miliona
4. Ronaldinho (Brazil, AC Milan) 25 miliona
5. Thierry Henry (Francuska, Barcelona) 24 miliona
6. Lionel Messi (Argentina, Barcelona) 20 miliona
7. Frank Lampard (Engleska, Chelsea) 17 miliona
8. John Terry (Engleska, Chelsea) 16 miliona
9. Zlatan Ibrahimović (Švedska, Barcelona) 16 miliona
10. Steven Gerrard (Engleska, Liverpool) 15 miliona

Što se tiče tekme prestao sam da je gledam od 55. minute mislim da to govori šta mislim o tekmi.
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 apr 2010, 13:20

Evo da se svi malo nasmijemo :lol: .

U NAPADU IAQUINTA I DŽEKO?

Talijanski mediji tvrde da su menadžer Liverpoola Rafa Benitez i Juventus postigli dogovor i da je ostalo samo da se španjolski stručnjak dogovri sa Liverpoolom oko odlaska.
Navodno je Benitez od Liverpoola tražio da ga oslobodi obaveza, no čelni ljudi engleskog kluba to ne žele i prijete da će ako ode bez dogovora moarti plati "penala" u iznosu od 16 miliona eura.

Međutim, talijanski mediji su uvjereni da će novi trener Stare dame biti Rafa Benitez te su i izbacili mogući sastav Juventusa za narednu sezonu u kojem se nalazi i naš reprezentativac Edin Džeko.

Mogući sastav Juventusa od naredne sezone:
Buffon
Caceres, Kjaer, Chiellini, Molinaro
Mascherano, Sissoko, Kuyt, Marchisio
Iaquinta, Džeko

:mrgreen:
FK Pjetlovi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 apr 2010, 14:48

reds je napisao/la:Evo da se svi malo nasmijemo :lol: .

U NAPADU IAQUINTA I DŽEKO?

Talijanski mediji tvrde da su menadžer Liverpoola Rafa Benitez i Juventus postigli dogovor i da je ostalo samo da se španjolski stručnjak dogovri sa Liverpoolom oko odlaska.
Navodno je Benitez od Liverpoola tražio da ga oslobodi obaveza, no čelni ljudi engleskog kluba to ne žele i prijete da će ako ode bez dogovora moarti plati "penala" u iznosu od 16 miliona eura.

Međutim, talijanski mediji su uvjereni da će novi trener Stare dame biti Rafa Benitez te su i izbacili mogući sastav Juventusa za narednu sezonu u kojem se nalazi i naš reprezentativac Edin Džeko.

Mogući sastav Juventusa od naredne sezone:
Buffon
Caceres, Kjaer, Chiellini, Molinaro
Mascherano, Sissoko, Kuyt, Marchisio
Iaquinta, Džeko

:mrgreen:

Koja je budala ovaj sastav smislila???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.